- Poruka
- 131.220
A šalimo se malo.Lud sam i sto sam kacio vockicu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šalimo se malo.Lud sam i sto sam kacio vockicu![]()
Sad mi je lakseA šalimo se malo.
Da me ubiješ ne sećam sePa sta je ban C3?

Bravo MikoTako te zovu, to je ime tvoje

Ideš na blok!Bravo Miko
Te pesme sam se i setio
Volim je
Bila je hit u mojim vojničkim danima
Kao i "mali signali"![]()
Nemoj da dobijes šokIdeš na blok!
Nemoj sad da me navlačiš na rimovanje.Nemoj da dobijes šok
I ti mi se smejesneki volimo i raspevane grudi
nije sve u sirojku ima nesto i u ruzama i Mikinim visibabama![]()

Mocin uticaj na sve je više nego očigledan.Ako ako, u blokce.![]()
CmokIdeš na blok!
Jel ti vidis kako Senna zna da farba? Ja mu zato nista ne verujem kad mi kaze da je dao psetancetu da jede. Jadno kuce.Svaka čast, majstorski si odradio!

Čovek zvani tefterMocin uticaj na sve je više nego očigledan.
Nije niko od nas, ne mogu da objašnjavam.Ko mi naljutio Srebru?
Haj sad kaci kuce. Po mogucnosti, kako jede.Lud sam i sto sam kacio vockicu![]()

Da,sad ulazi tamo gde se ulazi@Baudrillard ajde sad...nemoj ovuda da siris paniku...stvarno vise ne ulazis u...pp?![]()

Samo u jedan do dva, redukovalo se.@Baudrillard ajde sad...nemoj ovuda da siris paniku...stvarno vise ne ulazis u...pp?![]()
a znas kako...pomalo me to zalosti...nekada je bio legenda pp-a...eto...sta smo docekali...Ma Sena je, stalno ljuti zene
Da,sad ulazi tamo gde se ulazi![]()

sve je ok...ne brinem se vise...u sekundi je demantovana njegova pricaI meni se cini da je bio previse vrcav, pa sad fasuje zbog toga
Al ne znam coveka, da se ne mesam.

Ma zezam se.a znas kako...pomalo me to zalosti...nekada je bio legenda pp-a...eto...sta smo docekali...
no..jer to znaci da se ljubav rodila?![]()

Ma daj, ispašću najveći manijak, koji samo upada na pp.sve je ok...ne brinem se vise...u sekundi je demantovana njegova prica![]()
a nije...no secam se koliko ja nisam volela pp...toliko si ti voleo ppMa daj, ispašću najveći manijak, koji samo upada na pp.![]()
E znaš li šta je sa Vlad, nema je na forumu?a nije...no secam se koliko ja nisam volela pp...toliko si ti voleo pp![]()
Неки не знамо ни теорију...Omatorilo se, sad samo teorija, nista praksa

Рима, слик или срок.