- Poruka
- 83.398
Ti si začuđujuće ljupka u ovom metežuWoke uzvraća udarac![]()

Nešto se dešava sa tobom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si začuđujuće ljupka u ovom metežuWoke uzvraća udarac![]()

Ma zezam seСиже песме је...
само желим да сви буду једнаки
према друима се понашам онако како желм да буду према мени
нисам ничији господар, нити роб.
Све у свему, песма је протест против модерног друштва и медијског рата.
Ne zalim se na ban, taman posla, jer sveci se ne spominju, ali samo - kakva tema, takvi i odgovori. Samo mi malo bzvz neko forisanje razgovora u rukavicama na caska temi. Verujem da kad bismo iscitali casku na npr religiji, ni tu ne bi bilo mnogo teologije, a tesko da ne bi bilo seksa
Ma i ja to više kao "trla baba lan".. želim da ljudi shvate da ovo nije nikakav lični napad na njih, ali zaista ni sekunde i ni delićem svesti.. makar ne sa moje strane.. jer zaista nemam ništa protiv bilo koga ovde, naprotiv.. većina članova su mi čak jako dragi..nisam na tebe konkretno...bilo je i ranije ljudi koji su se zalili...
a iskreno nisam u poslednje vreme pratila desavanja....slucajno naletim...![]()

ok. a da li smo 100% sigurni da je poenta ovog meteza na moljcu zaista Rat Protivu Vulgarnosti ili je pozadina nesto drugo? Jer ako ovo nije zalba dva korisnika na sadrzaj neke caske vec nesto drugo, onda je red da se konacno kaze sta je to drugo sto se zeli (moderatorska funcija, pobede na konkursima, itd) pa da vidimo sta moze da se uradi.lepo je neko rekao danas.. zar je bitno u kojoj si temi i na kom si forumu (knjizevnost, ljis, svastara...) ako si sa ljudima koji ti prjaju
problem je samo sto na drugim forumima modovi ne bi dozovlili ovo sta badri dozvoljava..
na kraju i sam badri je bioo torpedovan kad je svojevremeno odlazio na ljis...i na kraju je otisao odatle i mozda sad kapira da takvo ponasanje nije dobro pa i na njegovom forumu..neki drugi badriji su torpedovani odavde.
ne znam za tvoju pozadinu, mozda pokazes fotkicuok. a da li smo 100% sigurni da je poenta ovog meteza na moljcu zaista Rat Protivu Vulgarnosti ili je pozadina nesto drugo?
Kao i svaka u našim životima..Ili na ribu ide "bešamel"Da li na ribu ide limun.. i malo peršuna.
Ma i ja to više kao "trla baba lan".. želim da ljudi shvate da ovo nije nikakav lični napad na njih, ali zaista ni sekunde i ni delićem svesti.. makar ne sa moje strane.. jer zaista nemam ništa protiv bilo koga ovde, naprotiv.. većina članova su mi čak jako dragi..
A zalažem se samo za te neke vrednosti u koje ja lično verujem, jer ih volim.. i kojih bih volela da bude više u svetu..
Cvet za tebe, Lori..![]()
Još malo i tvoja bašta će početi da te raduje.. a nadam se i ti nas sa nekim sličicama odatle..
(daj i tamo kod nas u Domu.. to me je uvek tako radovalo..)
Pogledajte prilog 1099720

pa sam na sve strane...ali ljubav je ljubav...prema cvecu mislim 

zao mi je, samo badriju pokazujem na ppne znam za tvoju pozadinu, mozda pokazes fotkicu![]()

diskriminacijazao mi je, samo badriju pokazujem na pp

konj mu dodje neki botanicar
a bice...uskoro...malo me sada i druge strasti hvataju...pa sam na sve strane...ali ljubav je ljubav...prema cvecu mislim
Mogu reci da sam i ovde nadobijala saveta puno oko baste...posebno od Neprilagodjene i Konja...i hvala im na tome
nigde se na forumu nije toliko pricalo o basti i cvecu kao ovde![]()
Da li na ribu ide limun.. i malo peršuna.
A da se vratimo temi ako moze?Ili na ribu ide "bešamel"
E daA da se vratimo temi ako moze?
Dakle Prasence
ma jok, nego si ti protiv skidanja i drugih vulgarnosti na ovoj temi, pa da te postedim, mili.diskriminacija![]()
Nemam zašto da se nerviram, kao i svako čudo i ovo će brzo da dosadi ljudima.Inače.. da ne bude da ja podržavam Plet u njenim nastojanjima.. želim da kažem da ja Badrija izuzetno mnogo cenim i volim.. i da mislim da je on puno, baš puno doprineo da se ovaj forum održi u smislu same Književnosti.. tako da se tu sa Plet ne podudaram.. (e sad, da li su oni imali nekih ličnih neslaganja - ja to ne znam i u to ne želim da zalazim..) Badri je, za mene bar, jedan od najboljih ljudi koje sam srela.. i zato želim da to kažem naglas.
Badri.. ne sekiraj se i ne obaraj sebi imunitet.. jer ovo je samo jedn kratkotrajna turbulencija.. koja bude i prođe..![]()
Kao i svaka u našim životima..
Jeste.. i to želim da kažem.. jedna je od najkonstruktivnijih kafana, u pogledu životnih razgovora.. i ja sam zaista puno toga naučila od ljudi ovde..
a bice...uskoro...malo me sada i druge strasti hvataju...pa sam na sve strane...ali ljubav je ljubav...prema cvecu mislim
Mogu reci da sam i ovde nadobijala saveta puno oko baste...posebno od Neprilagodjene i Konja...i hvala im na tome
nigde se na forumu nije toliko pricalo o basti i cvecu kao ovde![]()