gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
I dalje mi ne ide u glavu kako je neko uspeo da se na tebe naljuti, majke miMoraću da se vratim svojim ljisovskim korenima.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje mi ne ide u glavu kako je neko uspeo da se na tebe naljuti, majke miMoraću da se vratim svojim ljisovskim korenima.![]()
Bouže, gospodžo, kako se to izražavate!Sta te boli r__![]()
Ruka. Sta si ti mislila?Bouže, gospodžo, kako se to izražavate!
Ne smem da kažem, ovde.Ruka. Sta si ti mislila?![]()
evo ispravio sam..Ruka. Sta si ti mislila?![]()
Tako je Red.. opravdaj svoj nik..Bouže, gospodžo, kako se to izražavate!
Na leb da se mažeI dalje mi ne ide u glavu kako je neko uspeo da se na tebe naljuti, majke mi
Da, nas vitez u borbi protiv vulgarnosti koji me kazni direktnim banom zbog vulgarnosti na temi o tome kako treba popusiti rac pravilno. Mica nasaevo ispravio sam..![]()
Moj nik nema veze sa redom na koji vas asocira. Zapravo je skraćenica, praktično nadimak od Little Redhead. Što se tiče toga šta znaš, ja svoje mišljenje uvek iznesem, nije nikad tajna, što se tiče toga u šta ti veruješ, ja ne moram da se složim. Realno, malo sam matora da nemam svoj stav.Tako je Red.. opravdaj svoj nik..
Znam da ni ti nisi za ove promene.. ali verujem stvarno da su nužne..
direktno si bila banovana zbog kretenskih insinuacijaDa, nas vitez u borbi protiv vulgarnosti koji me kazni direktnim banom zbog vulgarnosti na temi o tome kako treba popusiti rac pravilno. Mica nasa![]()
nisam na tebe konkretno...bilo je i ranije ljudi koji su se zalili...Ako si tu mislila na mene.. odgovoriću ti..
Postoji nešto što se zove i kolektivna svest i odgovornost.. kada čovek ne razmišlja samo o kreiranju svog personalnog/privatnog okruženja.. nego i o kreiranju sveta u kome će mu rasti pokolenja.. vrednosti koje im taj svet nudi..
I mislim da i ti ovo znaš.. i da nema razloga da tebi dalje o tome govorim..
Svi mi nešto tvorimo.. i svojim ponašanjem i svojim izborima..
LjiS ide na LjiS.. Književnost na Književnost.. jer sve drugo je laž.. i onda čemu to.. bezveze je.. (kao ono sa pumpom i bezolovnim)
"Kafana" na nekom forumu znači da se u njoj može pričati off topic.. a ne da se govore i kače stvari koje nisu primerene za "stomake" velikog dela populacije.. o deci da ne govorimo.. dugo si forumaš, tako da i to znaš..
A ovo je kafana u kojoj su na stub srama kačeni ljudi koji su kačili knjige, citate i tome slično..
Eno.. idi i sama vidi reakcije kada je Anonimni okačio sliku knjige pre neki dan.. msm, svatvarno bezveze.. - Književna kafana je..

Sve je moguće.I dalje mi ne ide u glavu kako je neko uspeo da se na tebe naljuti, majke mi
ovo je zanimljivo posto mi rekose da je plet sad prva,.nisam na tebe konkretno...bilo je i ranije ljudi koji su se zalili...![]()
ne znam ko ti ta Plet... ja sam cula jos u vreme dok sam bila aktivna da su se ljudi pre zalili...ovo je zanimljivo posto mi rekose da je plet sad prva,.
Ma znam bre, Red.. šalila sam se sa time oko nika..Moj nik nema veze sa redom na koji vas asocira. Zapravo je skraćenica, praktično nadimak od Little Redhead. Što se tiče toga šta znaš, ja svoje mišljenje uvek iznesem, nije nikad tajna, što se tiče toga u šta ti veruješ, ja ne moram da se složim. Realno, malo sam matora da nemam svoj stav.
Na skušu ide praseDa li na skušu ide limun?
hvala.ne znam ko ti ta Plet... ja sam cula jos u vreme dok sam bila aktivna da su se ljudi pre zalili...
Ne zalim se na ban, taman posla, jer sveci se ne spominju, ali samo - kakva tema, takvi i odgovori. Samo mi malo bzvz neko forisanje razgovora u rukavicama na caska temi. Verujem da kad bismo iscitali casku na npr religiji, ni tu ne bi bilo mnogo teologije, a tesko da ne bi bilo seksadirektno si bila banovana zbog kretenskih insinuacija
Ide ako imaš i ako voliš.Da li na skušu ide limun?

S jabukom u viliciNa skušu ide prase![]()
Сиже песме је...Nijedan čovek..... gazda.... eeee
Tako nešto
Da odmah brišem post???Ide ako imaš i ako voliš.
Ali alooo, nije ti ovo Kulinarstvo, ščuo?!?![]()