Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Сиже песме је...
само желим да сви буду једнаки
према друима се понашам онако како желм да буду према мени
нисам ничији господар, нити роб.
Све у свему, песма је протест против модерног друштва и медијског рата.
Ma zezam se
Znam
Već sam je slušao
Super je

Ludujem za tobom
Venem noć i dan

Voooolelo se dvoje
Asad
Volimsamo jaaa

Može da kaže ko šta hoće, ali u ovoj kafani su najbolji ljudi koje sam ja u životu upoznao.
Naravno niko nije savršen, nekad se možda pretera u nečemu, ali ispalo je da se na ovom mestu nalaze samo vulgarnosti, vređanja, rasterivanje novih članova. A tvrdim da ni na jednom mestu na forumu novi članovi nisu bolje dočekivani nego ovde.

Ne zalim se na ban, taman posla, jer sveci se ne spominju, ali samo - kakva tema, takvi i odgovori. Samo mi malo bzvz neko forisanje razgovora u rukavicama na caska temi. Verujem da kad bismo iscitali casku na npr religiji, ni tu ne bi bilo mnogo teologije, a tesko da ne bi bilo seksa

lepo je neko rekao danas.. zar je bitno u kojoj si temi i na kom si forumu (knjizevnost, ljis, svastara...) ako si sa ljudima koji ti prjaju
problem je samo sto na drugim forumima modovi ne bi dozovlili ovo sta badri dozvoljava..
na kraju i sam badri je bio torpedovan kad je svojevremeno odlazio na ljis...i na kraju je otisao odatle i mozda sad kapira da takvo ponasanje nije dobro pa i na njegovom forumu..neki drugi badriji su torpedovani odavde.

nisam na tebe konkretno...bilo je i ranije ljudi koji su se zalili... :)

a iskreno nisam u poslednje vreme pratila desavanja....slucajno naletim... :)
Ma i ja to više kao "trla baba lan".. želim da ljudi shvate da ovo nije nikakav lični napad na njih, ali zaista ni sekunde i ni delićem svesti.. makar ne sa moje strane.. jer zaista nemam ništa protiv bilo koga ovde, naprotiv.. većina članova su mi čak jako dragi..
A zalažem se samo za te neke vrednosti u koje ja lično verujem, jer ih volim.. i kojih bih volela da bude više u svetu..

Cvet za tebe, Lori.. :) :heart:
Još malo i tvoja bašta će početi da te raduje.. a nadam se i ti nas sa nekim sličicama odatle..
(daj i tamo kod nas u Domu.. to me je uvek tako radovalo.. ✨🙏)

img-01.jpg

lepo je neko rekao danas.. zar je bitno u kojoj si temi i na kom si forumu (knjizevnost, ljis, svastara...) ako si sa ljudima koji ti prjaju
problem je samo sto na drugim forumima modovi ne bi dozovlili ovo sta badri dozvoljava..
na kraju i sam badri je bioo torpedovan kad je svojevremeno odlazio na ljis...i na kraju je otisao odatle i mozda sad kapira da takvo ponasanje nije dobro pa i na njegovom forumu..neki drugi badriji su torpedovani odavde.
ok. a da li smo 100% sigurni da je poenta ovog meteza na moljcu zaista Rat Protivu Vulgarnosti ili je pozadina nesto drugo? Jer ako ovo nije zalba dva korisnika na sadrzaj neke caske vec nesto drugo, onda je red da se konacno kaze sta je to drugo sto se zeli (moderatorska funcija, pobede na konkursima, itd) pa da vidimo sta moze da se uradi.

Inače.. da ne bude da ja podržavam Plet u njenim nastojanjima.. želim da kažem da ja Badrija izuzetno mnogo cenim i volim.. i da mislim da je on puno, baš puno doprineo da se ovaj forum održi u smislu same Književnosti.. tako da se tu sa Plet ne podudaram.. (e sad, da li su oni imali nekih ličnih neslaganja - ja to ne znam i u to ne želim da zalazim..) Badri je, za mene bar, jedan od najboljih ljudi koje sam srela.. i zato želim da to kažem naglas.

Badri.. ne sekiraj se i ne obaraj sebi imunitet.. jer ovo je samo jedn kratkotrajna turbulencija.. koja bude i prođe.. :) :heart: Kao i svaka u našim životima..

Ma i ja to više kao "trla baba lan".. želim da ljudi shvate da ovo nije nikakav lični napad na njih, ali zaista ni sekunde i ni delićem svesti.. makar ne sa moje strane.. jer zaista nemam ništa protiv bilo koga ovde, naprotiv.. većina članova su mi čak jako dragi..
A zalažem se samo za te neke vrednosti u koje ja lično verujem, jer ih volim.. i kojih bih volela da bude više u svetu..

Cvet za tebe, Lori.. :) :heart:
Još malo i tvoja bašta će početi da te raduje.. a nadam se i ti nas sa nekim sličicama odatle..
(daj i tamo kod nas u Domu.. to me je uvek tako radovalo.. ✨🙏)

Pogledajte prilog 1099720
:zag:
a bice...uskoro...malo me sada i druge strasti hvataju...:whistling: pa sam na sve strane...ali ljubav je ljubav...prema cvecu mislim :mrgreen:
Mogu reci da sam i ovde nadobijala saveta puno oko baste...posebno od Neprilagodjene i Konja...i hvala im na tome :)
nigde se na forumu nije toliko pricalo o basti i cvecu kao ovde :D

zao mi je, samo badriju pokazujem na pp
diskriminacija :rtfm:

a bice...uskoro...malo me sada i druge strasti hvataju...:whistling: pa sam na sve strane...ali ljubav je ljubav...prema cvecu mislim :mrgreen:
Mogu reci da sam i ovde nadobijala saveta puno oko baste...posebno od Neprilagodjene i Konja...i hvala im na tome :)
konj mu dodje neki botanicar :D

Inače.. da ne bude da ja podržavam Plet u njenim nastojanjima.. želim da kažem da ja Badrija izuzetno mnogo cenim i volim.. i da mislim da je on puno, baš puno doprineo da se ovaj forum održi u smislu same Književnosti.. tako da se tu sa Plet ne podudaram.. (e sad, da li su oni imali nekih ličnih neslaganja - ja to ne znam i u to ne želim da zalazim..) Badri je, za mene bar, jedan od najboljih ljudi koje sam srela.. i zato želim da to kažem naglas.

Badri.. ne sekiraj se i ne obaraj sebi imunitet.. jer ovo je samo jedn kratkotrajna turbulencija.. koja bude i prođe.. :) :heart: Kao i svaka u našim životima..
Nemam zašto da se nerviram, kao i svako čudo i ovo će brzo da dosadi ljudima.

Hvala na lepom mišljenju o meni.

Jeste.. i to želim da kažem.. jedna je od najkonstruktivnijih kafana, u pogledu životnih razgovora.. i ja sam zaista puno toga naučila od ljudi ovde.. 🙏:heart:
Takođe, divni su koliko dele i koliko su topli i puni podrške jedni za druge.. danas je to toliko retko, a toliko potrebno..
i zato sam ih i zavolela tolikoj meri.. jer upravo jesu takvi..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back