- Poruka
- 74.005
Pa i ja sam prehlađena, nemam ni glas, gde je razumevanje za mene?!men' se cini da djurdjija malo emotivno manipulise sada, ali posto je prehladjena, oprosticemo joj![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i ja sam prehlađena, nemam ni glas, gde je razumevanje za mene?!men' se cini da djurdjija malo emotivno manipulise sada, ali posto je prehladjena, oprosticemo joj![]()

AHAHAHAHAHAHHAHNa isti način ja koljem prase. Prvo mu pričam kako ga volim i kako im slatke uši.
Pa Đurđija je emotivno izmanipulisala sve vreme.. jer gde su misli, tu su i emocije.. ili se varam?men' se cini da djurdjija malo emotivno manipulise sada, ali posto je prehladjena, oprosticemo joj![]()

da, kreten sam, u ovom metezu sam zaboravila da te pitam sta se desava? imas li temp?Pa i ja sam prehlađena, nemam ni glas, gde je razumevanje za mene?!![]()
A i ne samo prase.. zar ne..Na isti način ja koljem prase. Prvo mu pričam kako ga volim i kako im slatke uši.
pa zavisi. ako, recimo, pitas psihopatu...jer gde su misli, tu su i emocije.. ili se varam
Ti si izgubila pravo glasa.Pa i ja sam prehlađena, nemam ni glas, gde je razumevanje za mene?!![]()
Misliš da psihopate nemaju emocije? Ili te nisam dobro ispratila?pa zavisi. ako, recimo, pitas psihopatu...
Ma zezam se, nemam temp, samo mi otišao glas. Hehe, otišao mi dobar glas. Sama ću da izađem.da, kreten sam, u ovom metezu sam zaboravila da te pitam sta se desava? imas li temp?
Gde je tu demokratija?Ti si izgubila pravo glasa.
jel sisas nesto? mislim pastile neke heheMa zezam se, nemam temp, samo mi otišao glas. Hehe, otišao mi dobar glas. Sama ću da izađem.
Sisam, sisam, i to često.jel sisas nesto? mislim pastile neke hehe

Prase?Ma stampacemo na primteru![]()

jel sisas nesto? mislim pastile neke hehe
Mene sramota i da čitam ovo!Sisam, sisam, i to često.![]()

Vala da znas da sam se i ja postideo sad.Mene sramota i da čitam ovo!
Pa ono jeste, nismo na pdf-u Zdravlje.Mene sramota i da čitam ovo!
Zato pazi šta radiš i upristoji se već jednom pobogu, obuci se!Pa ono jeste, nismo na pdf-u Zdravlje.
I ja joj stalno pricam da se obuce. Upropastila je ovako lepo mesto.Zato pazi šta radiš i upristoji se već jednom pobogu, obuci se!
Da malko jubim da pjodje...Ma zezam se, nemam temp, samo mi otišao glas. Hehe, otišao mi dobar glas. Sama ću da izađem.

a ti manipulises g****..nije u redu ..ne..nemen' se cini da djurdjija malo emotivno manipulise sada, ali posto je prehladjena, oprosticemo joj![]()

Prvo sam pomislio celava latinica pa se zbunio koga sad shisha, a onda procitso pastile...jel sisas nesto? mislim pastile neke hehe

i sta je bilo kad si se probudio?a ti manipulises goozom..nije u redu ..ne..ne![]()