- Poruka
- 132.237
zasto se sve povezuje sa necim..nekim?jer ne kapiram kako moze da te povuce jedna manipulativna osoba,
mislis da ljudi ne mogu sami da pomisle da nesto nije kako treba i da im treba neko da suflira?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto se sve povezuje sa necim..nekim?jer ne kapiram kako moze da te povuce jedna manipulativna osoba,
Odakle ova emocija kod tebe?Али ОН је модератор, хахахаха
Па ОН је тај који одређује ниво комуникације. ОН се прихватио тог посла.
ОН је одговоран. Само он, а не ви.
nista konkretno nije iznoseno osim generalnog stava..Onda znači može bez ikakvih sankcija da se prepriča sadržaj pp-a uz iznošenje pojedinosti i informacija, samo citati i skrinšotovi nisu dozvoljeni?
Стварно? Како те није срамота?Vibrator na takvoj temi nije fora, zao mi je.
Ako ima potreba da se negde podigne posetenost, neka to bude domisljatoscu, na fin i kulturan nacin, ne putem svadje i omalovazavanje drugih.
Nikakve dijagnoze nisam ja postavljala.. ali ti lično (a kao lekar, ako se ne varam.. a ne varam se) ih jesi postavljala i to baš ovde.
Hvala, Lunjo.. ti znaš koliko i ja volim tebe..Ljudi u ovoj kafani su meni dragi ljudi. Oni su moja virtuena porodica.
Tebe 8sto mnogo volim i zahvalna sam ti jer si i ti kao i oni stala uz mene, narocito 21.8 prosle god, kada sam osetila dah smrti pored sebe, pa se sa bratom i tatom oprastala twlefonom, a da to ne osete.
I meni se ne svidja uvek atmosfera negde, ali se onda sklonim, jer m9ja frekfenc8ja ne pase sa evidentnim stanjem.
A tizic sam stavila greskom, pa sam pronenila u zbunjenko, jer ne kapiram kako moze da te povuce jedna manipulativna osoba, kad te piznajem kao jednu retku osobu sa izuzetno uzdignutom svescu?
I zaista te volum. Imas divnu energiju. Ne ignorisem te. Za 20. dana sam imala situaciju da moram da uspavam mace, da se izborim sa vrtoglavicama, da prihvatim da opet nece konkurs, da sam jedva zakazala dopler sad u cetvrtak.
Zao mi je sto mi forum nije prioritet u svemu ovome.

Koje bih molila da to više ne rade.
OkСтварно? Како те није срамота?
Па ти си бранила из све снаге слике оениса у овох кафани качене.

Jesam i to dobro.Jesi naranio kuce?![]()
1) не, али постоји кафана на љису за пенисе и вибраторе( посетите је, била сам чест фост тамо) , овде ипак неки ниво мора да постојиSlažem se ali neminovno iskrsava par pitanja
1) Ako je ovo kafana, da li se tu očekuje jezik kao na književnoj tribini ili kao u kafani?
2) Ne znam dal sam pominjao analni sex (ne volim anal baj d vej) između bilo koga
3) Da li je ovo jedina tema na književnosti? Ima ih mnogo i mnogo dobrih i što kaže Badri, ljudi tamo prosto slabo zalaze, ali zalaze oni koji književnost vole a takvih je, složićeš se, ipak malo. U manjini su.
4) Svako ko je ovde zalazio, iole redovno, mogao je u kafani da čuje veoma interesantne različite razgovore na temu muzike, života, umetnosti itd...
Jel imala laku rukusada cu vam ispricati
kako sam se ukocio
i primao injekcije u levi guz
aluzie na sehs su sastavni deo komunikacie medj ljudima1) не, али постоји кафана на љису за пенисе и вибраторе( посетите је, била сам чест фост тамо) , овде ипак неки ниво мора да постоји
2)не знам за тебе
3)нема.аутистични копипејст и трк у пп
4) кохи се заврше најбаналнијим алузијама на секс, простачким и вулгарнијим него у паровима или задругама
Nemas ti razloga da se izvinjavas bilo kome.Elle.. ti kao strelac i visoko obrazovana žena možeš to puno, puno bolje..
Nikakve dijagnoze nisam ja postavljala.. ali ti lično (a kao lekar, ako se ne varam.. a ne varam se) ih jesi postavljala i to baš ovde.
Kada sam ja upotrebila reči koje si mi citiala, koristila sam ono što članovi kažu za sebe.. jer ja nisam lekar., i ne mogu da dajem dijagnoze..
Ali ti jesi.. i radila si to.. ovde. Je li tako? A ako iznegiraš, veruj mi da me neće mrzeti da idem u nazad i da to nađem.. a samo zato što si strelac i što srelci ne bi trebalo da govore išta sem istine..
Moram sad stvarno da idem.. oprostite mi..![]()
Jel ce boleti to? Mislim, prica?sada cu vam ispricati
kako sam se ukocio
i primao injekcije u levi guz

Svako vidi ono što u sebi nosi1) не, али постоји кафана на љису за пенисе и вибраторе( посетите је, била сам чест фост тамо) , овде ипак неки ниво мора да постоји
2)не знам за тебе
3)нема.аутистични копипејст и трк у пп
4) кохи се заврше најбаналнијим алузијама на секс, простачким и вулгарнијим него у паровима или задругама
Izbaci to iz sebeIdem malo da odmorim, pošto sam pristojna osoba, neću da vam kažem znate već šta.
Ali smatrajte se oteranim.![]()
Ako dozvoljavas da pitam ja tebe javno...zasto se sve povezuje sa necim..nekim?
mislis da ljudi ne mogu sami da pomisle da nesto nije kako treba i da im treba neko da suflira?
Ne znam baš, pozivanje na to da se javno potvrdi nešto što je rečeno u pp itd. baš i nije stav.nista konkretno nije iznoseno osim generalnog stava..
@lunja .. ne znam zašto mi stavljaš tužiće? I ti i ja smo već pričale na ovu temu preko pp i složila si se tamo samnom.. bilo bi ok da iste stvari kažeš i ovde.. ili makar da mi ne stavljaš tužiće.![]()
Opet ne kažem da sam u pravu, samo pitam? Šta određuje da li me voliš (u pp) ili me ne voliš (javno)?
koliko vidim lunja nije imala primedbu na to?Ne znam baš, pozivanje na to da se javno potvrdi nešto što je rečeno u pp itd. baš i nije stav.
Не измишљај! Осим коња, на кога се сви ви свако мало усеравате, а којег годинама познајем, нисам никоме вулгарну реч упутила.Lepo
Mada je sad to obilato nadoknadila
Nismo ni obrisali te poruke ovde
Ne znam je od pre
Ali ako ćemo otvoreno, mislim da imam neku socijalnu inteligenciju da prepoznam kada je neko ok i ume da spusti loptu, i kada neko dođe i krene sa spiskom "grehova" članova da bistri nirnberški proces sa vrlo "racastim" izrazima
(Nije rac pominjala ali ostale genitalije jeste)
nemoi se bojati jer otoga nemas nistaJel ce boleti to? Mislim, prica?
Meni se danas na poslu ukocila desna podlaktica i pulsirale vene na desnoj nozi. Uplasila sam se sta li ce pokazati dopler u cetvrtak.![]()