eveline
Elita
- Poruka
- 23.020
meni jeste, a znam da nisam jedinafora sa racom je bila fora kad je izvaljena
posle se izlizala..
nijedna fora koja se ponavlja vise nije interesantna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni jeste, a znam da nisam jedinafora sa racom je bila fora kad je izvaljena
posle se izlizala..
nijedna fora koja se ponavlja vise nije interesantna
Ne branim ja nista, rac najmanje, to moze da kaze svi, cak su me jednom zamalo raspnuli kad sam se pobunilatako je i zato rac ide u istoriju.
lepo si sve rekla..samo sad i postupi prema recima a ne da branis rac.
Uvreda nije samo psovka, niti je psovka jedino što spada u neprimereno izražavanje. Toga u svakoj temi tamo ima u bar 30% postova, u najboljem slučaju, to više niko ni ne konstatuje kao problematično. Ali neka je jedan ili sto raca problem, bitno da je slanje forumaša na lečenje od strane moderatora sasvim primereno nivou komunikacije koji treba da se neguje na Krstarici.oni koji psuju tamo se kaznjavaju
sledeci put javi meni kad te napadnu zbog toga.Ne branim ja nista, rac najmanje, to moze da kaze svi, cak su me jednom zamalo raspnuli kad sam se pobunila
Februar, ebu se mačkeZapeta, tri tacke...

Slažem se ali neminovno iskrsava par pitanjaMilanče.. ja nisam osoba koja voli dramu.. mislim da to negde svi već znate..Ti si ovde relativno nov.. i ja sam, kao korisnik.. ali sam jako dugo tu kao čitač.
Ni ovaj pdf, a naročito kafana Moljac nisu ni prineti onome što su bili..
Ovo što se sada dešava ovde, a u poslednjih pola godine naročito, je stvarno vrhunac koji mora da se menja. A ti kao prosvetni radnik i (po mojoj proceni) jako dobar čovek - mislim da možeš da daš puno lepši primer onima koji čitaju forum od analnog seksa između junaka dečijih omiljenih bajki.
Ja razumem da su vremena teška i da ima u ljudima puno frustracije.. ali hajde da se one leče na klinikama ili nekim za to predviđenim mestima.
Ovo je ipak veoma reprezentativan srpski forum.. a ova tema je zalepljena na vrhu Umetnosti i Kulture.. i da li treba na taj način da prezentuje srpsku umetnost i kulturu, eto - reci ti meni?
Ja nemam ništa protiv bilo kog vida komunikacije.. mislim da je sve za ljude.. ali mislim da ipak treba da imamo i makar malo društvene svesti, dok to radimo.. - kakav efekat to ostavlja ne samo na nas lično, nego i na šire okruženje.
Tako makar ja mislim.. ne znači da sam u pravu.
zato postoji sistem prijava i svako ko oseti uvredu nju moze da prijavi i reaguje se.Uvreda nije samo psovka, niti je psovka jedino što spada u neprimereno izražavanje. Toga u svakoj temi tamo ima u bar 30% postova, u najboljem slučaju, to više niko ni ne konstatuje kao problematično. Ali neka je jedan ili sto raca problem, bitno da je slanje forumaša na lečenje od strane moderatora sasvim primereno nivou komunikacije koji treba, da se gaji na Krstarici.
e ovo je dobra fora
Ta korisnica je tu iz najčistijeg i vrlo razumljivog revolta. Ja je čitam već godinama, pod drugim nikom.. i mogu ti reći da sam sa njom progovorila samo jednu rečenicu - kada sam prošle godine napuštala ovu kafanu, jer se nisam osetila dobrodošlom. A nisam se osetila dobrodošlom jer je Mika svaki put pozivala na druženje - tzv. "žurke".. sve (slovima: sve) osim mene. Ne jednom, nego više puta.. jer su se tada te žurke održavale češće nego sada. Kada bi otvorila novu kafanu, isto je tagovala sve, osim mene. To je bilo eksplicitno.. o implicitnim stvarima ne želim da pričam, jer nisu očite.. i volim da mislim kako sam u zabludi u vezi sa njima.Evo, ako dozvoljavate, draga koleginice...
nicim izazvan, ali imam potrebu da odgovorim.
Svi smo svedoci opsteg moralnog i svakog drugog sunovrata.
Apsolutno se slazem da kulturu i umetnost treba negovati.
Ali ako je veci problem Badrijevo racovanje nego vecerasnja tirada jedne korisnice...
iako bez psovki, ali sa izrazito losom energijom...onda nesto nije u redu.
Pravila su tu da se postuju...ali kako pishu u drugim kafanama...
a ja sam ovde od 2009-e, i znam...ovo je mila majka...
Ako se pdf Književnost nakon ovoga upristoji i vrati deo svog sjaja - svakako njoj treba dati zasluge za to.Eno citirala sam i odgovorila malopre na taj post, u kojem se uzgred u nekoliko pasusa apeluje na kulturu komunikacije:zato postoji sistem prijava i svako ko oseti uvredu nju moze da prijavi i reaguje se.
slanje forumasa na lecenje od strane moda nije primereno i molim te da mi linkujes to.
Ja razumem da su vremena teška i da ima u ljudima puno frustracije.. ali hajde da se one leče na klinikama ili nekim za to predviđenim mestima.
Obezbedjenjeja sam nai jaci u ovu kafanu
tacka

Ovo je smoki i vino, nisu sokic i kokice

Ocigledno se ne razumemo.Ta korisnica je tu iz najčistijeg i vrlo razumljivog revolta. Ja je čitam već godinama, pod drugim nikom.. i mogu ti reći da sam sa njom progovorila samo jednu rečenicu - kada sam prošle godine napuštala ovu kafanu, jer se nisam osetila dobrodošlom. A nisam se osetila dobrodošlom jer je Mika svaki put pozivala na druženje - tzv. "žurke".. sve (slovima: sve) osim mene. Ne jednom, nego više puta.. jer su se tada te žurke održavale češće nego sada. Kada bi otvorila novu kafanu, isto je tagovala sve, osim mene. To je bilo eksplicitno.. o implicitnim stvarima ne želim da pričam, jer nisu očite.. i volim da mislim kako sam u zabludi u vezi sa njima.
Članica Plet je osoba koja je sama mogla da iznese (i iznosila je) nekoliko foruma u okviru Krstarice -- na jedan divan način. Bila je moderator, i nikada nisam videla da je ikoga uvredila.. zabaljvala je ljude sa takvom energijom da je i dan danas, verujem, svi vole.. sem ekipe ovde. Ponavljam - ja na njenim forumima nisam učestovala, ali sam ih čitala i pratila. Plet nije ni luda, ni glupa, ni zla -- naprotiv -- jedan je divan čovek koji je izrevoltiran nepravdom. A da nije napala ni vas ovde, lepo je objasnila (a i proverljivo je, ako vratite izbrisane poruke): da je komentarisala lepo i kulturno da se njena priča obriše.. i niko - ali NIKO od 3 moderatora se nije udostojio da je kontaktira i vidi u čemu je problem. Tek kad je digla buku -- imamo ovo što sad imamo. I što - kako stvari trenutno stoje - možda i neće ispasti toliko loše.Ako se pdf Književnost nakon ovoga upristoji i vrati deo svog sjaja - svakako njoj treba dati zasluge za to.
LepoBila je moderator, i nikada nisam videla da je ikoga uvredila..
Хмм, па не. Другачији су твоји начини. Али сада си небитан.Eto loš sam moderator, šta da ti kažem.
Tebe sam uvek sabotirao. Čim vidim da si ti poslala priču odmah smislim pakleni plan sabotaže.
Sad je tu Tab da te štiti od zlog moderatora.Хмм, па не. Другачији су твоји начини. Али сада си небитан.

Đurđija, ti nisi dolazila redovno tu, ja sam pozivala sve kojih bi se u momentu setila, a mnogo ljudi dolaze tu, i uvek bi rekla da ako sam nekoga zaboravila drugi pozovu.A nisam se osetila dobrodošlom jer je Mika svaki put pozivala na druženje - tzv. "žurke".. sve (slovima: sve) osim mene. Ne jednom, nego više puta.. jer su se tada te žurke održavale češće nego sada. Kada bi otvorila novu kafanu, isto je tagovala sve, osim mene.