Moljac 13ti ili kafanče kod Milanče (19)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da ne mislis da malo preterujes sa tim racom?
ok jedanput..dvaput..fora je.
ali pocinjes da preterujes ponavljanjem

godinu dana ga ne vadis iz tastature..ovo je ipak knjizevnost..treba malo dici nivo komunikacije.
Meni ne treba link, ja ne zaboravljam, al mozda bi drugi htele da se potsete da je neko kacio vibratore na jednoj prelepoj knjizevnoj temi.

Cekaj, to si bio ti. I zanima me koliko je to bilo prvo Fer prema forumasu koji je otvorio temu, a onda na nivo.

I kakva je bila komunikacija tamo pre taj post, i nakon njega

Oni su level pro(po')

Pa ovaj pdf ima mnogo lepih i kvalitetnih tema
Kako da nema nade
Milanče.. ja nisam osoba koja voli dramu.. mislim da to negde svi već znate.. :) Ti si ovde relativno nov.. i ja sam, kao korisnik.. ali sam jako dugo tu kao čitač.
Ni ovaj pdf, a naročito kafana Moljac nisu ni prineti onome što su bili..
Ovo što se sada dešava ovde, a u poslednjih pola godine naročito, je stvarno vrhunac koji mora da se menja. A ti kao prosvetni radnik i (po mojoj proceni) jako dobar čovek - mislim da možeš da daš puno lepši primer onima koji čitaju forum od analnog seksa između junaka dečijih omiljenih bajki.

Ja razumem da su vremena teška i da ima u ljudima puno frustracije.. ali hajde da se one leče na klinikama ili nekim za to predviđenim mestima.

Ovo je ipak veoma reprezentativan srpski forum.. a ova tema je zalepljena na vrhu Umetnosti i Kulture.. i da li treba na taj način da prezentuje srpsku umetnost i kulturu, eto - reci ti meni?

Ja nemam ništa protiv bilo kog vida komunikacije.. mislim da je sve za ljude.. ali mislim da ipak treba da imamo i makar malo društvene svesti, dok to radimo.. - kakav efekat to ostavlja ne samo na nas lično, nego i na šire okruženje.

Tako makar ja mislim.. ne znači da sam u pravu.

Meni ne treba link, ja ne zaboravljam, al mozda bi drugi htele da se potsete da je neko kacio vibratore na jednoj prelepoj knjizevnoj temi.

Cekaj, to si bio ti. I zanima me koliko je to bilo prvo Fer prema forumasu koji je otvorio temu, a onda na nivo.

I kakva je bila komunikacija tamo pre taj post, i nakon njega
naravno i jel taj vibrator kacen svaki dan kao rac ili jednom i gotovo?
fora se izvaljuje jednom..ne ponavlja se u beskonacnost.

naravno i jel taj vibrator kacen svaki dan kao rac ili jednom i gotovo?
fora se izvaljuje jednom..ne ponavlja se u beskonacnost.
Vibrator na takvoj temi nije fora, zao mi je.

Ako ima potreba da se negde podigne posetenost, neka to bude domisljatoscu, na fin i kulturan nacin, ne putem svadje i omalovazavanje drugih.

Poslednja izmena:
Milanče.. ja nisam osoba koja voli dramu.. mislim da to negde svi već znate.. :) Ti si ovde relativno nov.. i ja sam, kao korisnik.. ali sam jako dugo tu kao čitač.
Ni ovaj pdf, a naročito kafana Moljac nisu ni prineti onome što su bili..
Ovo što se sada dešava ovde, a u poslednjih pola godine naročito, je stvarno vrhunac koji mora da se menja. A ti kao prosvetni radnik i (po mojoj proceni) jako dobar čovek - mislim da možeš da daš puno lepši primer onima koji čitaju forum od analnog seksa između junaka dečijih omiljenih bajki.

Ja razumem da su vremena teška i da ima u ljudima puno frustracije.. ali hajde da se one leče na klinikama ili nekim za to predviđenim mestima.

Ovo je ipak veoma reprezentativan srpski forum.. a ova tema je zalepljena na vrhu Umetnosti i Kulture.. i da li treba na taj način da prezentuje srpsku umetnost i kulturu, eto - reci ti meni?

Ja nemam ništa protiv bilo kog vida komunikacije.. mislim da je sve za ljude.. ali mislim da ipak treba da imamo i makar malo društvene svesti, dok to radimo.. - kakav efekat to ostavlja ne samo na nas lično, nego i na šire okruženje.

Tako makar ja mislim.. ne znači da sam u pravu.
Evo, ako dozvoljavate, draga koleginice...
nicim izazvan, ali imam potrebu da odgovorim.
Svi smo svedoci opsteg moralnog i svakog drugog sunovrata.
Apsolutno se slazem da kulturu i umetnost treba negovati.
Ali ako je veci problem Badrijevo racovanje nego vecerasnja tirada jedne korisnice...
iako bez psovki, ali sa izrazito losom energijom...onda nesto nije u redu.
Pravila su tu da se postuju...ali kako pishu u drugim kafanama...
a ja sam ovde od 2009-e, i znam...ovo je mila majka...

Hajde onda da se dijagnoze i postavljaju na klinikama i nekim za to predviđenim mestima, umesto što se pokušaji postavljanja istih neprimereno koriste u svrhe koje ne bih komentarisala.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back