- Poruka
- 132.217
to ne znaci da ne treba ovde da se upristojis jer je ovo knjizevnost.Čitav forum je na nivou, samo eto mi ovde pravimo probleme.
Nemoj me zezati, Tabe, molim te.
ako zelis tako da pricas..imas ljis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to ne znaci da ne treba ovde da se upristojis jer je ovo knjizevnost.Čitav forum je na nivou, samo eto mi ovde pravimo probleme.
Nemoj me zezati, Tabe, molim te.
Kao zeton kroz fliper...Oni su level pro(po')
Pa ovaj pdf ima mnogo lepih i kvalitetnih tema
Kako da nema nade
pricas o kafani na politci?Nisi davno bio na Politici, izgleda.
A oni se još i ne zezaju kao mi ovde.
O Bože.
Badri je pristojniji od većine nas ovdeto ne znaci da ne treba ovde da se upristojis jer je ovo knjizevnost.
ako zelis tako da pricas..imas ljis.

Tako je.Badri je pristojniji od većine nas ovde
fora sa racom je bila fora kad je izvaljenaBadri je pristojniji od većine nas ovde
Meni ne treba link, ja ne zaboravljam, al mozda bi drugi htele da se potsete da je neko kacio vibratore na jednoj prelepoj knjizevnoj temi.da ne mislis da malo preterujes sa tim racom?
ok jedanput..dvaput..fora je.
ali pocinjes da preterujes ponavljanjem
godinu dana ga ne vadis iz tastature..ovo je ipak knjizevnost..treba malo dici nivo komunikacije.
Pričam o celom poTforumu.pricas o kafani na politci?

Ma volim i ja...samo nisam jos probao u kombinaciji...Eto, samo Sreki i ja volimo vino i smoki! Niko vise!![]()
Vino ne pijem, smoki uvek možeEto, samo Sreki i ja volimo vino i smoki! Niko vise!![]()

Milanče.. ja nisam osoba koja voli dramu.. mislim da to negde svi već znate..Oni su level pro(po')
Pa ovaj pdf ima mnogo lepih i kvalitetnih tema
Kako da nema nade
Ti si ovde relativno nov.. i ja sam, kao korisnik.. ali sam jako dugo tu kao čitač.oni koji psuju tamo se kaznjavajuPričam o celom poTforumu.
Smoki i jogurtVino ne pijem, smoki uvek može![]()
naravno i jel taj vibrator kacen svaki dan kao rac ili jednom i gotovo?Meni ne treba link, ja ne zaboravljam, al mozda bi drugi htele da se potsete da je neko kacio vibratore na jednoj prelepoj knjizevnoj temi.
Cekaj, to si bio ti. I zanima me koliko je to bilo prvo Fer prema forumasu koji je otvorio temu, a onda na nivo.
I kakva je bila komunikacija tamo pre taj post, i nakon njega
Hoćemo iste stvari hoćemo lepe stvari aiaiaiaiaiiiEto, samo Sreki i ja volimo vino i smoki! Niko vise!![]()
Vino točiiiiš a vino ne piijeeešVino ne pijem, smoki uvek može![]()
i da.. politika je forumPričam o celom poTforumu.
Vibrator na takvoj temi nije fora, zao mi je.naravno i jel taj vibrator kacen svaki dan kao rac ili jednom i gotovo?
fora se izvaljuje jednom..ne ponavlja se u beskonacnost.
Miko, bre!Smoki i jogurt![]()

Evo, ako dozvoljavate, draga koleginice...Milanče.. ja nisam osoba koja voli dramu.. mislim da to negde svi već znate..Ti si ovde relativno nov.. i ja sam, kao korisnik.. ali sam jako dugo tu kao čitač.
Ni ovaj pdf, a naročito kafana Moljac nisu ni prineti onome što su bili..
Ovo što se sada dešava ovde, a u poslednjih pola godine naročito, je stvarno vrhunac koji mora da se menja. A ti kao prosvetni radnik i (po mojoj proceni) jako dobar čovek - mislim da možeš da daš puno lepši primer onima koji čitaju forum od analnog seksa između junaka dečijih omiljenih bajki.
Ja razumem da su vremena teška i da ima u ljudima puno frustracije.. ali hajde da se one leče na klinikama ili nekim za to predviđenim mestima.
Ovo je ipak veoma reprezentativan srpski forum.. a ova tema je zalepljena na vrhu Umetnosti i Kulture.. i da li treba na taj način da prezentuje srpsku umetnost i kulturu, eto - reci ti meni?
Ja nemam ništa protiv bilo kog vida komunikacije.. mislim da je sve za ljude.. ali mislim da ipak treba da imamo i makar malo društvene svesti, dok to radimo.. - kakav efekat to ostavlja ne samo na nas lično, nego i na šire okruženje.
Tako makar ja mislim.. ne znači da sam u pravu.
Hajde onda da se dijagnoze i postavljaju na klinikama i nekim za to predviđenim mestima, umesto što se pokušaji postavljanja istih neprimereno koriste u svrhe koje ne bih komentarisala.Ja razumem da su vremena teška i da ima u ljudima puno frustracije.. ali hajde da se one leče na klinikama ili nekim za to predviđenim mestima.
tako je i zato rac ide u istoriju.Vibrator na takvoj temi nije fora, zao mi je.
Ako ima potreba da se negde podigne posetenost, neka to bide domisljatoscu, na fin i kulturan nacin, ne putem svadje i omalovazavanje drugih.