Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Malo ti je kic taj crtez. To razmazivanje olovke prstima moze da bude ok ali uglavnom daje jeftin efekat... Ja sam na drugoj god akademije i uglavnom dobijamo "packe" za takve intervencije na crtezu. Probaj da sve objasnis linijom.

Malo ti je kic taj crtez. To razmazivanje olovke prstima moze da bude ok ali uglavnom daje jeftin efekat... Ja sam na drugoj god akademije i uglavnom dobijamo "packe" za takve intervencije na crtezu. Probaj da sve objasnis linijom.

Joj pa baš je dobar,bre.
Neću da se pravim pametna,ipak se ti bolje razumeš,ali po meni su to najbolji radovi.Mislim,sa olovkom što se rade.
Uostalom,i ja imam takvih radova baš mnogo,i sve radim samo olovkom,a ovaj je po meni extra.
Totalno je popunio sve praznine na papiru.....

s1270948712_43050_5654.jpg
ubacicu kasnije neke ozbiljnije slike i znacilo bi mi da mi neko kaze da li to uopste vredi nesto :)

Ovako, ovo mi je bukvalno drugi rad sa uljanim bojama,pa bih volio da procijeni neko ko zna malo vise o tome. Nemam nikakvog iskustva, radio sam cisto po osjecaju, svaka kritika je dobrodosla :D.
2s63b6u.jpg

Format je 80x60, sliku sam uradio bukvalno za 4 dana samo da je skinem sa vrata posto sam imao deadline :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back