drjack
Zainteresovan član
- Poruka
- 282
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako, ovo mi je bukvalno drugi rad sa uljanim bojama,pa bih volio da procijeni neko ko zna malo vise o tome. Nemam nikakvog iskustva, radio sam cisto po osjecaju, svaka kritika je dobrodosla.
evo, ako mogu da se umiješam
po rasporedu bočnih balkona na tornju vidim da si imao dobru fotografiju kao polazište, pa mi je utoliko čudnije ono što ti se izdešavalo sa ulaznom kapijom (preširoka je, stepenište nije baš ovakvo kako si naslikao...) i prozorima (neke si izostavio a neke izmislio)...
ima toga još... no to i nije toliko važno...sve to može da se stavi pod umjetničku slobodu
/kad sam već kod smajlija KAD ĆETE BRE VIŠE DA MAKNETE OVE NOVOGODIŠNJE RADOSTI/
...ali, kako sam kažeš, tek si na početku i utoliko je važnije da obratiš pažnju na detalje i utoliko prije kada radiš po fotografiji...
što se tiče boje, mislim da si propuštio priliku za jedan skoro savršen krug boja koje pruža ovaj motiv ( počev od plavičastih stijena sa lijeve strane preko sivo plave kapije do skoro narandžastih stijena na desnoj strani koje se idući ka vrhu završavaju sa svijetlim okerom...što je po meni izvrsna prilika za toplo hladni kontrast
eto
Dobri dan,dobri ljudi.Nadam se da cu uspjeti danas postaviti moje ,,veliko,, djelo...he he
Mozete li prokomentarisati moj rad. Amater sam
Ne znam koju si gledala. Obe su ulje na lesonitu.