- Poruka
- 94.560
Šta ovo imaš u oblacima? Meni se čini da ima aviona, zmajeva i još raznih bića.
To mi se sviđa.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta ovo imaš u oblacima? Meni se čini da ima aviona, zmajeva i još raznih bića.
Svasta nesto, i to slucajnoŠta ovo imaš u oblacima? Meni se čini da ima aviona, zmajeva i još raznih bića.
To mi se sviđa.

Samo napred..

Veoma lepo. Ova mesavina prirodnog i vestackog osvetljenja je fantasticna!
Perfektno odradjeno! Neobicna (zablja) perspektiva dodaje na tezini i velicini, boje - super, perfektno odradjena prozirnost teksta na nebu. Sve u svemu - fantasticno!Pogledajte prilog 841953
Po želji jednog Tuzlaka. Husein-pašina džamija u Pljevljima
Ovde mozda i nije toliki problem u obojenosti koliki u kontrastu i zasicenju boja (mislim da i Poli bas o tome govori).
Ovde jesam koristio crnu, i to akrilnu kao podslikavanje. I naravno uvidio grešku ali kasno. Mada svaka fotografija slike ne daje njen pravi utisak kada se vidi uživo. Da li je do mog telefona sa kojim fotografišem, osvjetljenja, ili je to inače tako ne znam. Zahvaljujem na komentarima. Znače.Ovde mozda i nije toliki problem u obojenosti koliki u kontrastu i zasicenju boja (mislim da i Poli bas o tome govori).
Da li koristis crnu boju za mesanje tamnijih nijansi?
Crna kada se zamesa umanjuje zasicenje boje, isto kao i bela. Medjutim, bela je neophodna a crna nije.
Svetliji tonovi mogu da se postignu i zutom (ako moze da se izbegne bela) a tamniji mesavinom narandzaste i plave (ili crvene i zelene).
Ne sanjaj Sojo..
Ima možda malo lika u granama kad se nakrivi slika u desnu stranu. Nije mi bila namjera.Pokušaj dubinski posmatrati sliku, lako je otkriti klovna.![]()
Hvala.