sanja*
Drevna Kornjača
- Poruka
- 8.704
e viš ti to, a meni su kod mojih druga i četvrta bolje od prve i treće 
Tvoj akvarel (ili je tuš?)

Tvoj akvarel (ili je tuš?)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

e viš ti to, a meni su kod mojih druga i četvrta bolje od prve i treće
Tvoj akvarel (ili je tuš?)![]()

Podseća me da Willowing, malo
ja odavno pratim Willowing, ali ova moja je tendenciozno bleda, tj. bela - pokušavam da se igram sa što manje boja, ta mi bela odgovara radi kontrasta, a i vuče mi na one stare japanske slike s gejšama ubeljenih lica.
Inače, od willowing sam pokupila to crtanje na cepkanoj hartiji, samo opet, ona voli što više boja, a meni više leži svedeno.
mada zna da lepo izgleda kao krajni rezultat, ali taj proces je meni stran. Ja sam jednostavna... cak sam nedavno utvrdila da ne volim ni previse teksture u slikama, ranije sam mnogo volela teksturu, ali sada mi se svidja da bude tacno definisana i sa preciznom ulogom, nista random. Jutros sam pravila "musaku" i ne znam da li je zato sto sam kuvala rucak pre 7 ujutro ili zato sto je bilo slaganje slojeva ...
to je portret nikog posebno, mozda sam se par puta pogledala u ogledalo, ali to je neka imaginarna osoba.

i sama najviše volim taj fazon crtanja.Ja vjerujem uz 2 do 3 godine stalnog vježbanja i materijale koje on posjeduje to uopšte nije nesavladivo.
Ehh da su mi njegove olovkei sama najviše volim taj fazon crtanja.
Ih.....gde bre dve tri godine......pa vidis ti koja je ovo perfekcija. Ja imam utisak da bi mi trebale decenije da ovo savladam! Mnogo bih voleo da znam ovako da crtam i slikam.
Pazi...ovo je moj rad nakon nekoliko mjeseci vježbanja 3D crtanja...i ovo mi je prvi anamorfni crtež ( to je to što Berenghi radi ). Radila sam to sa običnim drvenim bojicama, i sad kad ga gledam vidim milion grešaka, što znači: samo vježba vježba i vježba i stigne se do perfekcije. Ponavljam, da su mi njegove olovke.
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=c4d1cf0584007a02ceb7dc6ba6453fe6&oe=55F363C5
Odlicno ako je samo par meseci vezbe u pitanju.

Moze li neko da mi kaze, koliko je godina potrebno da bi neko naucio da slika na ovakav nacin (u pogledu realnosti )
Meni je hiperrealizam nekako beživotan ako je samo demostracija tehničke sile, kao u ovom primeru... Flaša votke i šta? Mogao si staviti flašu na parče papira i slikati je aparatom, i dobio bi isti rezultat uz manje truda.Moze li neko da mi kaze, koliko je godina potrebno da bi neko naucio da slika na ovakav nacin (u pogledu realnosti )
Meni je hiperrealizam nekako beživotan ako je samo demostracija tehničke sile, kao u ovom primeru... Flaša votke i šta? Mogao si staviti flašu na parče papira i slikati je aparatom, i dobio bi isti rezultat uz manje truda.
Dakle, tehnički gledano, to je zaista nešto izuzetno, ali kao slika je u ovom slučaju prilično vanila.
Hiperrealizam tipa Tapi izgleda baš onako kako ga je Sizif opisao.Hiperrealizam uvek izgleda bolje od stvarnosti.
Umetnost ne moze, a da ne ulepsa.
Meni je hiperrealizam nekako beživotan ako je samo demostracija tehničke sile, kao u ovom primeru... Flaša votke i šta? Mogao si staviti flašu na parče papira i slikati je aparatom, i dobio bi isti rezultat uz manje truda.
Dakle, tehnički gledano, to je zaista nešto izuzetno, ali kao slika je u ovom slučaju prilično vanila.