Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve mozze, i bakterije imaju svoju kulturu.
...vala baš sve može , ka idemo ovim putem :

stremljenja-1-1.gif

...pa kako kič može biti kultura !? ...ili je kič ili je kultura .. nema kič ikakvih dodirnih tačaka sa kulturom ..izmrđu njih stoji ubogi amaterizam i mnogo štošta ...kultura prosvetljuje a kič zaglupljuje ... ova konstatacija je pleonazam !

Sto je suvisna?
Ja mislim da za MTV kazu MTV kultura!
MTV je pun kica(iako ima i dobrih stvari tamo).
Mozda je za tebe suvisna ali u danasnjoj KULTURI se prave stvari koje ce trajati za jednu sezonu i samo pokupiti pare.
Ako neko svake godine moze da ima po pravilu 25 pesama na albumu a od tih pesama 3 dobre zar to nije kic?
Kultura ne mora da prosvetljuje.
Sto rece Pipi i bakterije imaju kulturu.
Takodje postoji i urino kultura :D .

E, Tol, posle mene potop izgleda :zcepanje:

ma nije, nego nemamo radove..stavljaj svoje..ae ne cepidlači..znam da si sjajna :) samo smanji rezoluciju slika prevelike su :)
teško ih je sagledati :)

Čekam i na zlotvora da stavi neku svoju ilustraciju.pa ti je i fixa sa akrilikom..a valjda ću i ja uspeti(za vikend tek)
nešto da pokažem..radim sada neke portrete
a vlasnici ne dozvoljvaju pokazivanje...mada mi je to bzv..no poštujem.

ne znam gde su ostali slikari...SANJA je sjajno radila ulje..pa OLGA...DANY DEKAO BOBICA..jooo mnooogo njih :(

Poslednja izmena:
ovo rastersko je photoshop
u principu sve ima lichnu notu
ne znam kako se to moze drukcije
missim, i najveca moja glupos je moja...
drukcija od tvoje gluposti i tako... :lol:

ps sad skuih sta je decembar...missim, pa autoportret je jbg :lol:

Poslednja izmena:
pa ti je i fixa sa akrilikom.
ne znam gde su ostali slikari...SANJA je sjajno radila ulje..pa OLGA...DANY DEKAO BOBICA..jooo mnooogo njih :(

baš sam gledao po netu i na wc, malo šta sam našao na temu old master akrila; tutorijala skoro i da nema. al' videćemo šta će ispasti od ovoga što radim :D
u stvari ne vidim ni šta bi moglo da bude pod tips and tricks, ali slabo ima slika kako je nekima ispalo, pa da znaš na šta možeš da računaš.

lm
nema mnogih odličnih slikara odavno, a nema ni moderatorke :hahaha:

veruj mi da sam sve to poodavno odgledao i sa neta skinuo gomile knjiga, al' nema ono što meni treba, tj. ima ali jako malo radova, odnosno nedovoljno da bih mogao da znam (vidim) kako bi to moglo da izgleda. inače radio sam ja sa akrilom i pre, uglavnom su to bila oslikavanja predmeta, zidova, dekoracije drž ne daj...ali ovo što pokušavam sada nisam, jer me nije ni interesovalo pošto sam to radio u ulju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back