Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pic.jpg

ovde sve sami majstori!!!

pipika za ikone( i šire)..ogica za brzinske( koje su neverovatne)..filosof, don evil, lanavi deki ArTza crteže..dany za komp slikanje..dekao..ah dekao..maestro..
pa dany art :zaljubljena...saaaanjaaa naš milić od mačvu...pa zlotvor-ka...Aragorn32 kojeg nema a tek fixa...a TEK JA KOJI JESAM...leleee
a GDE su tek raniji unjetnici velikog stila Krstarevskog :)

- - - - - - - - - -

Svaka vam chast, ja ni chicha Glishu ne umem da nacrtam. Dok ne uzmem chetkicu i ulje, nishta, ko dve leve ruke da imam!

Pogledajte prilog 280678

ala laaaažeeeeee :hahaha: :cmok2:

- - - - - - - - - -

daj uvećaj to ič se ne vidi :)

Filozofe, pogodio si Kobejnov karakter u potpunosti. Pip, za ove ikone imaš moj duboki naklon, ali nemoj bre da škrtariš na pikselima, kači veće fotke na nekom boljem hostu od ovog internog. Olga, meni je ovaj tvoj crtež jedan od boljih, daleko je to od žvrljoke, pustila si ruku, lepršavi potezi. A ovim sam se ja bavio u poslednje vreme:

Iako deluje hiperrealistički, verujte da nije. Samo ima puno detalja, ali nisam išao u beskrajno detaljisanje.

Filozofe, pogodio si Kobejnov karakter u potpunosti. Pip, za ove ikone imaš moj duboki naklon, ali nemoj bre da škrtariš na pikselima, kači veće fotke na nekom boljem hostu od ovog internog. Olga, meni je ovaj tvoj crtež jedan od boljih, daleko je to od žvrljoke, pustila si ruku, lepršavi potezi. A ovim sam se ja bavio u poslednje vreme:

Iako deluje hiperrealistički, verujte da nije. Samo ima puno detalja, ali nisam išao u beskrajno detaljisanje.

Deki..ljubi te tvoja drugarica...ne vidim na mojem crt monitoru najbolje...(pogledaću sutra na poslu)..no druga kašičica na tacni je "zaboravljena"...ruža ima još tamnijih nijansi u senkama....ne vidim da li sve to na polici ili stolu..ispod stola nema "dubine" koja mora da se reši barem senkom?
neka me neko ispravi ako grešim..

draperija..ČAŠA...i posuda sa slatkim su mi favoriti :) :ok:

ma, BRAVO!! divno radiš :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back