Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ево мало и од мене:

olga233.jpg

.. pegla mi je najjača ..
.. pa ova levo gore od pegle ..
.. pa baba ..

.. dobra si ..
.. ja bih .. recimo .. sa aspekta laika .. a čisto intuitivno ..
.. predložila da furaš taj svoj fazon .. da ne gubiš mnogo vremena na uvežbavanje nekog realizma .. niti kopiranje ..
.. vrcaš duhom .. i to treba koristiti ..

neće ništa izgubiti ako nauči da crta veš mašinu, četkicu za zube ili vazu s orhidejama
može samo da dopuni svoje umeće crtanja
A kako god da krene uvek je lepše videti nešto što je približno realizmu, nešto što je razumljivo običnom čoveku, neke detalje iz stvarnog života pored kojih prolazimo, a ne vidimo ih ; nego neke brljotine s bojama, te apstraktna sranja koje ni na LSD- u ne bi razumeli

neće ništa izgubiti ako nauči da crta veš mašinu, četkicu za zube ili vazu s orhidejama
može samo da dopuni svoje umeće crtanja
A kako god da krene uvek je lepše videti nešto što je približno realizmu, nešto što je razumljivo običnom čoveku, neke detalje iz stvarnog života pored kojih prolazimo, a ne vidimo ih ; nego neke brljotine s bojama, te apstraktna sranja koje ni na LSD- u ne bi razumeli

meni lično je lijepo vidjeti i jedno i drugo, realno i nadrealno
na prvi pogled, zemlja je dosadno mjesto, ali kad se bolje pogleda dosta toga zanimljivog može da se vidi, a da je realno
šareni leptir, neki oblak neobičnog oblika ili krošnja drveta...živimo u nadrealnom svijetu

Majstore daj još radova da vidimo :klap:

Nisam mogla da dozvolim kačenje fb linka zato što je reklamiranje drugih sajtova zabranjeno na Krsti.
Ali mozes ih slobodno ovde postaviti :)

p.s. Moram da primetim da je ovaj rad pravo osvezenje za ovu temu :)

p.s. Moram da primetim da je ovaj rad pravo osvezenje za ovu temu :)
.. sjajan .. stvarno ..
.. kod konja je uvek velika šansa da upadneš u kič ..
.. a ovo je perfektno ..
.. prosto ih osetiš kako protrčavaju ..
.. pokret ovog prvog .. sjajno ulovljen ..

.. imam utisak da se i moja kosa vijori kao te grive .. dok gledam ..
.. majstorski ..

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back