Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Devojke..bravisimo...sjajni radovi... portreti NE MORAJU biti sasvim završeni..ali uradjeni deo neka bude sa mekšim (nenaglašenim ) ivicama

evo youtube za portrete i crtanje pojedinih delova tela..(otvorite sasvim youtube i sa desne strane imate još primera) :)

2ztg5de.jpg

Hvala :) za link

ajme danny, davno te ne videh..a ovah handwork je prelep :zaljubljena:

vlajko...daj još radova, prikazani je divan!

Devojke..bravisimo...sjajni radovi... portreti NE MORAJU biti sasvim završeni..ali uradjeni deo neka bude sa mekšim (nenaglašenim ) ivicama

evo youtube za portrete i crtanje pojedinih delova tela..(otvorite sasvim youtube i sa desne strane imate još primera) :)

...šta , ovo nesmeju da koriste dečaci ili matorci ? ... ma nema veze , ja se G-đo Tol zahvaljujem u ime matoraca !

Ovaj video je odlican, ali ima sa strane jedan koji uci kako se crta nos (u principu to su cetiri crte i sencenje, koje deluje jednostavno), stvarno neverovatan klip i evo da ga podelim ovde

Uskoro idem kod drugara pa cu da ubacim nesto novije (uglavnom ruke,noge poljubac i jedan crtez cat-girl, naravno svi su radjeni po tutorijalima Marka Crilleya (ah valjda a dobro napisa, nikako da povatam to sa imenima)

Poslednja izmena:
хвала! :D ...а ја мислила неће се видети, мрзело ме да сечем,
....сок од јабуке, ја дебил ставила на под док сликам цртеж па се просуо :( :lol:

Drago mi je da ti se svidja Tol :D .
Malo sam zeznuo u fotografisanju,pa senke nisu jedno(slikiao sam nocu).

Olga96 pa sta,nije to toliko bitno da se sekiras :D .Vazno je da se vidi crtez,dobarje,i da nemora se uvek zavrsiti.Zavisi sta se posmatra,i sta zelis s tim da kazes.Recimo gestovi nemoraju biti realisticni po izgledu,ali mora pokret da se oseti. :D
Nije stalno potrebna realisticnost. ;)

хвала!:heart:
...на фотографији су очи широм отворене и другог су облика, па је овај портрет испао скроз другачији....ал ја сам још почетник:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back