Mojih ruku delo

• Začetnik teme Začetnik teme moler
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala compadres! Crtam ih na listu iz školskog bloka što je bljaks, ali to su ionako samo vežbice. Nezgodno je na hrapavom papiru izvući najtamnije nijanse pošto se pritiskanjem ubija tekstura lista a dobija neprijatan odsjaj na mat pozadini.

@Bonžita
dekao nije profi ;)

Poslednja izmena:
602385_408860612513273_1738947878_n.jpg

319094_412064285526239_1879281377_n.jpg

Pozdrav ljudi :)

кључ сабио :worth:
а рука...јел то фора као змија-тетоважа с правом главом :lol: а трећи прст кад би се исправио би био мало необичан...и зглоб нешто натекао :rumenko:

Ključ si odlično uradila. A za ovu drugu...hm...najbolje batali takve radove. Moja preporuka ti je da crtaš uživo, bilo šta, predmete, ljude, prirodu.... Oseti prostor, proporciju. Crtanje sa slika i fotografija je dvodimenzionalno, što naravno ne znači da sad trebaš i to potpuno da batališ. Kombinuj, ali crtaj, crtaj...jer jedino rad oslobađa.

Prvo, hvala na savjetu :)

Drugo, niko iz porodice nije rad da mi pozira :besna:

Zezam se :) Crtajući radove većih, boljih umjetnika od mene same, uvidjam neke cake i počnem ih sama upotrebljavati..na taj način učim..

Al' poslušaću tvoj savjet.

@Danny
svaka fotografija zahteva doradu u fotošopu ili gimpu (koji ja koristim). Malo pojačaš kontrast, izoštriš i to uglavnom bude dovoljno da izgleda kao uživo.

evo jednog novog crteža od mene:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back