MOJE MALE ŠARENE EMOCIJE

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koracam lagano, bez zurbe i razmisljam o nasoj tajni,i o tome da dugo nisam shvatala
da je ustreptalost srca koju si mi doneo,ustvari neispunjena zudnja,koja mi stvara nepodnosljivu bol.

Ostaje za mnom trag kavalijevog Just-a,dok setam i ja ne bih bila ovo sto jesam
da ne verujem da ce jednog dana u jednom tenutku necija nozdrva zadrhtati na moj miris.
I tada cu osvanuti u tom nepoznatom zagrljaju, i necu pomisliti na tebe i leptiri ce ponovo zaigrati.
Jednom

18194153_1400292186707011_5554297644390396555_n.jpg

Mozemo pisati srcem ili razumom ali to je sve zivot.U najvecem su to nase price ili necije u kojima se prepoznamo,osetimo istu nit vodilju,.istu misao,pa je napisemo.Srcem pises ili ne,bar ja ne umem drugacije.Pisem ono sto jesam,ono sto mislim i osecam, bez obzira da li neko moze ovo moje srce koje na momente kuca kao da ce iz grudi da iskoci i povredi.Srca valjda za to i sluze,da budu povredjena.
Za jednog pesnika su mu na sahrani rekli: pisao je srcem a takva olovka se ne kupuje u trafici.Ona je najredja i najskuplja olovka.Nalazi se u nama i nema cenu.ima samo srce.
Koliko puta nisam mogla nista da napisem, jer je sve sto bih rekla bilo je u meni nesredjeno,stisnuto,uplaseno.I onda cutim.Cutim sve dok jednog trenutka ne sednem i krenem sa pisanjem.A to je slicno i u zivotu..Kada se nadjete u prilici da neko prica sa vama a vi nemate sta da kazete,pa nastane nervozno naslanjanje na jednu pa na drugu nogu,namestanje kose,ceskanje uva,smrkanje u maramicu,srkanje kafe,paljenje cigarete,razmisljanje sta da kazete,molite da vam zazvoni telefon,naidje neko poznat.Bilo sta, samo da prestane.Ili pak obrnuto,kada imate zelju i sta da kazete.Pa jos osobi koja zna da vas slusa,tada vam se pojavi onaj sjaj u ocima,blago zarumene obrazi,i pricate.Iskreno,puno.Brbljate,pucite usne,smejete se pricajuci iz srca.I tada ste to vi,onakvi kakvi ste i kakvo vam je srce.

zar sad sedim prazna,bez osećanja? sad kad bi trebalo da budem najsrećnija žena ?

Šta to očekujem još..koga?to je davno prošlo..shvatam umom,ali srce govori drugo.

Bili smo jedno..da da znam tu je sada ON..ali umesto da prihvatim ovu novu sreću

eto ja sedim prazna...Treba mi vremena.

7b6f5b11.jpg

stillhoping

reci

sta mogu jebene reci
u trenutku kad je
hladno....
kao plavo ,kao secivo,kao sve izmedju crne i zelene
ohladjena kafa
hladno za potiljkom
cigareta medju prstima
na noktu palca jedna bela fleka