Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Čisto da vas obradujem, Moje drage komšije uskoro na Studiju B. Kada tačno, ne znam.
Mada, pretpostavljam da će ići umesto Pakovog Sveta, a ne znam kada se Pakov Svet završava.

E stvarno, pre neki dan cujem sa TV spicu iz Komsija, i ne mogu da verujem, dok sam dosla vidim da je studio B, pa sam se nadala da ce je prikazivati jeeeeeeeeeeeee
:worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::worth::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap::klap:

Jel mozete da mi kazete kakva je serija u odnosu na Seranove i Pakov svet?Ja sam te 2 serije mnogo zgotivio,koliko je ova serija slicna njima i po cemu?

Drugačija je i od jedne i od druge, prava humoristična serija. Savetujem ti da odgledaš jednu epizodu pa da proceniš sam, ali nemoj pre gledanja da očekuješ nšta, jednostavno nije slična Seranovima ni Paku.

Meni je odlična, obožavam Emilija i njegovog ćaleta, kao i Palomu i one dve babe :))))))))

Drugačija je i od jedne i od druge, prava humoristična serija. Savetujem ti da odgledaš jednu epizodu pa da proceniš sam, ali nemoj pre gledanja da očekuješ nšta, jednostavno nije slična Seranovima ni Paku.

Meni je odlična, obožavam Emilija i njegovog ćaleta, kao i Palomu i one dve babe :))))))))

Meni se Paloma nikako ne svidja,jedva sam docekala da ode iz serije.Skroz mi je negativan lik,nije smesna,nego zla i zavidna.Svi ostali su mi fenomenalni.Zaista,mozda i najbolja humoristicka serija,ikada!

Original postavio Wapa

Meni je odlična, obožavam Emilija i njegovog ćaleta, kao i Palomu i one dve babe )))))))

Meni se Paloma nikako ne svidja,jedva sam docekala da ode iz serije.Skroz mi je negativan lik,nije smesna,nego zla i zavidna.Svi ostali su mi fenomenalni.Zaista,mozda i najbolja humoristicka serija,ikada!

Mene je Paloma jako zivcirala kada je bila u seriji ,a otkako je 'pala u komu' i nije se vise pojavljivala, nekako je pocelo da mi nedostaje ono njeno zvocanje :mrgreen:

a ko je bese Paloma?
meni je serija super (mada jos uvek nije bolja od Seranovih i Paka)... najace scene su mi bile sa one 2 babe i alarmom, valjala sam se od smeha! Lusija je tako ql!

Paloma ,Huanova zena
7122_177713151736_169586511736_2713775_6790139_n.jpg

Poolako ,tek se zahuhtava :D:D

Back