purplechick
Primećen član
- Poruka
- 710
Jos samo veceras.....
Nadam se da ima negde da se kupi cd,dvd sa svim epizodama

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zgradu im napali termiti, moraju svi da se sele, jer ce da ruse zgradu.. Eto, morali da je dovedu do kraja... Inace, postoji serija nakon ove snimana, gde glume skoro svi glumci iz Komsija... "La que se avecina"
Ima na You tubu!Kako je debilno,svi su izmesaniCak glumi i Valentin!!
serija "aquí no hay quien viva" baš nema sreće na balkanu. televizija hayat iz bosne planira da je ukine.
![]()
Skoro sam gledao psolednju epizodu pa da prokomentarisem...xD
Ako bih morao da biram koga bi serija pratila... To jest ko bi bio u sledecim epizodama ja bih izabrao babe...xD
Smejem se zato sto ste napisali 100 slicnih postova... To jest imaju isto znacenje ali razliciti tekst... Sinonimni postovi.xD
Ne razumem.....Jel su ljudi toliko glupi,pa nisu gledali ovu ODLICNU seriju,ili sta??
Meni je neverovatno da ta serija nije bila dovoljno gledana.Ja sam već posle prve odgledane epizode, imao utisak da je serija fenomenalna. Mislim da su svi likovi u seriji bili originalni na svoj način, i oni glavni i oni sporedni, i da su glumci uspeli da udahnu životnost svojim likovima.
Možda su na gledanost uticali haotični termini. Čini mi se da je u početku išla u 17 h, pa posle oko 15 ili 15:30 h, i skoro uvek su za 5-10 minuta pomerali termin gore-dole. A vrhunac je bio kada su je prebacili u termin od 1.20 noću, tj. od 1.25, 1.30, 1.35 h, kako kad stignu da puste.
Neke epizode sam propustio, nekad i tri za redom, a u medjuvremenu neki glumci napustili seriju, svašta se izdešavalo...Nije ni čudo kad jedna epizoda traje sat i po. Trebalo je ostati budan do 3 ujutru. Jednom mi se desilo da sam zaspao posle prvih reklama i probudio sam se, onako sedeći, kad je cela epizoda prošla. Predposlednju epizodu nisam gledao, ali sam srećom odgledao poslednju, mada tad nisam ni znao da će biti poslednja...
Ja kad sam gledala u pola 2 ,pola toga nisam ni stigla da procitam(jer oni brzo pricaju,a pogotovo onaj celavi sto radi svuda i prica brzinom svetlosti) jer mi se spavalo
![]()