Moje drage komsije (Aquí no hay quien viva)

Da, da :rotf::rotf:
Ma nema veze sto nema nikoga, onda cemo da komentarisime nas dve ili same sa sobom, boli nas uvo, i onako ovde niko ne svraca pa nema blama :super:

Zašto da ne, nećemo da se ustručavamo :super:

Našla sam da je glumac koji glumi Marijana (car!!!) počeo da glumi tek sa četrdeset i nešto godina, kad je otišao sa nekim drugom na snimanje pa su ga uočili. Kao one manekenke koje su to "slučajno" postale kad su išle sa drugaricom na kasting :rotf:

Zašto da ne, nećemo da se ustručavamo :super:

Našla sam da je glumac koji glumi Marijana (car!!!) počeo da glumi tek sa četrdeset i nešto godina, kad je otišao sa nekim drugom na snimanje pa su ga uočili. Kao one manekenke koje su to "slučajno" postale kad su išle sa drugaricom na kasting :rotf:

Pa bas lici na takvu osobu, kojoj se gluma desila slucajno. Preko neko jutro, na ne znam kom programu spanski film kad Marijano, ali vec je bio kraj pa nista nisam ukapirala. Inace malo me podseca po nacinu glume, odnosno odsustva glume, na Pavla Vujisica.

Ijaooo, Lusija i Karlos zajedno... Por Fin.
Navijala sam za njih. Lepši par nego Lusija sa onim Robertom koji ima pola metra i koru od banane... :lol:
A i Karlos je tako divan... Nije previše lep, ali šta je sve priredio Lusiji.. :worth: ona bi ispala budala kad bi
ga i dalje kulirala.. xD

A Roberto mi ide na živce sa onim njegovim... "povresita.. sigurno se mnogo zaljubila u mene..." Umišlja dečko!

Hahhahaha, Emilio je objasnio!

"STOP! STOP! Šta hoćeš od mene? Odlazi!" :rotf: :cepanje:

Jadan kako je šiznuo u tom avionu, crkla sam :zcepanje: A i jadna ona Belen sa njim!

kaže, snimali bi još al je izbio neki fajt u produkciji, šta li

Da, ali onda su svi glumci i pisci scenarija i drugi nastavili da snimaju novu seriju isto na fazon komšiluka, samo su likovi drugi i različito se zovu, serija se zove La que se avecina i sad se prikazuje u Španiji, jako je popularna. Kad bi je otkupio studio b, bilo bi sjajno, ali sumnjam da će to biti u narednih godinu, dve.

Joj ludi su svi! :p
Jel se vraca Nijeves, bila je gotivna...:) I zao mi sto je Paloma otisla...Babe ubedljivo najjace, gejevi takodje, Marijano isto ludak :p...Navijam da Karlos smuva opet Lusiju, bas su par :) I valjda cemo videti tu Pakovu devojku, da vidimo to strasilo haha...:D
Al generalno, pola likova sada je doslo na polovini serije i tada mi se nisu svidjali jer su bili novi (a tesko gutam nove likove u bilo kojoj seriji) ali sada ih sve obozavam i bas su nasli svoje mesto :D
Prava razbibriga u ove letnje dane :) Odlicna serija :)
Komentarisao bih sa vama nego sam se nesto ulenjio da pisem na forumu...Ali pratim i seriju i vas bas redovno :)

Mene je Nijeves mnogo nervirala... Ma babe objašnjavaju... Mislim da bi bio red da počnem beležiti odvale. :D
Karlos i Lusija su prelep par... Ne znam šta njoj bi da izabere onog patuljka... :roll:
Ne sviđaju mi se ovi novi likovi. Posebno hirurg. Valjda ću promeniti mišljenje u nastavku.
Koja je ovo bila epizoda po redu?

Ja mislim da se ti novi stanari neće zadržati, gledala sam nešto danas na imdb, ali videćemo danas.

Borise, dobrodošao nam i samo ti piši što više možeš, nemoj da si lenj :tongue2:

Sad sam se setila juče kad su hteli svi da se operišu, kaže jedna od baba 'treba platiti i anesteziologa', kaže Marisa 'ma meni ne treba anestezija, kad se nalijem radže mogu da mi rade šta hoće' (tako nešto, :worth: za prevodioca), radža je naravno chinchon :zcepanje:

Back