Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:ok:

Nama zenama nikad dosta, i da naglasim, uvijek nesto fali. :D Tako da pretpostavljam da i tebi pored 39 pari cipelica/sandalica, opet neke fale. :D Sta da ti kazem osim, da posjedujes blago... :D Ja nemam toliko pari, ali imam nekih 15-ak i od toga mozda nosim svega 5, a ostale skupljaju prasinu ili ih cuvam ni sama ne znam za sta. Mislim da si me podsjetila da je doslo vrijeme da ono sto ne nosim dam nekome kome ce korisno posluziti.

Bas tako, jos samo one baletanke, one rimljanke, pa uz ovu kombinaciju, uz onu i tako u nedogled XD

Moje nove...inače, verovale ili ne, ovo su prva dva para obuće koje posedujem a da NISU patike. Nikada nisam obula obuću u kojoj mi se vide prsti ( sem na malu maturu zapravo):lol:

Meni su lepe, mada nisu ništa posebno. Platila sam ih baš jeftino, u Zagrebu, 50 kuna po paru dakle 750 dinara .
Lepše stoje na nozi al ajde da sad ne sređujem nokte nabrzaka :lol:

Ravne
DSC05077.jpg

Platforme
DSC05078.jpg

Moje nove...inače, verovale ili ne, ovo su prva dva para obuće koje posedujem a da NISU patike. Nikada nisam obula obuću u kojoj mi se vide prsti ( sem na malu maturu zapravo):lol:

Meni su lepe, mada nisu ništa posebno. Platila sam ih baš jeftino, u Zagrebu, 50 kuna po paru dakle 750 dinara .

Ravne
Pogledajte prilog 250176

Platforme
Pogledajte prilog 250177

...ove druge su mi bombona...:)

Ravne
Pogledajte prilog 250176

Platforme
Pogledajte prilog 250177

Kako bre nikada pa sta nosis leti?
Lepe i jedne i druge!

Ravne
Pogledajte prilog 250176

Platforme
Pogledajte prilog 250177

Oba para su lepa, zahvalna za kombinovanje, dobar izbor i, po proceni na oko, deluju udobno.

Btw, idu uz tvoju ličnost, što je the most important. :ok:

Pre otprilike mesec dana mi se desila ljubav na prvi pogled sa parom jednih prelepih crnih cipelica.
Probala sam ih i, tih bezobraznih 200e su stvarno damn comfortable!
Nadam se da me još uvek čekaju na toj polici, snižene bar 50%.
Ako položim ispite i padne koja novčanica pohvale u indeks, da ih prisvojim.
Držite mi palčeve!

O, da, naravno. ;)

Od oko četiri santimetra, zaboravih da ih ufotkam sa strane.

Imam mnogo posla od slikanja do prebacivanja i kačenja jer mi kompjuter koči, pa me malo merzi ponoviti odmah sad postupak, možda nekom prilikom kasnije. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back