Moje cipelice - Vol. 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako bi mi platili zdravstveno osiguranje i utrošeno vreme, prošetala bih ove:

04-Burak-Uyan-Jesen-Zima-2012.jpg
18-Burak-Uyan-Jesen-Zima-2012.jpg

ostale ne bih nosila ni da mi plate

...ja sam jos uvek toliko "luda" da bih rizikovala i bez osiguranja, samo da imam prilike i naravno takve cipele, narocito ove oker:D

Nove Fornarina cipele su me ocarale, pa sam odlucula to da podijelim sa vama.
484468_10151075035734875_599521800_n.jpg

484576_10151075036104875_419681293_n.jpg

Ove sa prve slike imaju jos u crnoj boji, ma zaljubila sam se u ovo dva para skroz, tj imaju jos jedne, ali ih nisam sad nasla na netu, kad nadjem, odma ih kacim. :heart: :zaljubljena:

Uf, bre!
Ja sam jednom uzela jedne u nadi da su udobnije i stabilnije...ali cvrc, nisam obracala paznju na to da su tesko k'o tuc, tako da ne moze da se hoda u njima XD
Ali da su lepe, jesu! :D Sada mi sluze samo za skupljanje prasine

Meni su preslatke i jedne i druge, ove prve u crnoj boji isto jako lijepo izgledaju, mada su u ovoj boji nekako atraktivnije. Ni ja nisam ljubitelj te debele stikle, ali su me ove odusevile, kao sto Honey kaze, bez masnice mi ne bi bile nista. Ima jos novih modela, ali sam ja stavila ove koje mi se svidjaju, mada na netu jos uvijek nemaju sve modele.
Evo jos dva modela ( ne svidjaju mi se).
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/s720x720/283603_10151075035904875_1886382478_n.jpg
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/558328_10151075035949875_623580898_n.jpg

Vidjela sam jos par novih u F&F, ali bas nikako ih ne mogu naci na netu.

Ja mislim da Marina treba da bude ponosna. I što je izbrojala i što je tolika cifra. Svaka čast, Marina, samo tako nastavi. Ko je to nametnuo da žene treba da se stide što imaju puno cipela. Kako puno? Sigurna sam da svakom iskrsne neka prilika za koju nema adekvatnu obuću, bez obzira koliko pari ima.

Ja sam danas probala baš neke slične ovim crvenim. I trebaju mi baš takve, ali sam pomislila... koliko sam obuće kupila ovog leta. (4 para) A sad na rasprodajama baš može da se nadje lepih po niskim cenama. Ima akcije 2 para po ceni jednog. Platiš skuplji oko 2.000, a jeftiniji dobiješ džabe. Pa ko da odoli. Jes da nije neki kvalitet, ali letnje, u raznim bojama, da imamo da menjamo uz garderobu.

..u pravu si Bi, koje zensko stvorenje ne voli obucu i ne bar ne gleda i ne proba rado razne cipele, sandale....
..bas nedavno sam komentarisala da kao imam nesto obuce, a da ustvari nemam ni osnovno....i sad si me obradovala
tom pricom o rasprodajama i tim ponudama 2u1...jos ako potraju dok dodjem i uputis me gde toga ima..super..

..a ustvari meni treba klasika, crne, teget, braon, cipele....a sandale jedne crne bi mi dobro dosle, ostale mogu biti i u boji:lol:

..sto se Marine tice mogu samo da kazem Marinac srecnice..uzivaj u svojoj obuci i neka te nikad ni jedne ne nazuljaju...:D

cifra je krajnje pristojna i ne odaje nikakvu zavisnost :malav:

ako pola nije pobacano

...nije pola, sigurno...:rumenko:
I usput-cipele (kao i garderobu)-nikada nisam bacila...Imam par žena koje su iste građe kao i ja i sve to lepo nakalupim , spakujem u kese i pozovem ih samo da izađu ispred zgrade...Ništa loše u tome...Ovoga puta sam se odlučila da dam one cipele/sandale koje nisam obula poslednjih 5 sezona...Sa garderobom sam malo liberalnija-nakon tri sezone nenošenja-ona ide iz ormara. Ovo pravilo jedino ne važi za bele košulje. Njih ne poklanjam nikome...:D

...trideset devet pari cipela/sandala i devet pari čizama nakon sređivanja cipelarnika...:amen:

:ok:

Nama zenama nikad dosta, i da naglasim, uvijek nesto fali. :D Tako da pretpostavljam da i tebi pored 39 pari cipelica/sandalica, opet neke fale. :D Sta da ti kazem osim, da posjedujes blago... :D Ja nemam toliko pari, ali imam nekih 15-ak i od toga mozda nosim svega 5, a ostale skupljaju prasinu ili ih cuvam ni sama ne znam za sta. Mislim da si me podsjetila da je doslo vrijeme da ono sto ne nosim dam nekome kome ce korisno posluziti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back