Moja Zemlja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja u nedelju ....bilo jednako tuzno kao prvi put :zcepanje:
lepo je kad prva twma koju pročitam natera me u smeh....Mirka hvala ti...
ja ne smem da vam kazem :rumenka:
n
jok ja :mrgreen:

al meni bolje da razmisljam koji dan nisam...nego koji jesam...lakse bi izbrojala ..:rumenka:
savršeno te razumem i podržavam:mrgreen:

nego došla sam polupešaka na posao.
Pošteno. mrzelo me da čistim sneg sa kola, ustvari hladno mi da to radim, meni su i leti ruke ledene, a zimi da ne pričam i onda mi se toliko ruke smrznu da ne kogu posle ni volan da uhvatim (da je nešto toplo....:whistling:) samo sam uskočila u kola sa mm pa do njegovog posla i onda pešaka...a sneg lepo pada...a štikle...a klizavo...ali baš mi prijalo

lepo je kad prva twma koju pročitam natera me u smeh....Mirka hvala ti...

n

savršeno te razumem i podržavam:mrgreen:

nego došla sam polupešaka na posao.
Pošteno. mrzelo me da čistim sneg sa kola, ustvari hladno mi da to radim, meni su i leti ruke ledene, a zimi da ne pričam i onda mi se toliko ruke smrznu da ne kogu posle ni volan da uhvatim (da je nešto toplo....:whistling:) samo sam uskočila u kola sa mm pa do njegovog posla i onda pešaka...a sneg lepo pada...a štikle...a klizavo...ali baš mi prijalo
:hvala: Milesa...:mrgreen:

ja sa 18,5 morala sam da sacekam da mi decko sazri,bio je mladji dve godine:rumenko:

bolje pitanje je kad ste vi poslednji put:mrgreen:
:rotf::rotf::rotf:
Ja u nedelju ....bilo jednako tuzno kao prvi put :zcepanje:
Ja sinoć... nije bilo tužno, ali je bilo smešno... :mrgreen:
na prvo pitanje...izgleda najstarija i najzrelija....sa 18, punih
a na drugo pitanje trenutno nemam tačan odgovor...pa prošli mjesec se radilo udarnički, sad pauza do daljnjeg
Eeee... ja sam sa 19... ;):lol:

Hihi, ja najmladja za :zper: 16 koma nesto malo; al kad sad razmislim o njemu, pedofil bre :evil: od cetiri banke. A tada sam bila sva :zaljubljena: i odusevljena sta sve cika zna :hahaha:

Kud ranije ne otvorismo ovu temu bice ovo vise nego zanimljivo :lol:

Cekaj bre 4 banke ti imao dasa???
Moj bio 7 meseci mladji , joj majko dobro smo mi to i uradili kako je to bilo smotano.
Mada sad kad sam procitala ovu tvoju pricu doslo mi nesto super jer kad imas dva smotana to je manje nekako bitno...nemas pred kim da se pokazes i dokazes i to...a ovako u tvom slucaju ja bi bre od blama umrla ....

E a sta je posle bilo sa "cikom" ?

Pa eto, ti si videla prednost što ne možeš da se izblamiraš kad oboje nemate pojma, ja bih sad rekla da mi je velika prednost bila što je bar jedan znao šta treba da radi (o, itekako je znao :mrgreen: ). Nema lutanja, ide se pravo ka cilju :lol:

Ma hajte molim vas sta tu ima da se zna ...to je instinktivna radnja , dobijes je sa rodjenjem, udje -izadje-gotovo :lol:

Sad ti meni hoes da kazes da tu ima neka filozofija???
Nauka?
Ne daj boze tehnika?

Ma hajte molim vas sta tu ima da se zna ...to je instinktivna radnja , dobijes je sa rodjenjem, udje -izadje-gotovo :lol:

Sad ti meni hoes da kazes da tu ima neka filozofija???
Nauka?
Ne daj boze tehnika?

Kod nas forumašica naravno da ne postoji.
Mislim, normalno da smo sve odmah tada doživele višestruki orgazam, to ne treba posebno ni naglašavati, podrazumeva se :lol:

Medo ako si jutros štucala ja sam te pominjala našta je mm napravio facu:eek:
na parrkingu je bila takva gužva da se on jedva udenuo tojoticom i sad jedva otvaramo vrata da izađemo i ja kažem sad ću ja ko medved kroz gepek a on:eek::eek:

Tema je vise nego zanimljiva sto ste zapocele
Ja sam sa 18, om isto imo 18, vrsnjaci
Al je on vec imao odnose pre toga

Poslednji put u nedelju
Ne znam sta se desilo, ali vratili smo se nekih 10-ak godina unazad :rumenko: mislim tako je bilo, ko da smo momak i devojka
Spavao je kao top posle 4 sata :hahaha:

Poslednji put u nedelju
Ne znam sta se desilo, ali vratili smo se nekih 10-ak godina unazad :rumenko: mislim tako je bilo, ko da smo momak i devojka

jadan coek,nacisto si ga iscrpela
a posle garant bilo,ajd na popravni,da utvrdimo gradivo

ja sa 17
i to sa mužem
mislim ovim mojim:rumenko:
izgleda da sam ja ipak najgora
isto...ne brini , obe smo najgore...
(samo ne sa tvojim nego sa mojim...)
i sin mi 18...i baš me naveste na razmišljanje
:rotf::rotf::rotf:
Pa ja sam sa 19... sa mm-em... :plez:

A htele ste da ispadnete fine... :mrgreen::lol:

Poslednji put u nedelju

Čitam i ne verujem... :eek: 4 sata... :eek:
Taman sam htela da ti kažem, kako lažeš... pa skontah da je on posle TOGA spavao 4 sata... :mrgreen::lol::rumenko:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back