gost 125526
Veoma poznat
- Poruka
- 11.724
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mirkaaaaa....![]()
(to kupuje sam )![]()

Mirkaaaaa....![]()
(to kupuje sam )![]()

meni bi bilo beskrajno dosadno, ali trazim novogodisnji smestaj na nekoj domacoj planini, a da nije kop ili zlatibor, pa sam nasla celodvevnu zabavu-zivkam telefonom i trosim minute koje inace ne mogu mesecno sve da potrosim![]()
vec
stigli mi letos na more i uhvatim ja ovog starijes 15,5 imao i lepo mu kazem sine,ja mislim da je rano,ali leto je svasta se radi,kupi ti ,pa da imas.sutra da stavim bermude da se peru,ono kutija u dzepu.nije proslo dva dana,fali jedan iz pakovanja.ja sve mislim da su oni punili to vodom pa se gadjali

Durex !
Mirkaaaaa....![]()
(to kupuje sam )![]()
vec
stigli mi letos na more i uhvatim ja ovog starijes 15,5 imao i lepo mu kazem sine,ja mislim da je rano,ali leto je svasta se radi,kupi ti ,pa da imas.sutra da stavim bermude da se peru,ono kutija u dzepu.nije proslo dva dana,fali jedan iz pakovanja.ja sve mislim da su oni punili to vodom pa se gadjali

Brinem se!!! Jednom mora sve probati. I da se napije, i da ima sex, i da zapali cigaretu...Šta ćeš na selu, to mora da je u karakteru deteta. Ja bih volela da je malo zainteresovaniji za svet oko sebe.
???Pitam se jel slucajnost sto ste sve dosle i zapocela interesantan razgovor kad je meni vreme da idem kuci???
Ma da... sto posto su se gađali...vec
al' u 5-om osnovne.........Moje dete ima 17,5 pa sam sigurna da mu to još nije trebalo. Ali, ne živi u gradu, nigde ne izlazi, zalepljen je za kompjuter, i mene ponekad brine što je takav.![]()
a vala preselicemo se i mi na selo,do osamnaeste![]()

prvi put???