Moja tashnica

Uf, zavisi gde idem. Tasne su mi vec organizovane po nameni :D.
Cigare, telefon, kljucevi i novcanik su obavezni, sve ostalo se menja po potrebi. I velicina tasne zavisi od mesta na koje idem. Imam jednu fenserajsku za uvece sa sminkom, cetkom za kosu, keshom, malim parfemom...itd, jednu "turisticku" sa digitalnim foto-aparatom, mapama grada (imam ih sve :P), svakodnevnu za posao - digitalne igracke, notesi, olovke, strucna knjiga koju trenutno citam..itd.

Dobro je sto su moderne velike tasne jer sve omo sto nam treba i sto nosimo nema teorije da stane u neku malu tasnicu Kao i vecina ja nosim
kljuceve
novcanik
dva telefona
cigarete
mentol bombone
papirne i vlazne maramice
neseser sa sminkom
neseser sa lekovima
dezodorans
kisobran
album sa slikama
knjigu

-telefon
-kljucevi
-novcanik
-usb-ovi
-neseser sa sminkom
-cigarete
-zvake
-parfem, stik, cesalj
-maramice, obicne i vlazne
-punjac
-kisobran(mali)
-rokovnik sa olovkom
-cd-ovi
-u onim danima, oprema za one dane
-kafetin i rapten za ne daj Boze
-flasteri
-krema za ruke
-carape rezervne
Torbe mi uopste nisu tako velike zato i imam problem sa cibzarima i zakopcavanjem istih

ILI: Dama spremna za svaku situaciju...Neshto kao Modesti Blejz...

:D Da.
Zaboravila sam i tasnu za plazu sa spremljenim kupacim, peskirom, losionom za suncanje, cesljem, kremom i plasticnim japankama.
A dok se nisam udala imala sam tasnu za spavanje kod decka - kozmetika i bezobrastine iz sex shopa :p

Ljudi koji se mnogo organizuju pokusavaju da suzbiju mentalni haos. Ja sam pravi primer. :twisted:

Ja zaista puno stvari trpam u svoju tasnu, zna biti teska kao tuc
novcanik
kljucevi
telefon
osnovna sminka
maramice
losion za ruke
antibakterijska krema za ruke
zenski pribor
flash drive
olovka i mali blokcic
cesalj
suncane naocare
iPod
zvake
;) ja mislim da je to sve

telefon
slushalice za telefon
kljuchevi
novchanik
labello
maskara
cheshalj
papirne maramice
brufen (u sluchaju bolova)
nekoliko hemijskih olovaka
nekoliko gumica za kosu, shnala
sunchane naochare

a ako idem u shkolu, plus josh 1-2 sveske,
gomilu nekih papira,
i neke ukrshtenice :mrgreen:...
(:

Verujem da je sadrzaj jednog od zenskih omiljenih modnih detalja ujedno na neki nacin i odraz licnosti vlasnice.
Bez cega ne mozete da zamislite da napustite kucu, stan?

Ja sam npr. talentovana da u malu pismo tasnicu u kojoj moje drugarice nose telefon, sjaj i neku novcanicu, stavim i parfem, ogledalce, maramice... ma, da ne poveruje covek sta sve imam pri ruci :zgrudvanje:

Back