Moja tashnica

nemam TORBICU ima torbu ko dzak ili ranac koji najcesce nosim u poslednje vreme.

manje vise tu su uvek iste stvarii - novcanik sa svim i svacim, gomila olovki,hemijski i slicno,labelo il sta god slicno,mobilni (od nedavno dva), sveska il rokovnik i recnik (u poslednje vreme dva :lol: )....to je ko nstantno ostalo ubacujem po potrebi.pa tu jos mogu d ase nadju moja kubanska kapa,lap top sa kompletnom opremom,peskir z:shock: rucak i salata,u rancu mi stalno stoje spajalice i mapa i tako kontam ima jos svasta nesto al ne mogu da se setim :)

Sve svoje sobom nosim..
a torba ako u nju ne mogu da stanu rezervne cipele
i jos sto sta i nije neka torba..

Apsolutno se slazem.

Najvise me zezaju na poslu, kad zbog promenljivog vremena dodje i kesa pride....cisto zbog slojevitog oblacenja, a zimi dodatnog oblacenja zbog hladnoce, leti - presvlacenje zbog znojenja i vrucine........da ne nabrajam dalje. z:lol:

Mnooogo toga...Vlazne maramice, papirne maramice, rokovnik, 2-3 hemijske olovke, novcanik, ono za dokumenta (kako se to zove :think:), kljuceve, neseser (a unutra maskara, sjaj za usne, olovka za oci, labelo..ne puno toga), zatiiim...hm....parfem....usb.....i telefon. To je to :)
A inace svaki dan kad stignem kuci sve to izbacim iz torbe i spakujem na mesto, pa ujutru nova torba i o5 pakovanje... volim to da radim.. :rumenko:

Појма немам шта имам у ташни, премештам неопходне ствари из једне у другу и тако..увек се обрадујем кад нађем неке заборављене паре у ташни коју дуго нисам носила :zskace:

Zanimljiva tema,a mi žene stvarno nosimo brdo stvari po tašnama, za svaki slučaj.Obožavam tašne, one su mi omiljeni modni detalj, tako da ih imam sigurno 20-ak, a od toga najčešće nosim 4-5 u zavisnosti od godišnjeg doba i izbora garderobe.

U svakoj od tih torbi koje često nosim nalaze se:
-maramice obične+vlažne ili gel za dezinfekciju ruku
-labelo
-uložak.

Znači iz torbe u torbu prebacujem:
-novčanik (u njemu su novac i lekovi protiv bolova+hanzaplast)
-dokumenta
-traka sa ključevima sa fleš memorijom
-mobilni telefon
-mali kišobran
-blokče i olovka.

Šminkam se veoma retko, pa ponekad nosim i pudrijeru i sjaj za usta ili karmin, a da, naravno nosim i češalj ili četku za kosu.Ovo nije tako mnogo stvari, ali se dešava da me boli rame, tj. ruka od nošenja torbe!

Hmmm pa ovako....
neseser za sminku
penu za kosu tako da nikada ne izgleda lose i bez volumena
manju flasicu purell dezifikacije za ruke
losion za ruke
kljuceve
novcanik
mobilni/i pod
slusalice
archos internet tablet
cekovnu knjizicu
2 olovke
rucni sat
usb cable
adapter sa kojim mogu da punim razlicite uredjaje
prsten
post it u obliku roze leptira
knjigu Stephen Colbert I am America and so can you hhehehe

Poslednja izmena:
tasne su mu uglavnom velike, male su samo one za svecane prigode
u tasni uvek, uvek imam:
novcanik i mobilni
neseser sa nekom gomilom papirica i dokumenata, flastera za sinuse i onih drugih, u slucaju ranjavanja...
neseser sa sminkom(malo) i neophodnim lekicima
rokovnik
papirne maramice
a, nekada i vlazne maramice
kljuceve
u poslednjie vreme i cigarete i upljac :)
tasnu biram da u nju moze, osim pobrojanog, da stane i kisobran, neka preobuka kad putujem avionom, pa mi se zagubi prtljag, flasica vode, ili neka klopa
i, prava sam zenetina, nigde, sem na pijacu, ne idem bez tasne :mrgreen:

E ebote ovoveć postaje creepy.....z:hm: Ja koji sam još malo...inženjer računarske tehnike...me mosim USB flash sa sobom....a vama ženskima to dolazi ko standardna oprema :rotf: z:p

Zenama koje rade za racunarom to jeste standardna oprema. I ja ga nosim, obavezno. I ne vidim sta je tu smesno.:roll:
Pogotovo kad mi direktor kaze kad izlazimo sa sastanka (radno vreme odavno proslo) - snimi dokumenta i sredi ih do ujutru....hitno je.

Mmmm,u moju studentsku torbu staje novchanik [lichna&pare u njoj], olovka ili dve,kreon za ochi,nekad maskara, kljuchevi, parfem ili dva,zavisi, labello, zagrebachki melem, uvijek ima nekakvih papiricja, ako je zima,natrpam tu kapu,rukavice, ako je ljeto onaj toner za lice sa prskalicom,lepeza, fotoaparat,mobilni,neka sveska/notes... i tako to :)

Ove torbe što nosim svakodnevno su veće, i u njima uglavnom imam:
Novčanik sa parama, vizitkama i dokumentima. Više dokumenata nego para, al aj
Mobilni.
Organajzer.
Nekoliko olovaka.
Blok-sveska-notes, kako kad
Ključevi
USB
Labello
Maramice obične, nekad i vlažne
Tampon
Fotoaparat.
Ponekad fotrola za naočare sa krpicom.
A imam nekoliko onih malih večernjih torbica, u koje nekako napakujem pare, karticu, ličnu kartu, ključeve, telefon, sjaj za usta.

Sta sve nosite u svojim tashnama...Koje velicine su vashe tashne...
Da cujemo...
Evo ja cu prva:
- Tonu sminke (senke, ruzevi, lip lajneri, maskara, krejoni uz svaki senku...)
- Dezodorans, parfem, gel za kosu, krema za kosu, cesalj..
- Cokoladice da se nadju ako mi padne secer...
- Gomila olovaka..
- Vlazne maramice...Gomila, takodje..
- Telefonski imenici (njih tri)
- USB
- CD-ovi prazni (1 ili 2)
- Rokovnik
- 2, 3 mala blokcica
- mob. tel.
- MP4
- unihop ili dokolenice (rezervne) ako one koje nosim puknu negde po prevozu
- Flasica COCA COLE ZIRO
i..........
malo li je?

Ja i dalje nosim ranac uglavnom...eto, imam skoro 3 banke i i dalje sam ko školarac...
A unutra svašta! :lol:
- blokče
- dve tri olovke
- kišobran (Ko da sam neka baba :) )
- zimi kapa (pošto je nosim na glavi samo kad je baš vrlo hladnooo)
- labela, kreon, ogledalce, .. (ako ga ne ponesem, obavezno mi neka mušica upadne u oko) ..
- maramice, konac za zube..
- flašica sa vodom, obavezno (na samu pomisao da je nemam, ja dehidriram)
- novčanik, ključevi, mobilni ...
- povremeno knjiga (za čitanje u gradskom prevozu)..

U principu, najviše "težinu" daju kišobran i voda. Ovo ostalo je zanemarljivo.
To je osnovno, ali u zavisnosti od prilike, tu natrpam svašta, ili voće ili neki sendvič ...

edit: Ključeve sam zaboravila :lol:

Nosim crnu torbu srednje velicine. Inace se nesto ne lozim na torbe pa nosim uglavnom jednu istu dok se ne raspadne, tek onda kupim drugu. Imam jednu belu koju nosim uz patike i 2 crne. I jedno 5,6 torbi za plazu. :lol:
U torbi imam svasta, novcanik, mobilni, kljuceve, labelo, ogladalce, cesalj, maramice, zvake, kremu za ruke i uvek nosim flasicu sa vodom, cak i zimi. :lol:

Новчаник, мобилни, кључеви и усб су обавезни.
Нађе се покоји рачун и бруфен.
Милион рачуна које бацам сваких неколико дана.
Резервни уложак.
И то би било то.

Sta sve nosite u svojim tashnama...Koje velicine su vashe tashne...
Da cujemo...
Evo ja cu prva:
- Tonu sminke (senke, ruzevi, lip lajneri, maskara, krejoni uz svaki senku...)
- Dezodorans, parfem, gel za kosu, krema za kosu, cesalj..
- Cokoladice da se nadju ako mi padne secer...
- Gomila olovaka..
- Vlazne maramice...Gomila, takodje..
- Telefonski imenici (njih tri)
- USB
- CD-ovi prazni (1 ili 2)
- Rokovnik
- 2, 3 mala blokcica
- mob. tel.
- MP4
- unihop ili dokolenice (rezervne) ako one koje nosim puknu negde po prevozu
- Flasica COCA COLE ZIRO
i..........