Moja tashnica

P. S. Da i ja odgovorim na temu: bez telefona ne mogu jer mi je u njemu muzika, inace mi ne bi bio problem. Balzam za usne plus obicne i vlazne pmaramice plus sprej za lice plus parfem plus planer plus novcanik plus orbit plus cesljic plus ogledalce plus mala flasica vode jednako su moja tasnica, a skoro uvek su tu i knjiga/sveska za fax...

Moja se tesko moze nazvati tasnicom, a u radno vreme nosim cak 2 :rumenko:.

Sta sve tu staje ? Ne smem ni da navodim jer cu zauzeti celu stranu ove teme i banovace me moderatori :mrgreen:.

Divim se zenicama koje vidim sa malim tasnama, dok je moja kao putna torba :lol:. To narocito zapazam (i slatko se nasmejem sebi) kad idem na neku svadbu. Sve nose damske tasnice, a moja - k'o kufer za letovanje :zcepanje:.

U mojoj ima svega čak i kamenja...z:lol: Ozbiljno.
Jedna osoba mi je dala na moru pre 10 godina lep kamenčić sa plaže i rekla da ga čuvam
I ja ga čuvam, čuvam. Uredno ga premeštam iz tašne u tašnu :rotf:

U mojoj ima svega čak i kamenja...z:lol: Ozbiljno.
Jedna osoba mi je dala na moru pre 10 godina lep kamenčić sa plaže i rekla da ga čuvam
I ja ga čuvam, čuvam. Uredno ga premeštam iz tašne u tašnu :rotf:

Pa cao drugarice po kamenju :lol:. Desava mi se da u cegeru (ili nekoj pomocnoj torbi) nosim kamenje od kuce na posao (bez sale), te sam tako jednog putnika u trandzi odvalila sa sve torbom i kamenjem po prstima na ruci kad je tramvaj zakocio :rumenko:. Coveku oci ispadose od bola, ja se najlepse moguce izvinuh: "Oprostite molim Vas, imam kamenje u torbi, stvarno..." Cudno me je pogledao, s nepoverenjem...:lol:.

Ja idem iz extrema u extremz:lol: Nosim ili minijaturnu torbicu u koju staju samo mobilni, novčanik i ključ i torbetinu sledećeg sadržaja : rokovnik, mobilni, hemijske, novčanik, šnale za kosu, gumice, 2 labela, rukavice zimi ili lepeza leti,dezodorans, flašica vode, maramice, računi (zaboravim da ih izvadim), mentol bombone, čokoladice...z:lol:

Mrzim tobe i torbice...u stvari ne volim tu obavezu da nesto nosim u ruci.Posto imam malo dete onda nosim neki mali ranac zbog rezervne pelene,vl.maramica i flase sa vodom.Kada slucajno idem negde bez nje onda su mi maramice,tel. i kljucevi u dzepu od farki ili trenerica.

Eli ribbetine da das priupitam nesto.....posmatrao sam neke devojke...i cini mi se da je velicina torbice obrnuto srazmerna njenom...kako da se izrazim.....zadovoljenju:zstidljivko:...ima li tu istine.?...:zstidljivko:

Inače inženjeri u sony-ju bi trebali da zaposle par žena da im pokažu kako se radi kompresija na pravi način.... :rotf: jer je ženska torbica nabijenija od DVD-ja :rot: z:shock: z:shock: z:shock:

onda sam ja jako zadovoljena
jel tako :zcepanje:

Valjda imao sam nedoj*banu i neudatu profesorku istorije u srednjoj...imala je pa tako negde rane 30-te kuku lele....kada ta žena počne da rešeta....na svako muško besna samo što ne ujeda....a tobrba....pa mislim da američki marinci imaju manje ruksake... mislim da je u tobrbi imala sve od karmina i laka pa do paknova i gurtni za kamione :rotf: :zcepanje: Bešte u brda.... z:shock: z:shock: z:shock:

P. S. Da i ja odgovorim na temu: bez telefona ne mogu jer mi je u njemu muzika, inace mi ne bi bio problem. Balzam za usne plus obicne i vlazne pmaramice plus sprej za lice plus parfem plus planer plus novcanik plus orbit plus cesljic plus ogledalce plus mala flasica vode jednako su moja tasnica, a skoro uvek su tu i knjiga/sveska za fax...

ovo ti u pismo torbicu ne stane koliko god talentovana bila z:p
prije bi rekla torbu.

Hm...pa i ne nosim puno stvari i zacas ih prebacim iz torbe u torbu...novcanik, maramice, telefon, labelo i ponekad rokovnik i Ipod, samo ukoliko mi je potreban...nosim i pismo tasnice i vece torbe, volim ih i cesto ih menjam ali nemam puno stvari u njima nikada...:zimag:

Ah.
Moja 'torbica" sadrzi: telefon, novcanik, neseser sa kompletnom sminkom (nikad se ne zna gde mozes da zavrsis i s kim), stik protiv znojenja, parfem, kisobran, svesku, nekoliko hemijskih (mozda mi nesto mudro padne na um, a telefone cesto kvarim, pa gre'ota da takva misao propadne), vlazne maramice, papirne maramice, manju cetku za kosu, dve pumpice (za astmu), malecka torbica za lekove, mp4 plejer, obavezno jednu knjigu...
Da, rame me stalno boli. z:hm:

"Torbica" - novčanik, mobilni, ključevi, notes, hemijske, dezodorans, kišobran često, maramice, žvake, labelo, ogledalce, poneki sjaj ili karmin, neki šećeri iz kafićaz:lol: cigarete, upaljač, i da ostane mesta ako nešto mora da se stavi, da ne vučem kese z:cry: Stalno mi treba veća torba, rajfešlus na ivici pucanjaz:(

Poslednja izmena:
Ja tasne, a pogotovu tasnice numem da nosimz;) sem bas je bas pod moranje 2-3 puta godisnje. Znaci - ranceviz:) uvek imam posudu za Kofi to gou, inicijalno napunjenu do vrha, knjigu za prevoz, il neku literaturu za poso; onda, malo neke hrane, nevoluminoznez:mrgreen: tipa indijski orah, urme punjene orasima i sl do 100g all together, puno olovaka, markera u svim bojama, fensi blokcica, i tako... a da i uvek min pet upaljaca i rezervno paklo cigara:snesko5::cool:

Poslednja izmena:
Verujem da je sadrzaj jednog od zenskih omiljenih modnih detalja ujedno na neki nacin i odraz licnosti vlasnice.
Bez cega ne mozete da zamislite da napustite kucu, stan?

Ja sam npr. talentovana da u malu pismo tasnicu u kojoj moje drugarice nose telefon, sjaj i neku novcanicu, stavim i parfem, ogledalce, maramice... ma, da ne poveruje covek sta sve imam pri ruci :zgrudvanje:

Hm moja torbica.kad izlazim to je obicno neka miiinijaturna,obicno mala crna sljasteca...novcanik,orbit, crni kreon, crna senka,olovka za usne,ne znam kako ali uvek nadjem neki nakit koji se potkrade,mindjuse obicno,mobilni,kljucevi,vlazne maramice za intimnu higijenu, mali cesalj ne znam kad sam poslednji put ponela ali mogu,ogledalo ne nosim jer ga ima u wc-u cluba...i to je to...

ne nosim torbe i torbice samo ranac......sadrzaj se menjao.....

prvo sam nosila cekic, srafciger, eksere, najlone za pecanje, spenadle i jos neke alate........ bio je problem sa ulazom u klubove uvek su mi plenili ranac......

posle sam nosila male igle za strikanje, heklice, makaze, vosak za kosu......

sad nosim pelene, cucle, pavlovicevu, kasice razne stvarcice za bebu......

par stvari koje su uvek u svim varijantama uz mene rezervna majica ako se usvinjim, duks ako mi bude hladno, vlazne maramice, ulošci i tamponi............

Back