Ono sto pokusavam da kazem jeste da samo ona moze da zna zasto ga voli, zasto se udala za njega i ni mi ni njeni roditelji ne bi trebali da uticu na njene odluke (sto je komplikovano jer su nase odluke uvek uslovljene necim ma koliko nama izgledale nezavisne) i ako ona smatra da nije srecna s njim ona sama treba da donese odluku sta dalje a ne mama i tata ili forumaski trust mozgova, ma koliko pametni svi mi bili
Ustvari ja bih se licno zabrinuo za sebe kad bih ostavio nekog koga volim jer mi mama i tata prete izbacivanjem iz stana...
Muz je ocigledno lenstina al ako njoj odgovara ok. Ne vidim sto on ne bi mogao da bude u kuci i da radi ono sto su zene radile godinama dok su muskarci radili, da bude domacica, hej 21. vek je.
Ni roditelji mi nisu jasni, ko ce da te voli bezuslovno ako ne roditelji? Ne mozes da volis dete samo ako donosi odluke koje se tebi svidjaju, il volis ceo paket ili ne volis nista.
Raspricah se a poenta je prosta - odrasti i preuzmi odgovornost za svoj zivot, zivot je previse kratak da bi ga zivela po tudjim zamislima.