gost 183655
Veoma poznat
- Poruka
- 11.300
I sta nam to govori?
...da stan nije njihov na primer...ahaaaaa trebalo bi da bude - po kojoj logici?...ma hajde molim te - hoces slobodu - uzmi je sam...svako ima pravo na slobodan izbor...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sta nam to govori?
Шта је контрадикторно?Izvini, morao sam
Zao mi je sto moram da upotrebim tako poznatu foru sa foruma, ali stvarno zvucis kontradiktorno
...da stan nije njihov na primer...ahaaaaa trebalo bi da bude - po kojoj logici?...ma hajde molim te - hoces slobodu - uzmi je sam...svako ima pravo na slobodan izbor...
Па ја сам микс оштрине и толеранције. Најбољи могући, веруј ми.
Људе осећам као радар. Одличан сам психолог и врло лако продрем у психолошке разлоге.
Ова жена (некадруга) је сувише романтично улетела у жиивот који је , по правилу, суров.
Зар треба и родитељи да је кажњавају? Зар није довољан шамар који јој је живот уделио чињеницом да је на ружан начин схватила да се од љубави не живи?

Ја, рецимо, уопште не доводим у питање то да ли су нам родитељи дужни обезбедити или нису неки стан или материјалу сигурност било које врсте....da stan nije njihov na primer...ahaaaaa trebalo bi da bude - po kojoj logici?...ma hajde molim te - hoces slobodu - uzmi je sam...svako ima pravo na slobodan izbor...
Ona jeste odrasla, ali neiskusna osoba koja ima ocigledno veliki problem sa muzem. Roditelji su samo ubrzali razjasnjenje situacije jer se zet odmah povukao. Niko mu nije branio da kaze:"mi se volimo, mladi smo, stecicemo iako ce nam biti tesko" Kakav bi on bio roditelj nije tesko pretpostaviti. Rodjenje dece visestruko usloznjava odnos i bolje je da stvari budu jasne pre toga.[/QUOTE]Али Хармони, то што не пружа њој, то није њихов проблем, ако је сматрају одраслом особом.![]()
Upravo se ona i njen muz ponasaju kao deca koja ne mogu bez roditeljske pomoci.Мени је потпуно јасно да уствари они њу доживљавају као дете (што је често проблем родитеља у односу према деци ).
Njih niko ne primorava da trpe te vaspitne mere.Ха, ха...васпитне мере према особи која сама зарађује за свој живот...идиотизам, првокласни!
Mnoge terapije su neprijatne, ali dovedu do izlecenja. Ako je cilj (izlecenje) da cerka malo bolje pogleda za koga se udala, pa ako joj se i dalje bude dopadalo to sto vidi da ostane sa tim covekom onda je to sto njeni roditelji rade ljubav.Њени родитељи су безосећајни , не осећају сопствено дете и мешају јој се у живот.
Ајде, аргументуј!I ja sam odlican psiholog i imam in bulit ruski radar
Zato ti savetujem da se manes ove teme
Pocela si u nekom momentu na ovoj temi da rabis jedan psiholoski mehanizam tako cest u zivotu, a posebno na forumu i sto vise pises, vise se vidi
Pa koliko vidim ona hoce slobodu, druga je stvar sto lezilebovic bezi kod mame ako ne dobije dvosoban stan, ali meni ovo govori da je drze na dugackoj uzici, taman dovoljno uzeta da moze da se obesi sama i shvati da su mama i tata u pravu.
Ona se oseca kao rob jer ne zna na koju stranu treba da se okrene pa hajde mama i tata su krivi za sve...Prikriva prava pitanja (jer je bole ista) nebirnim stvarima...jel razumes da je sasvim nebitno ako ih izbace iz stana, sto se nece naravno desiti...Zasto je nebitno - zato sto ona ima muza sa kojim bi trebalo da se dogovara a ne sa mamom i tatom...

Ma ako me iskreno pitas ja mislim da vi pravite naucnu fantastiku ovde...njeni su u afektu to kazali jer ih je iznervirao zbog "gay" drugog posla. Pobesneli su a u besu covek svasta kaze ako ne pazi. Ne mislim da je drze na uzici jer nisu bojkotovali svadbu, dali su stan, nisu se bunili osam meseci, nisu se bunili sto ona ne radi ono sta je njoj milo vec radi sta mora, pokusali dva puta da pomognu poslom - on odbija dva puta...i oni krivi...za recenicu u, kako ona kaze, besu???????? Kazem vam - trazite krivca na pogresnom mestu a ja cu da lajem na sred gradskog trga ako je zbilja izbace, nista od toga...roditelj koji je ovoliko ulozio i podrzao dete ne izbacuje tek tako...

Одакле им право да одређују темпо разрешавања проблема својој одраслој ћерки која зарађује за сопствени живот?Ona jeste odrasla, ali neiskusna osoba koja ima ocigledno veliki problem sa muzem. Roditelji su samo ubrzali razjasnjenje situacije jer se zet odmah povukao. Niko mu nije branio da kaze:"mi se volimo, mladi smo, stecicemo iako ce nam biti tesko" Kakav bi on bio roditelj nije tesko pretpostaviti. Rodjenje dece visestruko usloznjava odnos i bolje je da stvari budu jasne pre toga.
Upravo se ona i njen muz ponasaju kao deca koja ne mogu bez roditeljske pomoci.
Njih niko ne primorava da trpe te vaspitne mere.
Mnoge terapije su neprijatne, ali dovedu do izlecenja. Ako je cilj (izlecenje) da cerka malo bolje pogleda za koga se udala, pa ako joj se i dalje bude dopadalo to sto vidi da ostane sa tim covekom onda je to sto njeni roditelji rade ljubav.
Pretpostavimo situaciju da iz nekog razloga roditelji moraju da prodaju taj stan, sta mislis da bi bio dalji sled dogadjaja?
Шта је контрадикторно?

Ајде, аргументуј!
Тражила сам ти то и у претходном посту.
У супротном, све је наклапање којим желиш да ме дисквалификујеш као неком коме не можеш да парираш аргументима.
Usporavali su joj tempo razresavanja problema time sto su ih pomagali materijalno.Одакле им право да одређују темпо разрешавања проблема својој одраслој ћерци која зарађује за сопствени живот?
Ako smatraju da njihov brak na bilo koji nacin zavisi od roditelja (a pri tom su oboje odrasli i radnoi sposobni) onda to jeste decije ponasanje.На основу чега закључујеш да се њих двоје понашају као деца која не могу без родитељске помоћи?
Usporavali su joj tempo razresavanja problema time sto su ih pomagali materijalno.
Ako smatraju da njihov brak na bilo koji nacin zavisi od roditelja (a pri tom su oboje odrasli i radnoi sposobni) onda to jeste decije ponasanje.
majka mi je oplakala dan vencanja i hoce da me nauce pameti.
sitnicaJa ne vidoh da su ih materijalno pomagali osim stana???

Добро, значи немаш аргументе.Ko pazljivo cita, sam ce shvatiti
Nisam od onih koji ce sad potrositi pola sata i izvrsiti temeljnu analizu kontradiktornosti, te je staviti na uvid forumskoj javnosti.
Na sta ces ti naravno reagovati tako sto ces to pobijati, a onda bih ja trebao da iznosim nove dokaze itd itd
Svi fazoni u komunikaciji su mi dobro poznati, jer sam od toga ziveo neko vreme, pa nemam volje da se machujem bez honorara za to![]()
sitnica![]()
Ma ako me iskreno pitas ja mislim da vi pravite naucnu fantastiku ovde...njeni su u afektu to kazali jer ih je iznervirao zbog "gay" drugog posla. Pobesneli su a u besu covek svasta kaze ako ne pazi. Ne mislim da je drze na uzici jer nisu bojkotovali svadbu, dali su stan, nisu se bunili osam meseci, nisu se bunili sto ona ne radi ono sta je njoj milo vec radi sta mora, pokusali dva puta da pomognu poslom - on odbija dva puta...i oni krivi...za recenicu u, kako ona kaze, besu???????? Kazem vam - trazite krivca na pogresnom mestu a ja cu da lajem na sred gradskog trga ako je zbilja izbace, nista od toga...roditelj koji je ovoliko ulozio i podrzao dete ne izbacuje tek tako...
A mama koja je preplakala svadbu se ne racuna kao sabotiranje?
Elem, ne znamo celu pricu, otkud mi znamo kako se oni ponasaju prema zetu?
Nalazenje posla ne mora da znaci da su ga prihvatili nego kao nuzno zlo zbog cerke.
O tome se i radi...ne znamo pricu i svako projektuje ovde nesto svoje. Ja smatram da roditelji nisu duzni nista ali sama ne zivim u takvoj porodici i ne mogu bas da zamislim da mi se tako nesto desi, doduse i moji bi se sokirali kada bih uradila nesto slicno, sada, mozda je kako vi kazete da je ona sistematski drzana na lancu ali ja ne mislim da je to u pitanju vec mislim da je zet doveo roditelje do kljucalog stanja. Ona je blesava ako ne shvata da joj je bolje bez njega...ako njemu da crveni karton bice njoj bolje ali kako joj drago...izvinjavam se ako ima gresaka, -5 bez naocara, doslovno sam krtica
Она је имала тај стан и пре брака. Нису они њима циљано тај стан доделили као свадбени поклон.Usporavali su joj tempo razresavanja problema time sto su ih pomagali materijalno.
Хммм....па од родитеља зависи хоће ли живети на овој или оној адреси, такво је фактичко стање.Ako smatraju da njihov brak na bilo koji nacin zavisi od roditelja (a pri tom su oboje odrasli i radnoi sposobni) onda to jeste decije ponasanje.
Iskreno, meni zvuci da bi joj najbolje resenje bilo da sutne luzera, vrati mami stan i iznajmi sebi neki od plate kojom izdrzava muza.
Jedino tako moze biti srecna.

Добро, значи немаш аргументе.
И не разазнајеш финесе.
Ти си рекао своје, а ја своје мишљење.

tacno sam znao da ce ovo biti tvoj zakljucak