Moja prica

za: nekadruga
Voli ga baš takvog kakav jeste,ljubavlju ćeš rešiti sve probleme.:heart:

Сигурно!
Воли га и живите од ваздуха! Нема везе што њега боли уво за заједнички живот!

Боктемазо, цитирани пост мора да је написао муж постављачице! :rtfm:

Mani ti to draga moja, roditelji umeju svašta nešto da naprave kad se naljute. A umeju i da pamte ko slonovi.
Dok smo se mm i ja zabavljali svekrva je na sve načine pokušavala da nas razdvoji, te ja nisam dovoljno dobra za njega, te nisam školovana kao i on, kada smo se venčali postavila je ultimatum da ako prve godine braka ne rodim dete i ako u to vreme ne diplomiram, da me muž MORA ostaviti.
Nije nam baš išlo kako je ona htela, prvo sam ostala trudna, a tek posle pet godina sam diplomirala, stanovali smo u stanu koji su mm kupili ona i svekar i druge godine braka su taj stan prodali, a mi otišli u podstanare, ali hvala bogu dobili smo kadrovski stan, a posle je sve bilo nekako i lakše i lepše, nismo im više ništa dugovali, hebo ih stan da ih hebe u dupe :hahaha:

:think:Trebala je da ubaci i da smrsas 10 kila, ili da ako znas vise od 2 poze u sexu- razvod je obavezan:sad2:

....nisi naopaka...ja takođe vidim problem samo u njemu....napisala sam jedan
post na ovoj temi kako je prošla žena kojoj su roditelji dali sve da bi ona bila
"sretna" i kako se to sve završilo.......:mrgreen:

Volim i ja Pepsi ali mi ne dodje zelja da menjam recepturu...

Kad kupis Pepsi i doneses ga kuci bici isti kao onoj koji si kupio u prodavnici, nikako se nece promeniti sastojci zato sto si ga uneo u spavacu sobu.

Dobijas ono sto vidis na etiketi...

A roditelje ne mozes cak ni da biras. Oni dodju nesto kao besika; ili imas srecu da ti je kvalitetna, ili ne. Ne mozes cak ni da biras, Pepsi si barem izabrao izmedju njega i Coca Cole, i mozes da kontrolises koliko ces da ga sipas u grlo:mrgreen:

Ono sto pokusavam da kazem jeste da samo ona moze da zna zasto ga voli, zasto se udala za njega i ni mi ni njeni roditelji ne bi trebali da uticu na njene odluke (sto je komplikovano jer su nase odluke uvek uslovljene necim ma koliko nama izgledale nezavisne) i ako ona smatra da nije srecna s njim ona sama treba da donese odluku sta dalje a ne mama i tata ili forumaski trust mozgova, ma koliko pametni svi mi bili :lol:

Ustvari ja bih se licno zabrinuo za sebe kad bih ostavio nekog koga volim jer mi mama i tata prete izbacivanjem iz stana...

Muz je ocigledno lenstina al ako njoj odgovara ok. Ne vidim sto on ne bi mogao da bude u kuci i da radi ono sto su zene radile godinama dok su muskarci radili, da bude domacica, hej 21. vek je.

Ni roditelji mi nisu jasni, ko ce da te voli bezuslovno ako ne roditelji? Ne mozes da volis dete samo ako donosi odluke koje se tebi svidjaju, il volis ceo paket ili ne volis nista.

Raspricah se a poenta je prosta - odrasti i preuzmi odgovornost za svoj zivot, zivot je previse kratak da bi ga zivela po tudjim zamislima.

Да, али оно што не можеш да бираш ниси ни бирао! :rtfm:
Оно што можеш, треба да је квалитетно, и по твом укусу!

Ali sta ako ti se ukus promeni?

Ako volis nesto divlje i neodgovorno bez burme a onda ocekujes da to isto postane odgovorno i vredno sa burmom?

Jel tu lud onaj sto ostane isti ili onaj sto ocekuje da se taj neko menja?

Ali sta ako ti se ukus promeni?

Ako volis nesto divlje i neodgovorno bez burme a onda ocekujes da to isto postane odgovorno i vredno sa burmom?

Jel tu lud onaj sto ostane isti ili onaj sto ocekuje da se taj neko menja?

Ако желиш да са бурмом имаш дивље и неодговорно, онда нека тако и остане.
У брак се мора ући рационално.
Ако ти нешто није сметало пре брака, не би требало да смета ни у браку.
Неодговорно је очекивати да се неко промени онако како нама одговара, а пре брака му чак ни не показати да такво његово понашање смета.

Nju niko ne sprecava da zivi svoj zivot sa svojim odlukama.

Ma daj, zar ozbiljno ne vidis "suptilne" emotivne ucene:

Kad smo se vencali moji roditelji i brat su to jedva progutali, hteli su vene da iseku skoro bukvalno

Moji roditelji su poludeli i rekli mi da ako za mesec dana ne nadje posao da ce me zamoliti da se iselim iz njihovog (mog, ali se na mamu vodi) stana. Pa da ss svojim muzicem ako sam izabrala bedu u njoj i zivim.

Znam da su ozbiljni jer su jedva prihvatili sve to, majka mi je oplakala dan vencanja i hoce da me nauce pameti.

Al ovo je najvazniji

Volela sam ga, on mene i to mi je bilo dovoljno.

Pa ponovo pitam, sta je ocekivala da ce da se desi posle vencanja???

Pa odgovrao joj je dok se nisu vencali?

Sta je ocekivala da ce da se desi????
Ocekivala je da ce on preuzeti svoj deo odgovornosti za zajednicki zivot, a prve signale je tumacila kao trenutnu krizu posto je bez posla. U medjuvremenu su se malo bolje upoznali: shvatila je da on odbija sasvim normalne poslove, da se povlaci na prvi nagovestaj da i on mora da doprinese zajednici i sto je najgore da ga je bas briga za to kako je njoj i spreman je da je ostavi i ode kod mame ako nece da mu placa da bude sa njom.

A roditelje ne mozes cak ni da biras. Oni dodju nesto kao besika; ili imas srecu da ti je kvalitetna, ili ne. Ne mozes cak ni da biras, Pepsi si barem izabrao izmedju njega i Coca Cole, i mozes da kontrolises koliko ces da ga sipas u grlo:mrgreen:

Zato kolega odrastes, uzmes knjigu, racunar, motiku u ruke i ne vadis se vise na roditelje vec zavrnes rukace i stvoris sta ti je potrebno za zivot...

Ocekivala je da ce on preuzeti svoj deo odgovornosti za zajednicki zivot, a prve signale je tumacila kao trenutnu krizu posto je bez posla. U medjuvremenu su se malo bolje upoznali: shvatila je da on odbija sasvim normalne poslove, da se povlaci na prvi nagovestaj da i on mora da doprinese zajednici i sto je najgore da ga je bas briga za to kako je njoj i spreman je da je ostavi i ode kod mame ako nece da mu placa da bude sa njom.

Mene samo zanima kako je dosla do toga da to ocekuje ako nije davao nikakve znake odgovornosti???

...ne mogu da verujem da se krive roditelji u ovoj prici...ili sam ja sasvim naopaka osoba ali iskreno vidim iskljucivo problem u suprugu...
То су два раздвојена проблема.
Она има проблем са супругом, под бр.1.
А има проблем и са родитељима.

Иначе, могу да се опкладим да сви овде који подржавају родитеље некедруге, никад свом детету, у тој ситуацији не би то урадили.

Back