Moja praktična žena

Ne dobijam batina ali bih rado na časove aikida , ali nemam uslova trenutno za to :(
E spot je totalno sranje stvarno, a pesma bez spota (ko spot nije nikada video) sasvim ima drugačiji prizvuk.
Naslutila sam da ima tu ipak "nešto".
Inače, SARS nikada nisu bili meni zanimljivi.
Svaka žena treba da zna jednu borilačku veštinu, to sigurno.

Treba da zna samoodbranu a ne borilacki sport/vestinu.

Nikada draga Tico, batine nisu izmišljene da bi nekom bilo smešno jer realno prebijanje nije nikad smešno osim u crtanom filmu kad se digne oblak bele prašine pa se ne zna ko koga mlati.
I sve ima svoju poruku. Čak i kad nejač bije siledžiju.....

Ali naravno svako može da tumači kako mu je volja

Ja sam PRVO čula pesmu, pa uguglala . Znači u pesmi se ne pominju nikakve batine, nasuprot, malo ironična tema, kao tipa, ja muškarc slabić, a moja praktična žena ... ironija , tera na smeh. Kad sam videla video, pomislih, ovo noje to što sam slušala. Evo slušaj ako te ne mrzi a ne gledaj.

Zar to nije isto, a i svaki sport je zdrav. :)

slušala sam celu pesmu i gledala ceo spot iz uvodnog posta.
ako pretpostavimo da su momci iz sars-a hteli da se našale nevešto su to izveli...
ne sviđa mi se ideja da bijem muža.
ali dobro bi bilo da znam kako da nekog patosiram u tri poteza, zlu ne trebalo.:)

Zar to nije isto, a i svaki sport je zdrav. :)

Pa nije bas. U sportu postoje pravila, sudija koji vodi racuna da se ta pravila postuju... Na ulici toga nema.

Ako zelis da se odbranis prvo moras biti psiholoski spremna da povredis napadaca. Ako ga ne osposobis napadac dobija drugu sansu za napad. U tom slucaju mozes da nahebes jos vise jer nema sudije da prekine. Za samoodbranu potrebno je prvo psiholoska priprema, poznavanje psihologije napadaca. Recimo kako glumiti nemocnu zrtvu i iskoristiti momenat kada se najmanje nada. Kao na ovom spotu. Pustis da te uhvati misleci "sad ces ti da vidis svoga boga" a onda sledi poluga, izlomis mu ruku, oboris ga na zemlju malo ga ugazis pa tek onda bezis. Bolje da ti njega izlomis pa neka te tuzi nego on tebe.

sadomazo, harcore ,i batinjane su verovatno isekli u montazi da ne bude 18+ :hahaha:

pa dabome. :lol:

Pa nije bas. U sportu postoje pravila, sudija koji vodi racuna da se ta pravila postuju... Na ulici toga nema.

Ako zelis da se odbranis prvo moras biti psiholoski spremna da povredis napadaca. Ako ga ne osposobis napadac dobija drugu sansu za napad. U tom slucaju mozes da nahebes jos vise jer nema sudije da prekine. Za samoodbranu potrebno je prvo psiholoska priprema, poznavanje psihologije napadaca. Recimo kako glumiti nemocnu zrtvu i iskoristiti momenat kada se najmanje nada. Kao na ovom spotu. Pustis da te uhvati misleci "sad ces ti da vidis svoga boga" a onda sledi poluga, izlomis mu ruku, oboris ga na zemlju malo ga ugazis pa tek onda bezis. Bolje da ti njega izlomis pa neka te tuzi nego on tebe.

Aikido, karate, ima dosta borilačkih veština koji uče um :) . Naravno ko želi stvarno da nauči. Posveti se tome.

Tragicno je sto se ovo stvarno i desava...skoro mi drugarica prica da je nju lik iznabado jer je imala manji umfal u gradu sa njegovim autom.
sta reci...prica iz ovog spota je stupidna,mada ne verujem da ima neka pametna da se izudara zena.

Tragicno je sto se ovo stvarno i desava...skoro mi drugarica prica da je nju lik iznabado jer je imala manji umfal u gradu sa njegovim autom.
sta reci...prica iz ovog spota je stupidna,mada ne verujem da ima neka pametna da se izudara zena.

Mislim strašno je to što se desilo tvojoj prijateljici
ali za ovaj drugi deo posta moram da se nasmejem. sjajno zapažanje
da li uopšte postoji ikada toliko jak i pametan razlog da nad nekim ko je krhke i slabije građe primeniš fizičku silu?
mada ima dosta slučajeva u kojima žene jače i snažnije od svojih muževa obilato koriste svoju prednost

naravno da postoji ,zene podsvesno svakodnevno daju razloge, !!!!!
....i kad im se ne odgovori adekvatno ,samo pojacavaju inacenje i manipulaciju....

Onako sočno ženski i šovinistički proglašavam te za kriminalca i tvog kolegu Suagenzija ...
Žena treba da nauči da mlati samo tako.
A ne dopada se ni meni da mlatim svog muža (voli me i ja njega) super smo :)
A da sl.nije tako, pregazila bih ga samo tako, kad zasluži , naravn.
Muškarci pojma nemaju kolko ima fizičke snage u jednoj povređenoj i ljutotoj :malav: besnoj ženi :sije: ...

Back