goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Bar nije siledžija a ni ti čini mi se...gledam sebe vidim njega...a i slična nas sudbina zadesila...slična životna priča...luzer on luzer ja
jedino ne bi voleo da završim na način kako je on završio

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bar nije siledžija a ni ti čini mi se...gledam sebe vidim njega...a i slična nas sudbina zadesila...slična životna priča...luzer on luzer ja
jedino ne bi voleo da završim na način kako je on završio
Мој отац има 84 године, отворио профил на ФБ и пише по друштвеним групама, поставља фотке...![]()
Мој отац има 84 године, отворио профил на ФБ и пише по друштвеним групама, поставља фотке...![]()
Čovek koji nije morao da kaže šta treba da radiš, jer su njegovi primeri rečiti.
Svojoj ženi, mojoj majci se udvarao ceo život, a sa decom se ophodio kao sa ravnim sebi.
Niko mu nije bio ni blizu po znanju i energiji, a koji je vukao celu familiju i bio uzor.
Čovek sa milion neprijatelja i dva miliona prijatelja.![]()
Tekst ove pesme je dugo stajao na vratima moje sobe kad sam bila klinka, mislim da mnogo govori.
video doesn't exist anymore
Moj je otac bolji od tvog.![]()
Najbitnija "figura" u mom životu.Odgovarajući na jednu temu ovdje...obuzele su me emocije...ne znam da li slična tema već postoji ili ne...ali sam pomislila da bi bilo lijepo da na jednom mjestu pišemo o svojim očevima, najiskrenije što možemo; o tome kakve ih pamtimo iz našeg djetinjstva, kao i kasnije, dok smo odrastali, i o tome kakvi su sad.
Da li smo ponosni na njih ili ih se stidimo, da li im šta zamjeramo, da li nešto želimo za njih da učinimo, a još nismo i slično...
Ako nisu živi, kakve uspomene na njih nosimo...
Hajte prvo vi, pa ću se i ja ubaciti...
I moj otac je bio strog. To nije uvek mana. Ne zameram mu na tome.To i jeste jedna od njihovih uloga.Moj je bio prestrog,ko otac.To dok je bio živ.Umro je od srcanog udara.
Ima i to.I moj otac je bio strog. To nije uvek mana. Ne zameram mu na tome.
Vazda ga kritikujem što stalno nosi stvari u kesama. Krene kod lekara i ponese stvari u kesi. Krene u restoran, ponese sto nekih nepotrebnih gluposti u kesi. Čuva kese kao da su od zlata, sve ih lepo slaže, ispravlja, popravlja, sortira, zalepi trakom ako su oštećene. Obraduje se kad mu tražim kesu za nešto, jer zna da će uvek imati baš onakvu kakva mi treba u svojoj kolekciji od 2500 kesa.
Pošto voli da se lepo obuče i da izgleda elegantno kažem mu "ne možeš nositi stvari u kesi i izgledati kao gospodin. Pogledaj ujaka, uvek izgleda kao milioner, ali on stalno nosi elegantnu mušku kožnu torbu i u njoj sve stvari koje ti nosiš u kesi."
On odgovara "pa nosio bih i ja u torbi kad bih imao tako lepu torbu kao ujak".
Kupim mu torbu za rođendan, on odlepi od sreće. Nosi je sav ponosan ceo dan.
Pet dana kasnije dolazi kod mene, i opet nosi ogromnu kesu.
Ja pitam "pa gde ti je torba?"
"Evo je u kesi. Nije moglo sve da stane što sam hteo da ponesem, pa sam stavio sve u kesu."
![]()
Možda te se i seti kad bude sam i mator,...da ima kćer!Иако смо живели у згради једна преко пута друге, делило нас је само игралиште, терасе су нам се гледале, ја га не познајем. Он мене још мање.
Бака би ме сваке среде у 9 изводила испред улаза да ме он покупи али он би се некада појавио а некада не. Па сам са 6 година изабрала Бранка Коцкицу који је сваке среде у 9, без изузетка био на ТВ-у. Тако сам прекинула контакт.
Ја сам била дете а он је имао тачно година колико ја сада. Да му је било стало да изглади, потрудио би се. Није ни покушао.
Шта могу лепо рећи? Бар ми није у животу ни сметао, повукао се.