MOJ OTAC

danas je tacno godina kako moj najdrazi tajo vise nije samnom...mnogo mi nedostaje,sve njegov osmeh,njegova podrska,razgovor sa njim...kao da je neko uzeo jedan deo mene...nedostaje mi...jako...toliko da osecam bol...moj tajo...:( ova pesma je posvecena njemu...jako je voleo...

ja mog tatu zovem vrapcic...stalno pijuce i buni se al bez rezultata...danas mu posaljem poruku - vrapcicu plati mi telefon da me ne iskljuce a on odgovara - vrapcic ce da plati bez pijukanja... mora da je bio u guzvi:think:

Uđem u poštu pored mog radnog mesta , pošta puna penzionera(čekaju od ranog podneva sutrašnju penziju)
Došla sam da uplatim nešto ali mi je bilo dosadno....
Izvinite, koliko košta telegram čestitka, da se pošalje?-pitam ja
Cura što radi objašnjava koliko su i kakva je razlika
A hoće li poštar umeti da nađe parcelu 0-9 na Novom groblju?
Danas bi mom ocu slavili rođendan da je živ...pa da mu pošaljem čestitku

( to liči na tebe, vidiš da su nam gluposti nasledne ;) )

Uvek ćeš mi nedostajati..... :heart:

Nije bio idealan ali mi mnogo nedostaje.
Uvek me neka pesma ili neki ples vrate u detinjstvo. Sećam se kako mi je smetalo što me je učio da plešem.A sad mi nedostaje da zaplešem sa njim.Učio me je da budem realna u životu,a meni je smetalo zašto sve uprosti i vrati me na zemlju.Hvala mu jer sam brzo shvatila da je potrebno stajati čvrsto na zemlji.
Pravnik po struci,uvek sam mogla da zatražim savet,kod neke teže odluke u životu.Koliko je to bilo olakšanje.
Iskreno,prošlo je pet godina od njegove smrti a on mi podjednako nedostaje.Nedostaje mi da se iz čista mira pojavi ispred prodavnice u kojoj sam radila i onako sa strane strpljivo sačeka da mušterija izadje kako bi me video.
Nedostaje mi da me isprati kad podjem kući ...
Nedostaje mi da me pita da li mi je dovoljno topao kaputić jer je hladno napolju...
Nedostaje mi da mi namesti kragnu dok se ogledam u hodniku...
Nedostaje mi ...

Poslednja izmena:
Uđem u poštu pored mog radnog mesta , pošta puna penzionera(čekaju od ranog podneva sutrašnju penziju)
Došla sam da uplatim nešto ali mi je bilo dosadno....
Izvinite, koliko košta telegram čestitka, da se pošalje?-pitam ja
Cura što radi objašnjava koliko su i kakva je razlika
A hoće li poštar umeti da nađe parcelu 0-9 na Novom groblju?
Danas bi mom ocu slavili rođendan da je živ...pa da mu pošaljem čestitku

( to liči na tebe, vidiš da su nam gluposti nasledne ;) )

Uvek ćeš mi nedostajati..... :heart:

i meni moj otac...uvek ce nedostajati...:heart:

Back