MOJ NAJVECI BLAM JE...

eeee............vracam se ja tako s probe u gluva doba.........kad ono iza nekog zbunja dolazi covek.....obucen ko moj cale(maslinasto zelena pantalone z dzepovima,krem starke i texas jakna),slicne "konstitucije",isto duza tamna kosa,mala bradica..ma sve....ja ladno: Tataaaaaaaaaaa........aaaaa.........nije tata!:rumenko:,decko me zapamtio,otkine se od smeha kad me vidi......

sad vishe ne lici na cala............sad je lepshi:mrgreen:....mnooooooogo

prije neko veče, vozim se s rolerima... čekam drugaricu ispred zgrade... vozim se oko parkinga, nešto izvodim... isto ispred zgrade drugovi igraju tenisa.... i ja prolazim pored njih i govori mi drug: milena, baci lopticu.. ispred mene 10 momaka, vraćaju se sa krupca (jezero)... i ja da se okrenem, sapletem se nekako... e kako sam ljosnula...:lol: na dupe... nisam se mogla pomjerit'... moji drugovi i ovi momci ispred, legli od smijeha... oni sad očekuju da je mene blam... a ja uzela, smijem se sama sebi.... ao... to je bilo legendarno... :lol:

Ju,pa dobro ti uzgleda tata:lol::lol:

ne znam,za gomilu toga sto mi rannije desilo,mislila sam da su blamovi..A sad kad se setim toga,kapiram da nije nista...

eeeeee..pa gl;upo mi da kazem al stvarno covek lepo izgleda

ovo mi je josh gluplje..........jerbo znash kako je meni limun lep:

:tajna:kad je bio mladji liceo je na njega........i sam je kazo.........samo shto ima mal' tamniji ten

al sam deeeeeeebiiiiilllllllllll:dash::headbang::headbang:sad me boli glavudza:sad2:

Ma Limun nije lep samo onome ko nema oci:mrgreen:
al ga nesto nema:neutral:

milenche,tako i ja pre neki dan prolazim knezom(to je glavna ulica,pesacka zona u gradu,uvek gooomila ljudi),i tu neka fontana.Ja se sapletem ,samo sto nisam upala unutra,neki gledaju,ko luda da sam.:p

a ja nista,samo se nasmejala sebi smotanoj.i nastavila dalje:mrgreen:

E ovi blamovi nisu ništa u odnosu na ovaj moj.Počeo ja da pričam drugu o mafijašima Kraljeva:"A Mirko Ćevap i Afix su najveći mafijaši,pokradoše narod i državu a ovamo kao sve zaradili od radnji i kafića...Sve je to bagra neviđena!Sevap je olomiti motku o njih!",i dolazi on meni onako hladno:"Oni su mi rođaci,Mirko ujak a Afix stric valjda".:rumenko:Ja ga gledam ne znam šta da mu kažem a nisam takav p*der da mu kažem da mu je rodbina super kad nije i kada sam im pre 2 minuta j**ao sve živo.:neutral:Kasnije sam se detaljno raspitao kod ljudi i drug me ni malo nije lagao,ova dvojica su mu stvarno rod...:rumenko:x50
mi kad smo imali kros ja i isao pored druga i sapletnemo se i on padne u neku provaliu pored puta:grin::grin::grin:...(hvala bogu nije duga provalia)....ja sidjem sa jos nekim likovima dole da vidim kako je a on RET jede neke trave i ubedjuje nas kako mogu da se jedu i daje nam da probamo...
To ti je divlji lukac ili kako se već zove...Znam da ima ukus luka a izgleda ko obično lišće.Ja i društvo smo se odrali od toga na Goču,obrljuštili smo svo to zelenilo ispred"dečijeg umarališta".:lol:Jednom sam se tako za**bao kod druga u dvorištu,pacer nije znao tačno gde mu se ta biljka nalazi pa smo probali svaku vrstu trave posebno a ja se zaleteo na neku koja peče i uhvatim ja zagrizem...:mrgreen:Ono s**nje peklo po jeziku a ja nisam imao ideju kako da se počešem.:mrgreen:

Ne znam...
Ja obozavam da se blamiram i pravim boodalu od sebe.. tako da...
Pa, na krsu ja i moja frendica uvek se setamo dok one ostale onako 'Jaooo ja moram da stignem, evo ja cu da trcim iz sve snage...':roll:
Ja & moja frendica polako qliramo, i stignemo pola sata posle ostalih, a pooblika nam tapse :mrgreen:
E i sutra je kros, pa opet ista prica XD

to meni uopste niej blam i moje drugarice i ja ne trcimo na krosu nego setamo pa stignemo zadnje.......nama super...to mi uopste nije blam

to meni uopste niej blam i moje drugarice i ja ne trcimo na krosu nego setamo pa stignemo zadnje.......nama super...to mi uopste nije blam

ma ljudi,sta reci...nastawnici nam prete jedinicama,samo da bismo trcali.....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
swake godine nesto nowo...i nikad,ali stwarno nikad ne trcimo....jedne godine smo "igrale kolo",druge se trkale koja ce poslednja stici na cilj....mozes misliti,nas 50 od toga trci njih ukupno 10-15,mi ostale cooliramo.....:lol::lol::lol:
(mada ni meni owo nije nikakaw blam.....)

To ti je divlji lukac ili kako se već zove...Znam da ima ukus luka a izgleda ko obično lišće.Ja i društvo smo se odrali od toga na Goču,obrljuštili smo svo to zelenilo ispred"dečijeg umarališta".:lol:Jednom sam se tako za**bao kod druga u dvorištu,pacer nije znao tačno gde mu se ta biljka nalazi pa smo probali svaku vrstu trave posebno a ja se zaleteo na neku koja peče i uhvatim ja zagrizem...:mrgreen:Ono s**nje peklo po jeziku a ja nisam imao ideju kako da se počešem.:mrgreen:

joj i mi smo isto tako probavali svaku biljku dok nismo naisli na pravu:lol:mi uzeli jedemo ono a ljudi prolaze i gledaju nas...:mrgreen:

Ne znam, ne mogu trenutno da se setim nekog posebnog blama, inace, ako mi se desi nesto slicno, lako se izvucem iz takve situacije da ne izgleda kao blam...
Mada, padala sam , saplitala se, vristala, ali to mi i nije neki blam...;)

Najveci blam mi je bio:
-kad smo krenuli za nis majka, brat, ja i BABA i babi pripala muka a mi nemamo gde da stanemo posto smo bili na autoputu i ajde nekako stanemo uz ivicu i izadje baba i LEGNE NA TRAVU,
i majka ne zna sta ce izadje i pokrije je zato sto nece da ustane a moj brat i ja se sagnuli da nas ne vide ljudi..ali ljudi samo svirkaju pa pitaju treba pomoc, pola njih se smejuu
aaaaaaaaaaaa NE ZELIM TOGA DA SE SECAM....CRKLA SAM OD SMEHA...I OD SRAMOTE!!

pita mene jedna radnica shto radi u firmi kod mog tjaleta kao ''jel ti fizichko predaje nastavnik kostitj?'', ja reko ''ma ne, 'de taj retard da mi predaje!'', a ona meni kazhe ''ma znam da on radi u tvojoj shkoli, inache on mi je stric...'', a ja :rumenko::rumenko::rumenko:

Najveci blam mi je bio:
-kad smo krenuli za nis majka, brat, ja i BABA i babi pripala muka a mi nemamo gde da stanemo posto smo bili na autoputu i ajde nekako stanemo uz ivicu i izadje baba i LEGNE NA TRAVU,
i majka ne zna sta ce izadje i pokrije je zato sto nece da ustane a moj brat i ja se sagnuli da nas ne vide ljudi..ali ljudi samo svirkaju pa pitaju treba pomoc, pola njih se smejuu
aaaaaaaaaaaa NE ZELIM TOGA DA SE SECAM....CRKLA SAM OD SMEHA...I OD SRAMOTE!!

joj:rotf::rotf::rotf::rotf:

Uff, najveći blam, pa bilo ih je mnogo, ali evo jednog još iz doba kad sam imala 3 godine...
Vraćala sam se sa mora, stavila sunčane naočare i kako nisam imala pojma ni kako se nose, žmurila sam, i išla ja tako i uhvatila ruku za koju sam mislila da je ruka mog ćaleta, onda sam čula svoju mamu kako me doziva, skinula naočare i skontala da čovek s kojim idem nije moj ćale već neki potpuno nepoznati čovek...:rumenko: ;)

Back