Suspiria
Aktivan član
- Poruka
- 1.208
Da,da..
Hvala Bogu lika ni jednom nisam videla posle toga.
Mada,bio je sladak.

Mada,bio je sladak.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sedela sam u jednoj poslasticarnici u gradu,sa drugaricom..I otisla sam u wc,i zakljucala se...I kad je trebalo da izadjem ,ne mogu...
I ja ,sta cu,pocela da lupam po vratima,da me neko cuje...Dolazi zena ,kaze kljuc na suprotnu stranu treba
Da nije komicno,bilo bi tragicno,kako sam smotana![]()
Sad skoro sam imala blam.U stvari nije pravi blam, ali jeste blam mog glupog ponašanja.Pre neki dan me je mama vodila na šišanje, pošto mi strašno opada kosa, i onda svo vreme govorim kako hoću da imam bobi frizuru kao i jesenas.Ali čim me je frizerka ošišala na još kraće nego što sam očekivala, onda mi mama govori da sam lepa, a ja gledam namrgođeno jer uopšte nisam htela tako kratko da me ošiša, a inače oduvek sam mrzela kratku kosu
![]()
I onda sam govorila da sam veoma ružna i da ni na šta ne ličim, i posle kad smo izašle mama i ja iz salona, onda me je izgrdila msm nije me puno grdila, ali me je opomenula.Baš sam se izblamirala i dosta obrukala i to samo zbog frizure koja mi očajno stoji
![]()
![]()
![]()
Sad skoro sam imala blam.U stvari nije pravi blam, ali jeste blam mog glupog ponašanja.Pre neki dan me je mama vodila na šišanje, pošto mi strašno opada kosa, i onda svo vreme govorim kako hoću da imam bobi frizuru kao i jesenas.Ali čim me je frizerka ošišala na još kraće nego što sam očekivala, onda mi mama govori da sam lepa, a ja gledam namrgođeno jer uopšte nisam htela tako kratko da me ošiša, a inače oduvek sam mrzela kratku kosu
![]()
I onda sam govorila da sam veoma ružna i da ni na šta ne ličim, i posle kad smo izašle mama i ja iz salona, onda me je izgrdila msm nije me puno grdila, ali me je opomenula.Baš sam se izblamirala i dosta obrukala i to samo zbog frizure koja mi očajno stoji
![]()
![]()
![]()
Kolko ti imas godina...? 8...? Sta ti je tu blam,ili neprijatno...?
ne kapiram shta je tu blam??
![]()
![]()
![]()
![]()
Najveci blam ustvari dva najveca blama su bila kad sam u osnovnoj skoli se okacio za precku od gola i neko mi je skinuo cega pred svima sva sreca bilo fizicko i muska raja.... A drugi mi se desio skoro kad mi je polni organ u erekciji ispao iz pidzame a da ja toga nisam ni bio svestan,bio sam u sedecem polozaju i pricao sa drugom devojkom mog godista... To je bila najveca blamcina ubedljivo,bas sam se osecao glupo.![]()
Najveci blam ustvari dva najveca blama su bila kad sam u osnovnoj skoli se okacio za precku od gola i neko mi je skinuo cega pred svima sva sreca bilo fizicko i muska raja.... A drugi mi se desio skoro kad mi je polni organ u erekciji ispao iz pidzame a da ja toga nisam ni bio svestan,bio sam u sedecem polozaju i pricao sa drugom devojkom mog godista... To je bila najveca blamcina ubedljivo,bas sam se osecao glupo.![]()
Otiso sam u utorak kod druga, kao hoce da casti sto je postao ujka, i bila tamo neka ekipa, ja se uhvatim sa njima i napijem se. Kad sam poso kuci posli moji veseli drugovi da me isprate, ja sam urlao ulicom, u fazonu OCU DA SE ZENIM, OCU DA SE ZENIM, i oko 01:00 zvao sam devojku na fiksni rekao njenoj kewi da hocu da se zenim, ona pitala ko sam ja, pa posle par sekundi kaze Stefane sine jel' si to ti, ja cutim nista ne pricam tek ce ona nije Mia, njena mama je![]()
omfg
to se zove blam,u zemlju da propadnes...![]()
Njoj nije smetalo i dan danas mi posalje poruku da pita kako sam i sta radim,a posle toga je isto pricala samnom bas je zrela i nije me na to podsecala posle!![]()
Njoj nije smetalo i dan danas mi posalje poruku da pita kako sam i sta radim,a posle toga je isto pricala samnom bas je zrela i nije me na to podsecala posle!![]()
Mozda hoce opet da vidi DJola...![]()
Jel to nestade struje posto si stala u sred rechiJa se stalno blamiram...
Pre nekoliko dana otisla ja sa drugaricama u grad i imala neku kratku haljinicu i sandale sa onako visokim djonom (nije stikla)....I setamo mi , a u kaficu sedi jedan decko sto mi se svidja,a ja jos idem onako uobrazeno i vrckam,i on gleda u mene...A ja izvrnem nogu!..Jojj blama,on je umirao od smeha,a ja em sto sam se izblamirala,em sto me bolela noga
A ima jos jedan...Trebalo je posle baleta da vratim neke koturove u salu,i ja krenem da otklju