Moj momak ima decu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovo je generalizacija, a ostalo je manje više ok

Jeste generalizacija i za očeve i majke. Ali kod nas je još uvek uobičajeno da se smatra da otac brbi nije neophodan, a bebe ko bebe, dok ne počnu da pokazuju koliko im otac znači i koliko od njega uče, veliki broj očeva se posvećuje kenjkavim bebama samo koliko mora, radije prepušta majci držeći da su one nekako predodređene za to.

Dobro, to znamo da sve što radi tvoj muž treba svako da radi. Daj nešto novo Marice. :malav:

A jel ne trebaju to da rade muskarci?
Treba zeni da pljusnu samar,dete da pomaze jednom godisnje i onda su idealni maco muskarci jel?

- - - - - - - - - -

Тема је могла да гласи и "Мој муж - светац".

Uopste ga ne smatram svecem. Svaki normalan prosecan muskarac treba tako da se ponasa.

A jel ne trebaju to da rade muskarci?
Treba zeni da pljusnu samar,dete da pomaze jednom godisnje i onda su idealni maco muskarci jel?

- - - - - - - - - -

Uopste ga ne smatram svecem. Svaki normalan prosecan muskarac treba tako da se ponasa.

Ne pricaj svasta molim te. Mnogo su bolje osobe oni koji jasno i glasno kazu da to nije za njih, nego oni koji glume zbog rodbine i komsiluka. Samaranje zene nema nikakve veze sa macizmom, cak suprotno, jer takvi muskarci su kukavice.

Vecinu slobodnog vremena - da mu dete lezi na golim grudima??? Pa tebi je i zbog toga muz mentol, a ne samo zbog...

:lol:

- - - - - - - - - -

E, otac koji ovako provodi većinu svog slobodnog vremena teško da mož da traži devojku pored majke tog deteta.:nono2:

meni je to malo bolesno
misim u redu je da si tu, da se nađeš, da pomogneš, aktivno učestvuješ u odgajanju deteta i to...ali ne treba preterivati

zašto, pobogu
msm stavovo, sve iz krajnosti u krajnost.
bolesno je da otac mazi, ljubi bebu? ili sam te pogrešno razumela?

mslim da sam citirao tvoj post gde piše "provodi većinu svog slobodnog vremena"
a niko nije rekao da je bolesno da otac mazi i ljubi bebu...zaboga

- - - - - - - - - -

aha, dodao si rečenicu

dobro, ok, ali koliko vremena. dnevnog maženja deteta je normalno?

- - - - - - - - - -

Koliko vremena otac može da maziu i ljubi bebu a da je to normalno?

23, 5 minuta...sve preko toga nije dobro

misim :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back