Moj momak ima decu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo ako mislis da odes od mene, i neces u skorijoj buducnosti nesto ozbiljnije samnom, ako se druzis s drugarima, imas drugarice, budes u kontaktu sa bilo koju zensku osobu bacicu se pod voz sa porukom da si ti za sve kriv...

:eek:
Bezi od takve koliko te noge nose. I ne okreci se.

I ti sto prete da ce se zbog nekog ubiti... :roll: Pa ubij se! Da hoce da se ubiju, ubili bi se. Ne bi mahali tom idejom.

Ima Krleza ( cini mi se ) scenu...
Kada zena kaze muskarcu da ce skociti sa prozora, a on joj otvori prozor. Ona malo cuti, pa ustane i zatvori: "Hladno je." :lol:

Zavisi da li ima strije & celulit, msm od trudnoće :lol: te, da li je izašao iz posporođajne depresije.
Nego, ovde nije poenta teme beba, nego žena rekla bih. Ne bih se petljala s muškarcima koji sopstvenim ženama menjaju pelene ili ih hrane papicom :lol:
Elem, zašto u temi ne pominješ da ima ženu, a nakanadno i to dodaješ..? Do kraja teme će u pitanju biti udovac čija žena je izvršila masovni pomor komšiluka :rotf:
Nebuloza do nebuloze
.

:worth:

Коначно да неко постави ово питање. Где је жена која је то дете родила и коју тај (мамлаз) напушта?

Cicak, sta bi sa onim piletom od juce?
Dosli nam prijatelji na veceru... bilo je super... :)
Sirot.
Leteo leteo pa naleteo.

Zato sto se vremenom ispostavilo da je partnerka suicidni manipulant...

Sreca pa za tih 6 meseci braka nnije bilo dece...

Svako normalan bi prekinuo brak na vreme...

Znam da nije to tema ali me cisto zanima kako devojke gledaju na tako nekog tj da li u startu gledaju tako da sa njim nikako u vezi se ne bi zamislile...
Neuspeli brak iz sebe ti sigurno nece dati plus.
Ali srecom nema dece pa se moze reci da je greska ispravljena i resena.
Zavisi da li ima strije & celulit, msm od trudnoće :lol: te, da li je izašao iz posporođajne depresije.
Nego, ovde nije poenta teme beba, nego žena rekla bih. Ne bih se petljala s muškarcima koji sopstvenim ženama menjaju pelene ili ih hrane papicom :lol:
Elem, zašto u temi ne pominješ da ima ženu, a nakanadno i to dodaješ..? Do kraja teme će u pitanju biti udovac čija žena je izvršila masovni pomor komšiluka :rotf:
Nebuloza do nebuloze.
Poenta teme je, koliko je odvratno videti muskarca koji ima malu bebu o kojoj se brine, priznata je, a ponasa se kao da je to igracka a ne zivo bice
Nije mi jasno kako otac koji se razveo ili prekinuo vezu moze stalno biti sa djetetom kao sto Cicak zamislja? Ili je rezon da se muskarac ne smije razvesti do ponoljetstva, ali opet sta ako zena njega ostavi?
moze i treba ako to zeli i hoce.

U suprotnom se svesno odrices prava da budes sa svojim detetom.
I kad se razvodis i ugazis u to, valjda si svestan da svoju decu vise neces vidjati i svestan si sta im nanosis time.

Postoje i muskarci koji nikad ne bi pristali da ne vidjaju svoju decu.
Ali postoje izgleda i kreteni kojima deca nista ne znace.
Pa su jos na tv, i prikazuju svoj zivot kao nesto normalno i prirodno.
Ogavno

Lepo ako mislis da odes od mene, i neces u skorijoj buducnosti nesto ozbiljnije samnom, ako se druzis s drugarima, imas drugarice, budes u kontaktu sa bilo koju zensku osobu bacicu se pod voz sa porukom da si ti za sve kriv...
Dobro. Spasao si se.
Ono sto meni nije jasno, kako nisi ranije to uvideo? Koliko ste se zabavljali? Kako ne primetis da je ljubomorna? Ili ti je to prijalo...
Obrni okreni, super sto si izasao iz te price ali si i sam kriv sto nisi video s kime se upustas u brak.
:eek:
Bezi od takve koliko te noge nose. I ne okreci se.
I ti sto prete da ce se zbog nekog ubiti... :roll: Pa ubij se! Da hoce da se ubiju, ubili bi se. Ne bi mahali tom idejom.
Ima Krleza ( cini mi se ) scenu...
Kada zena kaze muskarcu da ce skociti sa prozora, a on joj otvori prozor. Ona malo cuti, pa ustane i zatvori: "Hladno je." :lol:
Logicno :lol:
Valjda ubijes njega... Boze ovaj svet bas naopak skroz :lol:
:worth:
Коначно да неко постави ово питање. Где је жена која је то дете родила и коју тај (мамлаз) напушта?
Tema nije zena.
Ona je napustena. Mozda pomirena s time.
Uopste nije stvar u njihovom odnosu.

Vec u brzini svetlosti kojom je on od pravljenja bebe, rodjenja dosao do 'ozbiljne' veze? Jer on pominje da bi sa tom devojkom planirao brak i porodicu.
Koji brak i porodicu, kad nisi sa svojom decom iz prvog braka, vec se vacaris sa devojcicama, i to sve pred kamerama u rijalitiju... jel ona stvarno misli da je to normalan covek?

Kakva on osecanja moze da ima

a mene bi trebalo da ziga repic za takve idiotske ucene?
pa valjda je to momenat kad shvatis da si sa idiotom i samo napustis prostoriju
neces sigurno da se razmozavas sa takvim kretenom

Nije im smetalo sto imam dete. Niti im je smetalo sto odavno nisam momak. Zene kad se zaljube su cudo jedno. Bar vecina. Pogotovo ako su mlade i ne moraju da paze. One znaju da vole iskreno. Starije zene iskvare losi muskarci. Kao sto i one nas iskvare. Retko ko zadrzi onu iskrenost prvog trenutka u sebi. Tako da ljudi u godinama pre mogu biti voljeni nego iskreno voleti. Dodju neke druge stvari na to mesto. Ne mozes sebi priustiti taj luksuz.

a mene bi trebalo da ziga repic za takve idiotske ucene?
pa valjda je to momenat kad shvatis da si sa idiotom i samo napustis prostoriju
neces sigurno da se razmozavas sa takvim kretenom

Sve je to bilo vesto prikrivano jer je htela prvo verovatno skroz da me pridobije pa tek onda da se pokaze, tek je pocelo da se primecuje kad je krenula da zivi samnom mesec ipo dana pred vencanja...

Dobro. Spasao si se.
Ono sto meni nije jasno, kako nisi ranije to uvideo? Koliko ste se zabavljali? Kako ne primetis da je ljubomorna? Ili ti je to prijalo...
Obrni okreni, super sto si izasao iz te price ali si i sam kriv sto nisi video s kime se upustas u brak.

Logicno :lol:
Valjda ubijes njega... Boze ovaj svet bas naopak skroz :lol:

Tema nije zena.
Ona je napustena. Mozda pomirena s time.
Uopste nije stvar u njihovom odnosu.

Vec u brzini svetlosti kojom je on od pravljenja bebe, rodjenja dosao do 'ozbiljne' veze? Jer on pominje da bi sa tom devojkom planirao brak i porodicu.
Koji brak i porodicu, kad nisi sa svojom decom iz prvog braka, vec se vacaris sa devojcicama, i to sve pred kamerama u rijalitiju... jel ona stvarno misli da je to normalan covek?

Kakva on osecanja moze da ima

Ovo je tema o Kristijanu?!

Da li bi vam smetalo da vas decko ima decu?
Koliku?
Npr.dete od 3 meseca? Ili 6 meseci? Godinu dana? 3-5-7 godina? 18-20 godina?

Jedno/dvoje/troje?

Da li bi vam to igralo ikakvu ulogu?

Rekla bih da mi ne bi smetalo...pod nekim uslovima.

Ja simpatisem decu, draga su mi kao drustvo ali, medju nama receno, drago mi je sto ih nemam jer svako dete imam potrebu da vratim majci...shvatam da zvuci grubo ali jednostavno nisam majka i ne mogu imati sve osecaje koje majke imaju. Ne bih se mnogo uzbudila ni oko dece, ni oko bivse zene, ne bih imala nista protiv i da budem kao tetka koja se buci buci poigra, poprica, zavisno od uzrasta.

Daleko bih veci problem imala sa udovcem koji ima decu jer bih tu uskocila u majcinsku figuru kojoj nisam bas sigurna da li sam dorasla i kako bi mi uopste legla.

Preduslovi su da me nikakvi cirkusi ne dodiruju, da ima dovoljno strpljenja, volje pa i novca jer ne smatram da nova devojka treba da se zrtvuje. Sve sto je zrtva nekada dovodi do pucanja filma.
Zapravo zavisi od njega, ako je on sposoban da ima devojku i pokriva njene potrebe i decu, ukoliko moze da balansira da se ne osetim skrajnuto moze...u svakoj drugoj situaciji ne bi funkcionisalo, vaga je u njegovim rukama. Medjutim, bivse zene koje histerisu ili decu koja me mrze ne bih tolerisala. Kao sto ne bih tolerisala njegovu zbunjenost kome sada pripada...mozda je u tom smislu muskarcima po razvodu i lakse da nadju novu devojku jer su njegove obaveze po pravilu manje buduci da deca po pravilu pripadnu majci.

- - - - - - - - - -

Dosli nam prijatelji na veceru... bilo je super... :)

Neuspeli brak iz sebe ti sigurno nece dati plus.
Ali srecom nema dece pa se moze reci da je greska ispravljena i resena.

Poenta teme je, koliko je odvratno videti muskarca koji ima malu bebu o kojoj se brine, priznata je, a ponasa se kao da je to igracka a ne zivo bice

moze i treba ako to zeli i hoce.

U suprotnom se svesno odrices prava da budes sa svojim detetom.
I kad se razvodis i ugazis u to, valjda si svestan da svoju decu vise neces vidjati i svestan si sta im nanosis time.

Postoje i muskarci koji nikad ne bi pristali da ne vidjaju svoju decu.
Ali postoje izgleda i kreteni kojima deca nista ne znace.
Pa su jos na tv, i prikazuju svoj zivot kao nesto normalno i prirodno.
Ogavno

Pa dobro Cicak, ljudi su pre svega "coveci" pa tek onda roditelji...mogu samo zamisliti kakav je to uzas uci u stan po zavrsenom poslu sa strepnjom kao da ulazis u horor film sa zenom koju ne podnosis ili koja ne podnosi tebe...lezes uvece u krevet pun emotivne hladnoce, zivis dan za danom, trosis jedan jedini zivot koji imas a unutra te nesto krupno nagriza...mislis da deca zele kasnije da nose tu roditeljsku zrtvu na plecima?

Mislis da je deci prijatno kada znaju da se roditelji zbog njih toliko zrtvuju?

Svaki psiholog ce ti kazati isto - bolje dobar razvod nego los brak...samo sto ljudi obicno trpe lose brakove koje u danasnje vreme neretko zacine jos gorim razvodom kada trpljenje dostigne tacku pucanja.

Pitanje je kako se iz faze ljubavi za tako kratko vreme dodje u fazu ne podnosenja frejo?
Pa pritom jos nadjes i devojku i ozbiljnu vezu
Kad pre?

Ко каже да је било фазе љубави? Нису сва деца плански рођена.

Моја другарица се развела када јој је дете имало годину дана. Затруднела са момком а знала је да веза не ваља. Удала се јер није хтела да абортира, само због тога да би дете било рођено у браку.

...mislis da se svi brakovi sklapaju iz ljubavi? Mislis da se ljubav ne krnji svakom svadjom, razocarenjem, prevarom, izdajom, ruznim recima...

...verujem da se moze doci cak i iz ljubavi u stanje ravnodusnosti, mrznja je verovatno prejaka rec i u ljudima kao osecanje nije previse cesta...isto kao sto verujem da se mozemo zaljubiti i nakon tri ili deset godina braka u nekog drugog. Nema garancije ni da cemo docekati sutra kamoli za nesto duze od toga ali je manipulativno nekoga ucenjivati decom ne bi li se on osetio kao losa osoba koja nema pravo na zivot.

Ukoliko zelis da budem potpuno iskrena takva zena mi je daleko gora od svalerke, macehe ili cega vec...ukoliko si neku osobu u jednom momentu voleo valjda joj dopustas pravo na izbor. Zivotni okovi su najgora kazna za zdravog coveka. Da li zaista zelis drugima da unistis zivot, da li bi ti mogla da zivis sa takvim teretom? Ne povlacis jednu zrtvu vec povlacis njega, nju, svoje dete...svi su kaznjeni samo da bi on ostao tu, gde mu je mesto, ili ce biti kaznjen bez pomilovanja pa neka kosta koliko kosta. Cicak, nije osudjenik na tesku robiju ako je otac.

Ко каже да је било фазе љубави? Нису сва деца плански рођена.

Моја другарица се развела када јој је дете имало годину дана. Затруднела са момком а знала је да веза не ваља. Удала се јер није хтела да абортира, само због тога да би дете било рођено у браку.

Moje dete je planski rodjeno i u braku. Kad smo prestali da se volimo, prestali smo i da se jebemo, kad smo prestali da se jebemo poceli smo da se svadjamo, kad smo poceli da se svadjamo onda se i razvedosmo kad je mali imao tri godine. Velika je ljubav to bila. Ali iscezla. Bolje i to nego da se mucimo i kao duhovi hodamo. Od posla do stana. Od stana do WC solje. Od WC solje do skrivenih svalerki i svalera koji nam malo zivosti daju.

...wow, titrao tudjem deristu...ne mora se nikome titrati, dovoljno je imati normalan odnos a deca obicno nista i ne traze, neretko su stidljiva i jadna upijaju price odraslih...zbog njih se i treba ponasati prirodno...da bi njima bilo lakse jer je bolje imati mamu i tatu koji nisu skupa nego mamu koja mrzi tatu i tu qrvu...mogu misliti sta je malisi u glavi...voli mamu i oseca se kao izdajnik ako mu se dopada da vidja tatu, narocito tatu sa novom devojkom...

...ima onaj odlican film Maceha sa Suzan Saradon, Dzulijom i Ed Harisom...

Pitanje je kako se iz faze ljubavi za tako kratko vreme dodje u fazu ne podnosenja frejo?
Pa pritom jos nadjes i devojku i ozbiljnu vezu
Kad pre?

Нисам баш Фреја и не летим к`о птичица, ја сам више из подземља, ал знам да цвркућем.

Подземље каже да се из "фазе" љубави никако не може директно прећи у фазу неподношљивости. Из фазе заљубљености

прелазимо или у фазу љубави па остајемо заједно или фазу неподношљивости па се разилазимо.

Из фазе љубави, ако до ње уопште дођемо, избацују нас наши властити страхови с којима се нисмо никад изборили и

пошто нас је страх да признамо себи страх, јер нас је страх да се упустимо у борбу са страхом, онда идемо линијом

мањег отпора и почињемо да мрзимо, а мржња доводи до неподношљивости. Пошто је веома мучно, тешко и тегобно не подносити

самог себе онда ми то све пројектујемо на оног другог што у најбољем случају доводи до разлаза, а у најгорем до жита,

ал не са шлагом него са свећом.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back