Modni žiri

Emma Watson :sad2::sad2:

Emma+Watson+Balenciaga+2013+GQ+Men+Year+Awards+7.jpg

Emma+Watson+Balenciaga+2013+GQ+Men+Year+Awards+5.jpg

Zapravo mi se sviđa što je pokušala nešto drugačije kao i to što je pokušala ali nekako mi je off....kao da ne pripada na njoj...
Možda je trebala bataliti inovacije i poneti komad kao na modelu
Аааа!
Да ли би неко хтео да обавести власти. Сигуран сам да има неки закон против овога.

Slažem se Lola...sve je jednostavno i elegantno, ali nedostaje neki detalj, a to bi upravo trebala biti ogrlica. Volim kada izgleda ležerno, ali volim i da se vidi da je obratila pažnju na detalje;)
Skroz je dobra bluzica ispod sako...i meni bi trebala jedna ovakva sa belim paspulom:ok:

- - - - - - - - - -

Najviše mi se dopada Nikol, sve je odlično ukombinovano, samo bih joj sklonila te mašnice sa cipelica i to je to. ;)

Moje su cipelice slične, samo sa manjim mašnicama...šta fali mašnicama:zper:?

Lepo lepo Kejt. Cista klasika.

A ja ne mogu da verujem, inace mrzim ovakve aljine, ali prelepa mi je druga Kejt u ovoj..ne svidja mi se haljina..svidja mi se Kejt u njoj :D
Samo da joj malooo bolje fituje u ramenima, da stoji cvrsce
Cate+Blanchett+Blue+Jasmine+UK+Premiere+1.jpg

Cate+Blanchett+Blue+Jasmine+UK+Premiere+4.jpg

Cate+Blanchett+Blue+Jasmine+UK+Premiere+2.jpg

Za ovo Wild, treba da imaš ipak malo bujniju građu gore.
Ipak mi tu nešto ne štima,deluje kao sapeta oko laktova.....možda može da se podigne taj deo pa da više liči na ešarpu:think: ali onda gubi smisao golih ramena....mada lepo ističe figuru.

Ovde mi fali neka traka na primer ok glave i to čipkana ili tako nešto....

Ona je mentalno bolesna.
Mislim ozbiljno, kako se oblaci kako se ponasa. Mislim da ceo svet samo ceka kad ce da zavrsi u bolnici. Treba joj pauza nesto sto je Britney uradila kad vise nije mogla da podnese pritisak.

Devojke veceras Emmy Awards! :maramica: Ako budem nasla negde online definitivno cu da gledam obozavam i haljine ali i da navijam za omiljene serije :)

E baš to Wild!:neutral:
Nikada mi neće biti jasno kako neko ne ume da napravi ni jednu normalnu, propisnu....nazovite kako hoćete odevnu kombinaciju, ali je zato ekspert da uništi i upropasti već gotove kreacije.

Back