Modni žiri

Moj izbor bi bio sledeci...

article-0-1842C265000005DC-819_634x1041.jpg
ff56ad5e-4fa8-4dd4-b432-c621e2ed17b8-280x420.jpeg
oscars-octavia-spencer.jpg
oscars-2013-best-dresses-jessica-chastain.jpg

en - kolko ta zena ne zna da se obuce, pa gde na onauj bledi ten tu isprano roze boju, skroz se stopila sa njom, da nije te braon kose ne bi je covek ni primetio da postoji :neutral:
selma izgleda ko patuljak verzija karijatide sa onim cudom na glavi i tom haljinom....
sandra bulok fino izgleda, ide haljina uz nju mnogo bolje nego one klasicne glamurozne haljinetine kojima obicno teze holivudske zvezde.

Meni su dve, definitivno najbolje:

Jessica Chastain- kao sirena i meni se baš dopada jer se haljina uklapa uz ten a to je jako bitno kod odabira..Sve boje su skladno sredjene u nijansama

2013Oscars_JessicaChastain.jpg

Definitivno najbolja Stejsi Kibler

http://3.***************/-Snac381Hno0/USrzCquMUlI/AAAAAAAAU3Q/2zsV1y9bjUQ/s640/4e0304aced662ab9_Stacy-Keibler-Oscars.preview.jpg

I još da dodam da mi se Nikol uopšte nije dopala, a Naomi Wats je takodje blistala :)

Stacy je stvarno lepa, nisam ni primetila ranije njenu haljinu.

I sta kazete na H&M haljinu? Debut! :D
Maaalo je izguzvana ...

Helen Hunt

reg_634.HelenHunt.mh.022413.jpg

I zanimljivo je da je haljina jeftina i eco - friendly ali joj zato nakit kosta 700 000 dolara. :roll:

Stacy je stvarno lepa, nisam ni primetila ranije njenu haljinu.

I sta kazete na H&M haljinu? Debut! :D
Maaalo je izguzvana ...

Helen Hunt

reg_634.HelenHunt.mh.022413.jpg

I zanimljivo je da je haljina jeftina i eco - friendly ali joj zato nakit kosta 700 000 dolara. :roll:

Iako joj ova boja odgovara, ne dopada mi se kako joj stoji, ali haljina nije loša samo mislim da nije za njeno telo.. Inače, mi deluje udobno!

...Slozila bih se sa dosadasnjim izborom vecine vas - Stacy Keibler odlicno nosi haljinu koja joj nista manje dobro pristaje krojem - moja zamerka se odnosi na dominantnu nijansu...Umesto sive, zeni toplog kolorita poput nje daleko bi bolje odgovarala toplija metalik nijansa, poput bronze ili starog/patiniranog zlata...

...Skrenula bih paznju na model koji je prosao prilicno nezapazeno, a spada u moje favorite...Visoka moda i dah zlatnog doba Holivuda na veoma mladoj devojci...Lily Collins...

OSCARS-2013-VANITY-FAIR-BEST-DRESSED-lily-collins.jpg

...Model iz razlicitih uglova u spoiler-u...

lily-collins-vanity-fair-oscars-party-2013-07.jpg

lily-collins-vanity-fair-oscars-party-2013-05.jpg

lily-collins-vanity-fair-oscars-party-2013-09.jpg

lily-collins-vanity-fair-oscars-party-2013-04.jpg

Sviđa mi se mala Rosamund! Volela bih samo da taj cvetni print izgleda malooo skuplje i bogatije...baš nekako deluje amaterski mada je svakako lepa kombinacija. Nešto na sličnu foru ( samo mnogo ekstravagantnije i lepše ) je jednom nosila Anna Wintour, mislim da je i ovde bilo fotki ... :klap:

Idem sad da vrtim ostale fotke, čitavih 150:D

Sviđa mi se mala Rosamund! Volela bih samo da taj cvetni print izgleda malooo skuplje i bogatije...baš nekako deluje amaterski mada je svakako lepa kombinacija. Nešto na sličnu foru ( samo mnogo ekstravagantnije i lepše ) je jednom nosila Anna Wintour, mislim da je i ovde bilo fotki ... :klap:

Idem sad da vrtim ostale fotke, čitavih 150:D

...U pravu si, jeste, rec je o istom kreatoru...Mislim da je ovaj model u pitanju...:)

anna-wintour-in-dior-wsj-innovators-awards.png

...Jane Fonda nosi, iz mog ugla, kao zena hladnog kolorita (tkzv. 'zena prolece'), potpuno pogresnu nijansu...Kroj laska besprekornoj figuri i njenim godinama, u kojima nije preporucljivo isticati konture tela suvise tankim ili pripijenim/strec materijalima...

...Rosamund Pike nosi sarmantan model sa notom pariskog retro chic-a...Mislim da bi utisak bio previse jednostavan da se radi o crno-belom modelu, odnosno da suknja nema upravo ovakav dezen...Velicina cvetova koji cine print upravo daje notu haute couture chic-a, iako ovaj model svakako ne spada u visoku modu...

...Maria Menounos dobro nosi klasican strapless mermaid model, iako licno nisam pristalica ovog kroja, a jos manje candy pink nijanse...

Poslednja izmena:
Jeste to je ta:ok:

Inače sad sam malo guglala...i nađem original haljinu Hajdi Klum..i zgrozim se šta joj je Hajdi uradila...pošto se ispostavilo da mi se original poprilično sviđa:rumenko:

Original Julien MacDonald
Heidi+Klum+Julien+MacDonald+Elton+John+Oscars+2013+Tom+Lorenzo+10.jpg

Hajdi
Heidi+Klum+Julien+MacDonald+Elton+John+Oscars+2013+Tom+Lorenzo+1.jpg

Inače detalji na haljini su mi vrlo lepi kad je gledam izbliza..a kragna tj gornji deo mi je na original haljini najlepši deo i baš su nju izmenili :(
Heidi+Klum+Julien+MacDonald+Elton+John+Oscars+2013+Tom+Lorenzo+4.jpg

Ne kapiram zašto neko sa tako lepim telom ima toliku potrebu da se razgoliti...mislim razumem kada žene ne važe za seksipilne pa hoće da se dokažu ( na tako glup način) ali kad jedna ženska, koja bi realno bila seksi i u jutenom džaku, toliko potencira na vulgarnost, uvek mi bude krivo.

Heidi+Klum+Julien+MacDonald+Elton+John+Oscars+2013+Tom+Lorenzo+5.jpg

Heidi+Klum+Julien+MacDonald+Elton+John+Oscars+2013+Tom+Lorenzo+9.jpg

Sisolend

Poslednja izmena:
Da preterala je.. moglo je malo diskretnije da bude ali ona izgleda samouvereno..
I da dodam da mi se dopala Jane Fonda, na dodeli je baš lepo izgledala za svoje godine i ova žuta boja joj je dala malo ''življi'' izgled

Evo još jedne lepe i nezapažene, po meni

Allison Williams - Valentino
meni je ovo lepa haljina ali činjenica je da nije baš Oskarovska...previše je ' tiha' za takvu dodelu

...Slazem se - jos jedna dobar, retro model, bogatog veza i svedenog kroja koji ga odlicno prati...Ona odlicno nosi off white nijansu...:)...Ukoliko se ne varam i ovo je snimak dolazaka na after party, sto objasnjava manje glamurozan izbor toalete nego sto je uobicajeno u ceremonijalnom delu...Imam utisak da su ove godine daleko zanimljiviji modeli vidjeni upravo posle oficijelnog dela, sudeci prema onome sto sam imala priliku da vidim...

...U potpunosti se slazem sa komentarima Heidi Klum - jasno je kakav je efekat zelela da postigne, ali osim nepotrebne vulgarnosti, rezultat je nimalo laskava otpicka varka kada je silueta u pitanju - konkretno, torzo...Deluje kao da uopste nema struk, a sam torzo se cini neuporedivo kracim nego sto realno jeste...Tezak materijal loseg kroja odstoji na grudima i, umesto na struku, naleze na figuru tek na bedrima, stvarajuci utisak da grudi leze na stomaku, svega 5cm od bedara, a da struka nema...Zene koje imaju grudi vece od B korpe i pri tome se ne radi o implantatima koji odolevaju gravitaciji, a imaju kratak torzo ili 'visoke kukove' kao Heidi, ne bi trbalo da nose ovakve modele...

Vanity Fair Oscar Party 2013

Jennifer Lawrence.... meh... donji deo ne valja. Deluje kao da ima stomacic. Mislim problem je, jer znamo da nema.

2013+Vanity+Fair+Oscar+Party+Jennifer+Lawrence.jpg

Anne Hathaway - jos jedna katastrofa, ali je slatka vidi se da je srecna :)

Anne-Hathaway-in-Saint-Laurent-2013-Vanity-Fair-Party.jpg

Natalie Portman - cisto, lepo. Nothing special but nice :)

34a7ef2a763cd28d_ThreeimageRightstacked_R.preview.jpg

en - kolko ta zena ne zna da se obuce, pa gde na onauj bledi ten tu isprano roze boju, skroz se stopila sa njom, da nije te braon kose ne bi je covek ni primetio da postoji :neutral:
selma izgleda ko patuljak verzija karijatide sa onim cudom na glavi i tom haljinom....
sandra bulok fino izgleda, ide haljina uz nju mnogo bolje nego one klasicne glamurozne haljinetine kojima obicno teze holivudske zvezde.

Anne Hathaway o tome zasto je izabrala tu haljinu. Originalno je htela jednu drugu... ali se odlucila za Prada u posl trenutku. Valjda :D
http://movies.yahoo.com/blogs/2013-oscars/anne-hathaway-apologizes-good-friend-valentino-difficult-oscar-234930957.html?fb_action_ids=10200801496024270%2C10200796577861319&fb_action_types=news.reads&fb_source=other_multiline&action_object_map=%7B%2210200801496024270%22%3A108154866021639%2C%2210200796577861319%22%3A278273178970874%7D&action_type_map=%7B%2210200801496024270%22%3A%22news.reads%22%2C%2210200796577861319%22%3A%22news.reads%22%7D&action_ref_map=%5B%5D

A tu je sta je htela. Ako cemo da joj verujemo... A sto da ne...:D
anne-hathaway-600.jpg

Poslednja izmena:
Megi, pa gde si ti bila sve ove godine ako si mislila da Hajdi ima ukusa i da je dama:p
Nije kao da je inače umerena...ona je uvek droljasta pa to ti je.

Evo nešto lepo..šokirana asam što se Selma KONAČNO lepo obukla..i izgleda sjajno..struk, grudi...divno
Salma+Hayek+Alexander+McQueen+2013+Film+Independent+Spirits+1.jpg

Salma+Hayek+Alexander+McQueen+2013+Film+Independent+Spirits+3.jpg

Prilozi

• Salma+Hayek+Alexander+McQueen+2013+Film+Independent+Spirits+1.jpg
    Salma+Hayek+Alexander+McQueen+2013+Film+Independent+Spirits+1.jpg
    24,5 KB · Pregleda: 1

Back