Modni žiri

Evo malo slika sa domaćeg Fashion week-a

Verica-nešto mi je ovo njeno više za klinke...
80235_vericarakocevice1333376316379_galleryh.jpg

Ova vodi emisiju o stilu na Studiju B. Izgleda kao pingvin. BTW, čini mi se da ni u emisiji ne izgleda bolje... O čarapama bolje da ćutim...
80224_jelenagajseke1333375839341_galleryh.jpg

Ivon slatka, ali za ovaj korektor oko očiju stvarno ne znam šta da kažem.
80222_ivonjafali1e1333375600589_galleryh.jpg

Bjelica. Šuškava trenerka, šanel kostim, Luj Viton tašna i tigraste baletanke. I džinovski cvet u kosi. Gospode....
80221_isodorabjelica1e1333375508965_galleryh.jpg

Nataša Mišović. Meni je ona uvek predivna pa tako i sad. Mada je dužina rukava na jaknici diskutabilna vrlo...
80220_irenamisovic1e1333375542462_galleryh.jpg

Ova mi se sviđa. Frizura joj je odlična
80219_gogagrubjesic1e1333375477317_galleryh.jpg

Ana Štajdohar. Loša frizura (popaljena), šminka (prejake obrve), prljave cipele i mislim da joj se ocrtava polni organ kroz ove helanke.
80214_anastajdohare1333375197910_galleryh.jpg

Biljana Obradović. Dobra haljina s tim što bi bila još bolja da je malo kraća. Prsluk kao da je pozajmila od nekog deteta a šminka standardno katastrofa...
80216_biljanaobradovice1333375055276_galleryh.jpg

Eto.
Baš sam surova danas!

Nataša Mišović. Meni je ona uvek predivna pa tako i sad. Mada je dužina rukava na jaknici diskutabilna vrlo...
80220_irenamisovic1e1333375542462_galleryh.jpg

Sve u redu. Neukus, užas, da (vrlo tolerantni) čovek razume i otpiše na krizu/socnasleđe ili šta već.
Ali, zar (sto mu gomova!) nisu mogli da švenkuju ovaj crveni tepih malko u stranu? Ovako imamo pozadinu koja podseća na moldavski kasting za belo roblje. Gle ovo jadno drvo! :sad2:

Još jednom me je oborila s nogu.

Fantastična Olivia Palermo!

Ovo su njene slike sa Armanijeve revije u Parizu, sredinom jula prošle godine.

http://1.***************/-Ii9lv7CAWCY/ThPo-qttROI/AAAAAAABBKU/u7HPeg6DjQE/s1600/OliviaPalermoGiorgioArmaniShowParisFashionWeekJuly5th2011-2.jpg

http://4.***************/-P8DPQMxKGdI/ThPo_jdUQRI/AAAAAAABBKs/EPhxm5VNn1I/s1600/OliviaPalermoGiorgioArmaniShowParisFashionWeekJuly5th2011-3.jpg

Ne sviđa mi se tanak kaiš ispod sakoa (i šta radi takav kaiš u kombinaciji sa elegantnom tašnom?) i ove nogavice iz kojih izviruju špicevi sa palcem. Ne znam ni šta rade te cipele u kombinaciji sa sakoom i tašnom koji su mnogo ozbiljnija i luksuznija varijanta... Žena je slatka u licu, prijatna pojava, a sve ostalo bzvz.

Megi, imaš da kupiš sličan sako u butiku Afinity u Knezu, tj u pasažu kod Kneza.
Tamo gde drže Noa Noa stvari.
Isti način kopčanja, i isti dezen.
Uopšte nije skup.

Ima brojeva 38 i 42. Nažalost, meni je 38 bio veliki.

Meni opet nije jasno: je l' ta Olivija na osnovu ovakvih kombinacija postala bitna?
Zaista ne volim da delim zemaljsku kuglu na Evropu i ostatak, ali verujem da bi njoj prijao boravak u nekoj italijanskoj ili francuskoj banji.
Toliko pretenduje na spajanje nespojivih elemenata da, prosto, počinjem da verujem da kad stane pred garderober sebi postavi pitanje :" Hmm, šta nikako ne bi moglo?"
Gornji deo (ne znam kako se ovo zove) i božepomozi, pantalone ili nisu njene ili joj krojačica ne vidi dobro, a kaišić i cipele ne mogu ni da komentarišem.
I opet nosi onaj lak kojim me svaki put upropasti :roll:

Još jednom me je oborila s nogu.

Fantastična Olivia Palermo!

Ovo su njene slike sa Armanijeve revije u Parizu, sredinom jula prošle godine.

http://1.***************/-Ii9lv7CAWCY/ThPo-qttROI/AAAAAAABBKU/u7HPeg6DjQE/s1600/OliviaPalermoGiorgioArmaniShowParisFashionWeekJuly5th2011-2.jpg

http://4.***************/-P8DPQMxKGdI/ThPo_jdUQRI/AAAAAAABBKs/EPhxm5VNn1I/s1600/OliviaPalermoGiorgioArmaniShowParisFashionWeekJuly5th2011-3.jpg

Predobro :heart:

imala sam neke dve koleginice u razredu u srednjoj koje su vecito jurile da kupe paciotti cipele, nazalost sve komade koje su imale pamtim ko izuzetno ruzne :neutral: ni ove cipele mi nisu nista bolje - ostre ivice, prevelika platforma, rupa za prst nekao cudna i na kraju boje svedske zastave :sad2: bojim se da mi sam model cipela, bez obzira na kombinaciju, nije bas ubedljiv. ili je nesto sto bi moglo da bude deo neke ekstravagantne revije,ali ovako uz normalno odelo....tesko :neutral:

imala sam neke dve koleginice u razredu u srednjoj koje su vecito jurile da kupe paciotti cipele, nazalost sve komade koje su imale pamtim ko izuzetno ruzne :neutral: ni ove cipele mi nisu nista bolje - ostre ivice, prevelika platforma, rupa za prst nekao cudna i na kraju boje svedske zastave :sad2: bojim se da mi sam model cipela, bez obzira na kombinaciju, nije bas ubedljiv. ili je nesto sto bi moglo da bude deo neke ekstravagantne revije,ali ovako uz normalno odelo....tesko :neutral:

I meni su SVE njihove cipele izuzetno ružne. Jednom sam ušla u radnju da ih vidim uživo: đavolski su ružne, ali materijali su jako kvalitetni, kalupi odlični i jako su udobne, čak i ove sa ogromnom štiklom. Al' šta vredi.

ja samo vidim da su ove godine aktuelne nenormalno visoke platforme i standardno aktuelni sesiri-gnezda u engleskoj :mrgreen: ostalo je da udje u istoriju groteske i bizarnosti :)))) zapravo popravise mi juce dan :lol:

Back