Modni žiri

A moji su Barbin roze brus i Kenove podvrnute nogavice.
Ogledalo se pokvarilo, dešava se, ali, zar jedno drugom nisu mogli da kažu kako ko izgleda? :think:

article-2128679-129050F8000005DC-438_634x751.jpg

miranda je zgodna i sve to...ne mogu cak ni da kazem da mi je antipaticna, al meni se uvek, bas uvek kad vidim nju javlja hrcak :( tako podseca na hrcka da mi zapravo sve ostalo u opste nije bitno...i bas retko se desava da me neko toliko podseca na zivotinju da mi ometa celokupni dozivljaj te osobe, profesionalni ili bilo koji drugi...al miranda kerr je meni hrcak :(

miranda je zgodna i sve to...ne mogu cak ni da kazem da mi je antipaticna, al meni se uvek, bas uvek kad vidim nju javlja hrcak :( tako podseca na hrcka da mi zapravo sve ostalo u opste nije bitno...i bas retko se desava da me neko toliko podseca na zivotinju da mi ometa celokupni dozivljaj te osobe, profesionalni ili bilo koji drugi...al miranda kerr je meni hrcak :(

Jao,umirem :hahaha: ovo je zasluzilo rep

Mirandina haljina je pravo savrsenstvo! Cipele su mi same po sebi lepe, ali u ovoj kombinaciji da su bile klasicne dale bi onaj zadnji pecat, a ovako mi je kombinacija nedovrsena. Ili previse fensi.

mozda bi i bilo šik na nekom sitnijem. blejzer izgleda kao da je bar jedan broj manji pa je zavrnula rukave d se ne vidi kako su prekratki. a cipele u ofu u odnosu na sve ostalo.

Nije mali, to su oni blejzeri sa špicastim naramenicama koji su bili moderni pret/prošle godine. Meni se sviđaju tirkizne cipele, inače bi bilo dosadno i mnogo jednastavno - ja nikad ne bih nosila taj model sa metalnim špicem, ali boja mi je ok za ovu kombinaciju.

Meni pak rukavi uopšte ne izgledaju ' podvrnuti zato da se ne vidi da su prekratki' .
Zar ovo nije neka česta dužina rukava..( ne ulazi baš u 3/4 ali..) ja imam gomilu majičica koje su krojene sa tom dužinom rukava ( eventualno malo kraće) i štaviše, to mi je omiljena dužina..i baš mi fora izgleda tako podvrnut sako.
Gde će sitnija da bude, iovako je sasušena sva.
Meni je kombinacija sjajna, samo bih volela da cipele nisu špic i da u krajnjem slučaju taj šic nije crn, metalni..nego da su onako jednobojne .

...ne svidja mi samo zato sto ja nikada ne bih nosila crveno odelo, nije ruzno ali mom oku ne prija. Crvena boja mi je ok za pantalone ili za sako, dok mi skupa deluje previse agresivno ali dobro, takav mi je ukus...sa druge strane kombinacija crveno - crno vristi i to mi se ne svidja, licno volim crvenu boju da kombinujem sa neutralnijim tonovima boje peska, cokolade ili zlata...ponovo pitanje ukusa...
...sa trece strane mi se ne svidja ruz, ako ides na agresivnu varijantu grizi do kraja...njena nijansa karmina se ne uklapa nikako ni po boji ni po teksturi...
...sa cetvrte, mislim da ovakav kroj pantalona zahteva nesto duzu siluetu, ona je lepa i zgodna bez daljnjeg ali kroj je naprosto veoma zahtevan...
...retko sam ovako kategoricna ali obukla je sve sto se meni ne svidja:(...

Back