gost 243178
Veoma poznat
- Poruka
- 12.084
sto napadoste lanu...kad haljina sama po sebi nije nista posebno (meni se ti cudni modeli nis ne svidjaju), a na pisti vam se vise svidja verovatno jer je manekenka u pokretu....mada cak i tako mi se vise svidja na lani...osim toga svetlo plava boja moze da bude prikladna za neki manji komad odece ili za pidzamu, nikako za celu haljinu...nekako ko i svetlo roze izgleda otuzno![]()
Manekenka je u pokretu, činjenica, ali mislim da je svejedno haljina kraća (tj. manekenka je visoka) pa se vidi cipela i zglob i zato haljina ne izgleda kao komad krpe (iako mi se obuća ne sviđa). Inače ni ja nisam ljubitelj plave boje, ali ovde su i šminka i svetlo i frizura i nakit odgovarajući, pa plava haljina izgleda nestvarno (=bolje) i elegantno... a za sivu boju mora sve da bude savršeno da bi dobro izgledalo, što baš i nije sa puštenom braon kosom, i ovim priveskom... meni nije grozno, ali mi je bezveze, ništa se nije desilo u toj sivoj verziji - niti ističe telo, niti je stvarno elegantno, niti je opušteno... sve je ostalo na nivou pokušaja, dok je plavo bar izvedeno do kraja...

))

)