Modni žiri

Sve izgledaju tako kada ih slikaju na crvenom tepihu - toliko su mršave da se na kraju uvek vidi samo glava (a i ova frizura je problematična), ispadnu im kratke noge i slično. Mora da u RL izgledaju kao šaka jada :mrgreen:

Ali, zašto, ako to već znaju, ne urade nešto po tom pitanju, to je meni čudno?
Pade mi sad na pamet ona Maša Mileusnić, voditeljka vesti na b92 koja je, čak, simpatična, ali iz nekog razloga stalno nosi duboki V izrez, zbog koga liči na ružnog labuda :(

Masa-Mileusnic-JELENA-STEFANOVIC-MEDIUM.jpg

13649050894f38d77627ffb969042895_200x293.jpg

Ne mogu da nađem ni jednu anfas fotografiju na kojoj bi se to lepo videlo.

zasto izbegavate da komentarisete ove divne ljude, vidite ovako ja cu sad da vam kazem kao modni strucnjak...
dugacke suknje se nose veoma ove sezone posebno ovakav model, a boju bluze nije mogla bolje da izabere jer je veoma trendi i divno joj stoji jer ima odlicnu liniju, promena frizure osvezava... a gospodin jovanovic je zgodan i lepo obucen kao i uvek...

zasto izbegavate da komentarisete ove divne ljude, vidite ovako ja cu sad da vam kazem kao modni strucnjak...
dugacke suknje se nose veoma ove sezone posebno ovakav model, a boju bluze nije mogla bolje da izabere jer je veoma trendi i divno joj stoji jer ima odlicnu liniju, promena frizure osvezava... a gospodin jovanovic je zgodan i lepo obucen kao i uvek...

Zanimljivo, meni izgleda kao da nosi neke dimije sa turske pijace. To je zbog face, verovatno. Ebi ga, šta god da obuku, meni i dalje izgledaju kao džiberi. Nek' se jave potomci, za jedno pet generacija, do tada :bye:

Zanimljivo, meni izgleda kao da nosi neke dimije sa turske pijace. To je zbog face, verovatno. Ebi ga, šta god da obuku, meni i dalje izgledaju kao džiberi. Nek' se jave potomci, za jedno pet generacija, do tada :bye:
SRAM TE BILOO, da taako pises o tim divnim ljudima, ne mozes da kazes da ona nema prefinjeno lice i stil, a da ovako zajedno ne izgledaju kao iz casopisa...

Meni se bas svidja kako su obuceni...Dobro, za Cedu klasika, uvijek ga vidjamo ovako u odijelima, sto mu i jako lijepo stoji...a sto se tice gospodje Jovanovic, odusevila me... bas volim ove suknje, i jako su moderne, vidjam ih na dosta djevojaka, i sama bi ih nosila, ali sam niska, pa ne bi izgledalo lijepo...
Na prvoj slici mi izgledaju kao neki poznati svjetski par... :)

Meni se bas svidja kako su obuceni...Dobro, za Cedu klasika, uvijek ga vidjamo ovako u odijelima, sto mu i jako lijepo stoji...a sto se tice gospodje Jovanovic, odusevila me... bas volim ove suknje, i jako su moderne, vidjam ih na dosta djevojaka, i sama bi ih nosila, ali sam niska, pa ne bi izgledalo lijepo...
Na prvoj slici mi izgledaju kao neki poznati svjetski par... :)

jeste, stvarno su svetski, u svakom smislu... a i uvek je ultra moderno ono sto oni noose...

ne verujem ti da si modni stručnjak. :mrgreen:
Mnogo forsiraš Čedicu, bre! I nikad ne znam da li si ozbiljan u tome ili ga zezaš.

Ovako komentar:
Čeda manje više OK, s tim da su mu rukavi na košulji široki i brada zarasla Ne sviđa mi se sa bradom nikako, ne znam jel im to koalicioni stajljing ili šta. Mislim da tamo čak i Turajlićka ima bradu.

Devojčica bi bila OK da nema ove kroks klompe koje bi trebalo zabraniti zakonom.

Žena izgleda bolesno, da ne kažem nešto gore, sva ispijena u licu, požutela, upali obrazi, upale oči, glava ko balon... Suknja joj jeste lepa i moderna, ali majica je katastrofa. Nešto što je trebalo da izgleda kao Mišel Obama gola ramena fazon, sa ovom majicom za kamiondžije izgleda kao na ofingeru. Mišel Obama nosi te majice jer ima ruke za njih i radi sklekove kod Opre Vinfri, kod ove mršavice to jednostavno ne pali.
BTW, mislim da je boja bluze više od prošle sezone, ove sam je videla samo kod MJ u onoj jeftinijoj liniji.Uglavnom, da je na suknju obukla belu košulju podvrnutnu do laktova, ili bolje neku mint zelenu, bila bi mnogo bolja. Da ne budem skroz negativna, frizura joj je, istina OK.

BTW, stvarno izgledaju ko pravi narkomani!!!! Kad se samo setim da smo za vreme faksa pod uticajem Turajlićke svi glasali za njih, al dobro, nećemo o politici još i ovde.

Zaljubih se u Cedinu zenu:lol:...ako ja ne gresim ovo je Sisley suknja, merkala sam je:(...inace leprsavo, neutralno, lagano, vazdusasto, bas mi se dopada i skroz je u mom fazonu, licno ne bih odabrala crnu tasnu, bode mi oci, jaka boja previse za ovako neznu suknju...u musku modu se ne razumem, kontam da je Ceda neutralan, balavica je extra simpa, kako balavice mogu to da budu...btw bas su mu slatki svi balavci, videla sam ih u reklami, lepa decica:heart:

Zato što izgledaju jeftino, ma koliko da su platili to što nose.
Uz to, ta nomenklatura ("gospodin" i "gospođa") u njihovom imenu i tvom insistiranju neodoljivo podseća na ironiju. Gospođa Viktorija i gospodin Dejvid (čiji, podjednako, nisam fan), na primer, uopšte ne zvuči strašno. Možda zbog ovoga

David-Victoria-Beckham-Ready-For-The-Royal-Wedding-david-beckham-21536175-829-1222.jpg

http://2.***************/-3wgLp4T4sSU/TezhFY-qQHI/AAAAAAAACvk/KPz37Nb8Z1I/s1600/david-beckham-family.jpg

victoria_beckham2.jpg

baš su šik i u trendu, naročito zbog tog šešira koji izgleda kao da ga je za obrve pričvrstila:/
i ovoh jezivih 20cm štikle i vrištećih bradavica:/
ova druga haljinica je preslatka

čedova žena je ok obučena, meni se dopada i suknjica i majica, ne vidim zamjerku na na majicu, dobro joj stoji
i boj je kul, taman da razbije sivilo suknje, da je bijela košulja stopila se i sa asfaltom... zašto mora biti sve trendi, malo ležernosti u stilu nije na odmet

baš su šik i u trendu, naročito zbog tog šešira koji izgleda kao da ga je za obrve pričvrstila:/
i ovoh jezivih 20cm štikle i vrištećih bradavica:/

To je fotografija sa kraljevskog venčanja. Takav i tako nošen šešir i te kako ima smisla na određenim mestima. Rekoh, nisam njihov fan, ali mislim da su savršeno obučeni s obzirom na to ko su (ubogi dečak koji je postao najbolji fudbaler na svetu i trećerazredna pevačica/manekenka/šta li je). I inače im ne manjka stila, za moj ukus.

Što se bradavica tiče, sumnjam (mada, ko zna) da potoji neko sredstvo za trajnije nabudžavanje istih.

Meni se dopada Viktorijina estetika, prociscena je nekako. Medjutim, ne dopada mi se sto u po' bela dana nosi crne haljine, nekako crna haljina je mom oku gotovo uvek formalna, posebno ako nije lagana pamucna ili viskozna. Stikle, crna haljina, tasna jakih kontura i crne naocare su too much estrada za moj ukus. Na vencanju mi se svidelo kako je izgledala, obozavam camac izrez na bluzama i haljinama...cukljevi i stikle mi nisu po jusu, cipele mi danas izgledaju kao sprave za mucenje a ne kao elegantan dodatak.

ne verujem ti da si modni stručnjak. :mrgreen:
Mnogo forsiraš Čedicu, bre! I nikad ne znam da li si ozbiljan u tome ili ga zezaš.

Ovako komentar:
Čeda manje više OK, s tim da su mu rukavi na košulji široki i brada zarasla Ne sviđa mi se sa bradom nikako, ne znam jel im to koalicioni stajljing ili šta. Mislim da tamo čak i Turajlićka ima bradu.

Devojčica bi bila OK da nema ove kroks klompe koje bi trebalo zabraniti zakonom.

Žena izgleda bolesno, da ne kažem nešto gore, sva ispijena u licu, požutela, upali obrazi, upale oči, glava ko balon... Suknja joj jeste lepa i moderna, ali majica je katastrofa. Nešto što je trebalo da izgleda kao Mišel Obama gola ramena fazon, sa ovom majicom za kamiondžije izgleda kao na ofingeru. Mišel Obama nosi te majice jer ima ruke za njih i radi sklekove kod Opre Vinfri, kod ove mršavice to jednostavno ne pali.
BTW, mislim da je boja bluze više od prošle sezone, ove sam je videla samo kod MJ u onoj jeftinijoj liniji.Uglavnom, da je na suknju obukla belu košulju podvrnutnu do laktova, ili bolje neku mint zelenu, bila bi mnogo bolja. Da ne budem skroz negativna, frizura joj je, istina OK.

BTW, stvarno izgledaju ko pravi narkomani!!!! Kad se samo setim da smo za vreme faksa pod uticajem Turajlićke svi glasali za njih, al dobro, nećemo o politici još i ovde.

video sam gospodju jo uzivo pre oko nedelju dana i odusevio sam se kako izgleda veoma je bila sveza lepa divn pustenu kosu divne bojee ima, prosto je zracila, mozda je ovdee samo bilaa umorna i frizura joj ne stoji bas nesto...

I'm amazed!!!

Poput balerine: Miranda Kerr

tumblr_lr9f74OV1f1r0hm5uo1_500_large.png
tumblr_lmd87aH3CN1qbvu71o1_500_large.jpg
Ni haljina ni cipele posebno mi se ne dopadaju, ali mislim da su zajedno savrsena celina.
Fantasticno! :ok:
Da je obula obicne jednostavne salonke, od mene bi dobila prst na dole.

Gwyneth Paltrow

article-0-12C5F585000005DC-75_468x695_large.jpg
Odlicna je! I sama sam htela da kupim ove cipele. Da je stikla bila 2 cm visa, kupila bih ih bez razmisljanja.

imas ti neku opsesivnu crtu, ali bas....ona uopste nije lepa, konjasta faca ne moze da se sakrije ni tonom sminke ni stilistima ni frizerima...ima stila, to ne sporim, ali su mi te uniformisane stilizovane zene vec dojadile :eek:....sad svaka nosi tamnije plavu kosu (kao da deluje prirodno) pa jos u loknama...svaka druga poznata zena ima lokne :roll:....sto se Cede tice, skidam kapu na stil oblacenja, tu nema zamerki, realno politicari i ne mogu mnogo da budu originalni ali on jeste dovoljno....a sad zamerke: podocnjaci i debele usne mu ocajno kvare crte lica a brada mi se svidja....makar ta masna usta ne dodju do izrazaja toliko....

Back