ne verujem ti da si modni stručnjak.

Mnogo forsiraš Čedicu, bre! I nikad ne znam da li si ozbiljan u tome ili ga zezaš.
Ovako komentar:
Čeda manje više OK, s tim da su mu rukavi na košulji široki i brada zarasla Ne sviđa mi se sa bradom nikako, ne znam jel im to koalicioni stajljing ili šta. Mislim da tamo čak i Turajlićka ima bradu.
Devojčica bi bila OK da nema ove kroks klompe koje bi trebalo zabraniti zakonom.
Žena izgleda bolesno, da ne kažem nešto gore, sva ispijena u licu, požutela, upali obrazi, upale oči, glava ko balon... Suknja joj jeste lepa i moderna, ali majica je katastrofa. Nešto što je trebalo da izgleda kao Mišel Obama gola ramena fazon, sa ovom majicom za kamiondžije izgleda kao na ofingeru. Mišel Obama nosi te majice jer ima ruke za njih i radi sklekove kod Opre Vinfri, kod ove mršavice to jednostavno ne pali.
BTW, mislim da je boja bluze više od prošle sezone, ove sam je videla samo kod MJ u onoj jeftinijoj liniji.Uglavnom, da je na suknju obukla belu košulju podvrnutnu do laktova, ili bolje neku mint zelenu, bila bi mnogo bolja. Da ne budem skroz negativna, frizura joj je, istina OK.
BTW, stvarno izgledaju ko pravi narkomani!!!! Kad se samo setim da smo za vreme faksa pod uticajem Turajlićke svi glasali za njih, al dobro, nećemo o politici još i ovde.