wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
Sjajno, samo mi se majica ne sviđa pošto me podseća na bodi koji se slučajno otkopčao 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

), naocare i kosa - uzas!

Zanimljiv kaput, savršen šeširić i frizura (slika 2), mnogo sive (3), modni predlog za Rijanu (4)
![]()
![]()
![]()
![]()
salim se, inspiracija za tu kombinaciju prosjaci i Gestapo odnosno Lejdi Gaga pod sedativima.Smor od blogerke, kombinacija - gore zima,dole leto
http://4.***************/-GhU-L1wLNOw/Ts46imm2rmI/AAAAAAAAAxk/_xEKAcycR7w/s1600/1.jpg
I jos jedna sa istog bloga, kombinacija- volim zivotinje. Ova ruka je visak ali eto...
http://2.***************/-Kq4uSW881Jg/Tso6HuhopZI/AAAAAAAAAuU/I5-K22czed4/s1600/2.jpg

[/SPOILER]
Zahvalna bih bila ako mi se objasni poenta. Do tad: šta je, bre, ovo?![]()
Hvala ti puno.
Ova devojka u bordom deluje po malo kantri, interesantno, ali ne spektakularno. Primetila bih je na ulici, verovatno, ali bih se okrenula da se još jednom načudim nad užasom od čitzama.
...Nisam ljubitelj estetike 70', ali mi se dopada nacin na koji Elle Macpherson nosi trendove i prilagodjava ih vlastitoj licnosti i zivotnom stilu, bez ekstrema u doslednosti, karakteristicnih za tkzv. 'zrtve mode'...Iako primecujem detalje, posmatram osobu u celini, a pre svega nacin na koji nosi izabranu kombinaciju i energiju kojom zraci...Nijedan komad na Elle mi se ne dopada, ali ih ona nosi beskrajno sarmantno, opusteno, lezerno i nepretenciozno - vise nego dovoljno za moje simpatije...Ono sto mi se takodje dopada kod nje jeste dobra energija i utisak da se odlicno oseca u onome sto nosi, uz okolnost da uvek bira modele prakticne, upotrebne vrednosti, nosive i versatilne, koji bi mogli biti deo street style-a i naci se u garderobi svake zene, bez obzira na finansijske mogucnosti, godine i zivotni stil...

dnevne kombinacije koje mi se dopadaju![]()
![]()

Bako, što se tiče ovih slika koje si ti postavila, boja trule višnje lepo stoji ženi, ali ovo krzno mi bode oči i ne dopada mi se uopšte.
...Nijedan komad na Elle ne bi bio moj izbor, ali mi se dopada nacin na koji ona nosi retro stil 70'...Kombinacija na Mili Kunis je koloritno zanimljiva jer ilustruje ono sto se, misljenja sam, cesto previdja - cela figura je deo koloritne i stilske sheme, ne samo odeca i detalji...Pojas i tasna su odlican pandan nijansama kose...Licno volim da vidim obucu koja prati koloritno boju kose, iako na prvi pogled, ukoliko se posmatra samo odeca, deluje kao nelogican i pogresan izbor...