ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Primetila sam da žene koje su daleko iznad holivudskih "gladno dete Afrike" ideala, tipa Adel ili crnkinja čiju je fotku okačila Honduras par postova iznad, mnogo bolje biraju kroj i boju haljine. Valjda više vode računa, dok mršavice samo gledaju da haljina bude "firmirana".
Loše uklapaju boju haljine uz ten. Recimo Mišel Vijijams. Ta narandžasta joj baš i ne pristaje uz teško bledilo. Riđokose i crvenokose baš vole da nose odeću u boji kose a retko kojoj ta odeća "leži".
Onda, neki novi trend da se haljina vuče po patosu toliko da se bukvalno podvije. Ružno. Ko dete u maminoj haljini. I frizure su im sve na isti kalup. Bez nekih ukrasa, tipa šnala ili rajf, cvet, bilo šta.
Žena kneza od Monaka je jedina koja deluje sofisticirano i prikladno obučena. Većina je ko ove naše sa Granda.
Primer loše kombinacije boja kose-ten-haljina.Pogledajte prilog 227199
Loše uklapaju boju haljine uz ten. Recimo Mišel Vijijams. Ta narandžasta joj baš i ne pristaje uz teško bledilo. Riđokose i crvenokose baš vole da nose odeću u boji kose a retko kojoj ta odeća "leži".
Onda, neki novi trend da se haljina vuče po patosu toliko da se bukvalno podvije. Ružno. Ko dete u maminoj haljini. I frizure su im sve na isti kalup. Bez nekih ukrasa, tipa šnala ili rajf, cvet, bilo šta.
Žena kneza od Monaka je jedina koja deluje sofisticirano i prikladno obučena. Većina je ko ove naše sa Granda.
Primer loše kombinacije boja kose-ten-haljina.Pogledajte prilog 227199
Poslednja izmena:

Kada bi se malo smanjila masna onda ne bi bilo potrebe za ovolikom slepom sto bi meni, kao smrtniku, vise odgovaralo...
ni nakit mi ne ide nesto sa celom haljinom.
) mi izgleda onako dedovski znacajno