Modni žiri

18014_Eva_Longoria_2_large.jpg

Ova haljina mi je prelepa. :heart: Pre-le-pa! Ti rukavići! :heart:
Dopada mi se i punđa. Taj "Jovanka model" mi je sjajan.

Hey, let's now talk about boys...

Johnny Deep :)

http://4.***************/-3mQ0oHDQ9Y0/TVrCh2PAEdI/AAAAAAAACVU/gfvMInrmM_8/s1600/johnny-depp-1.jpg
7_style_icon.jpg

Njegov stil je ono što ja zovem sračunata i planirana "spontanost".
Sve kao ležerno, kad ono - međutim!
A, za taj pristup, uvek i samo - minus.

Da malo i ja stavim Holivud.

Sarah Jessica Parker

1rwvvn.jpg

(Ama njama. :heart:)

Alexa Chung

97setu.jpg
2yyo17m.jpg

(Koji šećerko od haljine!)

Keira Knightley

wvd7yb.jpg

(Ala su mi antipatične face koje ona pravi dok pozira. :roll: )

Poslednja izmena:
Sviđa mi se samo siva haljinica, decentna i prekrasna. Sve ostalo mi je grozno - ne volim špicaste cipele, Kirine su još jezivije (kopita).
Džoni Dep mi je previše svega - i narukvice i tetovaža, i podvrnuti rukavi i prsluk, i kačket, i naočare za sunce i pocepane pantalone i oguljene cokule ... mislim, da li ima nešto 'kul' što je zaboravio? Nema - ima i ženu Francuskinju, vrhunski modni detalj : ) Uopšte ne razumem zašto se tako oblači, možda zamišlja da je romantični Ciganin (Rom!), a da oni tako rade? Sve u svemu: folirantski.

Poslednja izmena:
хаљина јее.....ко сашивена од прастарог материјала за јастучнице, за-по-кући...домаћици било досадно па је додала и крагну :lol:
ципеле да не спомињем, изгледа ко да носи 46
2yyo17m.jpg

ова лево...јаоооо што је сва шпицаста и ципеле јој шпицасте, хаљина је слатка
а ова десно...има фризуру ко ја на физичком док сам имала шишке :lol:
хаљину не видим добро.
wvd7yb.jpg

фолира се, безвезе јој виси овај сако, а и хаљина је мало јача -.- ципеле ко копита :eek:
........

Jad i bijeda.... Holivuda ! ! !

Sramno.

Osim Sarah Jessica Parker koja ajde da kazemo relativno dovoljno (2- ili 1 + ne znam kako da ocijenim) odabrala garderobu, obucu i tasnu. Ostalo u debelom minusu ispod nule, naravno.

Poslednja izmena:
http://4.***************/-3mQ0oHDQ9Y0/TVrCh2PAEdI/AAAAAAAACVU/gfvMInrmM_8/s1600/johnny-depp-1.jpg

Ne sviđam. Previše iscepkano i šmrljavo. Obožavam taj kvazi ' džipsi' look ali onda radi to kako treba Džoni.

Sta se desilo ovom coveku :eek: Inace su mi on i Bili Ajdol plavuse koje mogu da prodju. Ja ne volim ovaj materijal za odela, ustvari ne volim nista sto sija od odece, a i kravata mi je bzvz:confused:

Svidja mi je se Eva Longorija, tj. njene haljine, ne zna se koja je lepsa.

Juce je moja drugarica komentarisala Depa i njegovo oblacenje, a ja sam joj rekla da je jedina zena koja gleda sta li je on obukao, zaebala sam se :lol:

Kira mi je sva nesto ko da joj nije dobro, a inace je volim. Sve visi na njoj i cudno stoji.
A da vas pitam, jel kopita definise oblik ili platforma? Jer ako je do platforme, ja sam kobila na kvadrat, al nema veze nemam problem s tim :lol:

kira nosi kopita jer ima uzasno kratke noge pa valjda pokusava da prikrije to...lepa mi je i evina druga haljina (crna) mada mi se ona i slicne...latino dzepne venere :neutral: ...nikako ne svidjaju....ova alexa chung (za koju prvi put cuh ovde :lol: ) mi je simpaticna, mada ne sam stil koliko ona u kompletu i kako joj to stoji...i ima simpaticno lice :)

Što se uopšte ne dešava stalno : )

Čizmica će oprostiti što je fotografija iz davnog aprila:
ox281263041830626006.jpg

Jon Bon Jovi (nisam znala da je on, posle benda U2, najbogatiji bend za 2011)

Tog Gospodina iz New Jersey-a... Jon Bon Jovi-a sam sreo negdje ljetos. Mislim da je bio pocetak avgusta.
Gospodin je nakon operacije u Irskoj, sa svojim prijateljima Majkl Daglasom i zenom mu Ketrin Zeta Dzons (inace moje komsije), proveo dio odmora na Francuskoj Rivijeri a zatim doletio u ove nase krajeve.
Inace njegova djeca su mnogo dobra i normalna... u ostalom kao i on.
Samo da napomenem da je i drug Bon Jovi nekada radio u prodavnici obuce za zene. (Hm... ne znam zasto smo se "slucajno" sreli :lol: )

Tog Gospodina iz New Jersey-a... Jon Bon Jovi-a sam sreo negdje ljetos. Mislim da je bio pocetak avgusta.
Gospodin je nakon operacije u Irskoj, sa svojim prijateljima Majkl Daglasom i zenom mu Ketrin Zeta Dzons (inace moje komsije), proveo dio odmora na Francuskoj Rivijeri a zatim doletio u ove nase krajeve.
Samo da napomenem da je i drug Bon Jovi nekada radio u prodavnici obuce za zene. (Hm... ne znam zasto smo se "slucajno" sreli :lol: )

Ej, pozdravi ih, mnogo! :lol:
Nikako da nađemo vreme za kafu, Daglas i ja.

Bon Džovijeve cipele mi nekako... k`o futrole za naočare. :lol:
Dalje da ne tranžiram, ne dopada mi se kako se obukao, ni on a ni ta žena s njim.
(Za ženu imam osećaj da ispod mantila nema ništa. :lol: Mantil i sandale, to je obukla.)
Nemam zamerke na to kako stari. Lepo čovek izgleda.

Zaboravio si da prokomentarišeš kombinaciju - ne zaboravi: forum je o MODI. A tračeve o letovanju u Irskoj ćemo da čitamo kod frizera.

Back