Modni žiri

Ne lici mi na Jagodinku Simonovic ali dobro... nema veze. I ta Livlijeva je zgodna

Mesi mesi neće ništa da ti škodi

Meni je ova scena (a citiraju je redovno na Forumu muškarci svih uzrasta i dezena) toliko bljakasta i šovinistička da mi se želudac okreće kad god je vidim.

Kao što uostalom i većina srpskih filmova 20. veka ženu prikazuje kao pero laku (uglavnom pevaljku), golih grudi, sa raširenim nogama, bilo da je u pitanju sex ili silovanje (a često razlike i nema).

Meni je ova scena (a citiraju je redovno na Forumu muškarci svih uzrasta i dezena) toliko bljakasta i šovinistička da mi se želudac okreće kad god je vidim.

Kao što uostalom i većina srpskih filmova 20. veka ženu prikazuje kao pero laku (uglavnom pevaljku), golih grudi, sa raširenim nogama, bilo da je u pitanju sex ili silovanje (a često razlike i nema).
Takve smo mi zene...

cizmice, ti si ekspert pa prokomentarisi sliku koju sam postavio na prosloj strani
Vuk Draskovic ima dobre cipele. Ovaj do Vuka ... u patikama koje ne liceni na sta. Gospodja u nekim nedefinisanim cipelama od umjetne prevrnute koze
Vuk Draskovic ima farmerke - pantalone od, nije somot nego onaj rebrasti materijal, koje mi se ne dopadaju. Cedomir u farmrkama koje mi se ne dopadaju takodje. Gospodja u nekakvim helankama koje ne vidim bas najbolje ali dobro... vjerujem da nije los komad odjece. Relativno dobro ih je spojila sa cipelama.
Sako Vukov je korektan. Cedomirova kosuljica je promasaj. Gospodjin sako je totalni promasaj.
Brada Vuka Draskovica je u redu...
Brada Cedomira Jvanovica je totalni promasaj.
Gospodja nema bradu a brci joj se vide u tragovima.

Suma sumarum.... Vuk Draskovic ima najvise smisla.

Vuk Draskovic ima dobre cipele. Ovaj do Vuka ... u patikama koje ne liceni na sta. Gospodja u nekim nedefinisanim cipelama od umjetne prevrnute koze
Vuk Draskovic ima farmerke - pantalone od, nije somot nego onaj rebrasti materijal, koje mi se ne dopadaju. Cedomir u farmrkama koje mi se ne dopadaju takodje. Gospodja u nekakvim helankama koje ne vidim bas najbolje ali dobro... vjerujem da nije los komad odjece. Relativno dobro ih je spojila sa cipelama.
Sako Vukov je korektan. Cedomirova kosuljica je promasaj. Gospodjin sako je totalni promasaj.
Brada Vuka Draskovica je u redu...
Brada Cedomira Jvanovica je totalni promasaj.
Gospodja nema bradu a brci joj se vide u tragovima.

Suma sumarum.... Vuk Draskovic ima najvise smisla.

ali to je gospodja jovanovic drugar

Elem, Odri

0f034_54407ex_tautou_b_gr_03.jpg

Ova bluza ili kosulja, sta je vec, mi se jako svidja.
Audrey_Tautou_26.jpg

Elem, besprekorno... Ne mogu da pisem komentar, moram da se divim... :aha: Kako samo ona dobro nosi ove stvari... vau...

Ten, šminka, haljina, jaknica, kosa/frizura - savršeno! :heart:
(Uzgred, mnooogo joj bolje stoji kratka kosa.
Ona je, kao i Halle Berry, žena za kratku kosu. I tačka.)
Torbica bi bila OK da ne deluje (bajkerski) izanđalo.
Noge očito premršave, čim kolena ovoliko prominiraju.
Sandale mi se ne dopadaju. Ni same po sebi, ni kako joj stoje.
(Obuća koja mnogo otvara i ističe prste dobro stoji ženama sa besprekorno slatkim i ženstvenim prstima. Mada mi je i tada slađe kad prsti jedva izviriju. Kad "ispadaju celi" stopalo me podseti na šaku. :confused: :lol:)

Ova bluza ili kosulja, sta je vec, mi se jako svidja.
Audrey_Tautou_26.jpg

Na momente mi se rukavi učine suvišnim.
Lepa bluza.

Marijana Mateus

110x93o.jpg

(Osmeh Titovog pionira i otvoreni prsti na ovoliki kaput. :lol: )

Poslednja izmena:

Marijana Mateus

110x93o.jpg

(Osmeh Titovog pionira i otvoreni prsti na ovoliki kaput. :lol: )

:zcepanje:

Marijana i njen jezivi isfolirani kez koji ne skida.
Kao umetnica je u rangu sa Bekvalcevom i Karleusom, a njen stil bih opisala kao fensi kicericu.
Na ovoj slici mi se svidjaju pantalone. Moja majka nosi taj model koji pristaje skoro svakom tipu gradje, nisam do sad videla da nekom ne stoje.
Ostalo ne vredi komentara.

A mene Eva Longorija, u famrekama i pamucnoj majci, sa lakovanim cipelama i torbom, mnogo podseca na Strahinjica Bana fazon. Ne svidja mi se uopste...
Svecane haljine su druga prica, bas je lepa ova plava...

Mislila sam da bi bilo interesantno da okacim par slika iste osobe u raznim varijantama, od i vise nego opustene kucne, preko stila koji je istovremeno i sportski i eleganan, do bas prave tip-top skockanosti :)
Meni se ona najvise dopada na slici dole desno, izuzev frizure jer me pundja jako ruzno podseca na pticje gnezdo :confused: Kosa izgleda suvo, a zena je negovana, pa to bas odskace od njenog mazim se, pazim se - imidza :)

Mislila sam da bi bilo interesantno da okacim par slika iste osobe u raznim varijantama, od i vise nego opustene kucne, preko stila koji je istovremeno i sportski i eleganan, do bas prave tip-top skockanosti :)
Meni se ona najvise dopada na slici dole desno, izuzev frizure jer me pundja jako ruzno podseca na pticje gnezdo :confused: Kosa izgleda suvo, a zena je negovana, pa to bas odskace od njenog mazim se, pazim se - imidza :)
Eva je zaista zena sa stilom.
Obzirom da vrlo cesto imam priliku pogledati njene fotografije... da ne bude zabune, ne fotografije sa crvenog tepiha ili ove koje gledamo po casopisima, cijenim njen istancan ukus odjevanja.

plava haljina je odlična, želim i ja da sašijem neku haljinu u toj boji:D
Da, bas laska zenskoj figuri svojim krojem.
Eva je zaista zena sa stilom.
Obzirom da vrlo cesto imam priliku pogledati njene fotografije... da ne bude zabune, ne fotografije sa crvenog tepiha ili ove koje gledamo po casopisima, cijenim njen istancan ukus odjevanja.
Meni se kod nje najvise dopada to sto je tako vidno negovana. Naravno, ni njene koleginice ne idu na crveni tepih nedoterane, ali ona uvek na poseban nacin blista. Koza, kosa, ten, figura, sve cista desetka.

Back