Modni žiri

Jao, koji promasaji. Ne znam sta je gore...Na ovoj zadnjoj slici je primer sta znaci pogresna poza i duzina suknje. Noge su joj ispale debeljuskaste i kratke, sto ocigledno nisu.

Bas mi nije jasna fascinacija Milom Jovovic... osim sto je "nasa" i sto ima one lepe oke... nista mi drugo ne privlaci paznju. :neutral: Posle petog elementa je usla u neku kiborg fazu, vise je licila na musko, a onda se porodila pa shvatila da je zenstvena i ima obline, pa odjednom sevaju bataci u nekim krpicama koje vise otkrivaju nego pokrivaju, kao ova haljina... kosa uvek neuredna... bzvz

Bas mi nije jasna fascinacija Milom Jovovic... osim sto je "nasa" i sto ima one lepe oke... nista mi drugo ne privlaci paznju. :neutral: Posle petog elementa je usla u neku kiborg fazu, vise je licila na musko, a onda se porodila pa shvatila da je zenstvena i ima obline, pa odjednom sevaju bataci u nekim krpicama koje vise otkrivaju nego pokrivaju, kao ova haljina... kosa uvek neuredna... bzvz

Meni se ona sviđa kao glumica - verovatno zato što sam očekivala malo : ) Ume da peva - a i lepa mi je na neki moderan, ne-kičerski način... Pogledaj No Good Deed, ako već nisi, tu glumi u dobroj priči sa Samjuelom Džeksonom i onim Skarsgardom, i nije se izgubila između dva tako dobra glumca.

A na ovim slikama izgleda grozno, ali tako je to sa njom, uopšte nije ujednačena, nekad izgleda super, a nekad s e baš unakaradi. Ovaj šorc i špicaste cipelice - br...

Poslednja izmena:
Ovo je prvi put da vidim Saru da je omanula.
Haljina sama po sebi nije neinteresantna, mada nekako morbidna.
Nekoj drugoj ženi bi možda i bolje stajala...
Najproblematičnijim mi se čini to što je na slici Sarin grudni koš došao nekako skraćen. Visok koliko i glava. :confused:

Tri izdanja Mile Jovović

ng3dwk.jpg

3dlhv.jpg

16kpbio.jpg

Prva i treca slika nisu ni izbliza lose kao druga. Medjutim, sve su jedan veliki, enormni promasaj!!! Gledam sve ove fotke i mislim se - what the hell? :confused:

Al' ajde da ne bude da je bas sve lose, haljina sa trece fotke mozda i ne bi tako lose izgledala (boje je, ah, prelepa) da je ona malo drugacije ispozirala i da je nosena pracena drugacijim detaljima.

Prva slika: :cross: :cross:

Druga slika: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross: :cross:

Treca slika: :cross: :tick: :cross:

Steta bre, tako mlada, zgodna, lepa, a tako katastrofik obucena. Meni zao :(

Lepa je ova Minka Keli, onako, nije losa casual kombinacija :tick:, dopadaju mi se dzemper i sal :tick:, bas deluje lezerno, opusteno i udobno obucena, prijatna svakodnevna odeca.
E, al' nije da nije nasminkana, samo je diskretno namackana.

generalno gledano, Stacy... mislim na Ferdziku, ima uvijek nekakav IN stajling. Da kazem da je bar mjesec dana ispred vremena.

Njena faca mi se bas nesto i ne dopada ali za modne detalje zasluzuje najvecu ocjenu (ne bas svaki put).

Milin modni izrazaj uopste ne prija mom oku.

Minka ima odlicne cizme i oversized dzemper.

Fergi, u nameri da bude ekstravagantna, odlutala je u kemp.

Sta mislite o stilu Tejlor Tomasi Hil?

Modna urednica casopisa Mari Kler, uvek na meti fotografa Tomija Tona i Skota Sumana u vreme nedelja mode.

Postala je fascinacija mnogima.

Drustvo, da cujem vas. :)

Ostatak fotografija u spojleru, da ne opterecujem stranicu.

Modna urednica casopisa Mari Kler, uvek na meti fotografa Tomija Tona i Skota Sumana u vreme nedelja mode.

Sve je vec vidjeno... mjesavina Pank i Hipi kulture.
Na fotografiji koje je vidljiva, izgleda u skladu vremena u kojem zivi. Dakle vrlo moderno.

meni se svidja isto ova kombinacija koju je cizmica ostavio, osim cipela koje izgledaju bizarno i imaju nepotrebno visoku platformu. noge su joj katstrofa, ne bi bilo lose da malo trenira te izgovore od misica koji su se tako tuzno prilepili za kosti....uzas na sta lice.

meni se svidja isto ova kombinacija koju je cizmica ostavio, osim cipela koje izgledaju bizarno i imaju nepotrebno visoku platformu. noge su joj katstrofa, ne bi bilo lose da malo trenira te izgovore od misica koji su se tako tuzno prilepili za kosti....uzas na sta lice.
Ja pokusavam biti samo objektivan...
i tvrdim da ono sto je lijepo ne mora biti moderno i obratno.

Ljudi, ja sam potpuno demode. Volim kad je zena obucena zenstveno i umereno i primereno svojim godinama. Recimo ova crvenokosa na slikama gde izgleda normalno sve je vec vidjeno, a gde je pustila masti na volju izgleda kao da je pobegla iz ludare, negde kao napaljena studentkinja...u sustini kao carevo novo odelo. Dodala bih da nije toliko zgodna da iznese sve kombinacije, sa golim ledjima, bez brusa grudi su joj do pupka :(
Jedino sto mi se svidja je sako odnosno blejzer, mada mi se ne svidja to sa podignutim rukavima a la Zdravko Colic.

Kako joj dobro stoji ova frizura i stajling, zena je rodjena u pogreno vreme :)

135050390_10_gallery_main_large.jpg

za ziri, Beogradjanke i jedan glumac

DSC0640.jpg

DSC03181.jpg

IMG_3665-.jpg

IMG_3511-.jpg

DSC0524.jpg

Ljudi, ja sam potpuno demode. Volim kad je zena obucena zenstveno i umereno i primereno svojim godinama. Recimo ova crvenokosa na slikama gde izgleda normalno sve je vec vidjeno, a gde je pustila masti na volju izgleda kao da je pobegla iz ludare, negde kao napaljena studentkinja...u sustini kao carevo novo odelo. Dodala bih da nije toliko zgodna da iznese sve kombinacije, sa golim ledjima, bez brusa grudi su joj do pupka :(
Jedino sto mi se svidja je sako odnosno blejzer, mada mi se ne svidja to sa podignutim rukavima a la Zdravko Colic.

DSC0640.jpg

DSC03181.jpg

IMG_3665-.jpg

IMG_3511-.jpg

DSC0524.jpg

misliš, nije uopšte zgodna?
zgrozim se kad vidim ovako mršave žene koje pokušavaju da iznesu nešto a na njima sve visi ko na ofingeru:think:

dobar izbor slika, naročito one devojke u farmerkama:ok:

Slike koje sam stavila u spoiler ili ostavila u spolieru su slike onih kombinacija koje mi bodu oci vrlo neprijatno, posebno s obzirom na to da je u pitanju urednica svetski popularnog modnog magazina. :cross:

Slike koje sam izvadila iz spoilera su slike onih kombinacia koje mom oku prijaju i u kojima i sama za svoj stil i oufit mogu naci svezu, kreativnu inspiraciju. :tick:

DSC0640.jpg

DSC03181.jpg

IMG_3665-.jpg

IMG_3511-.jpg

DSC0524.jpg

Deena, potpuno se slazem s tvojim zapazanjem da Fergie savrseno stoji taj glamurozni look. Odlicno ga nosi.

Za nase drage Beogradjanke od mene samo i samo reci hvale, jako su lepe, doterane, negovane, elegantne i nadahnjujuce. Ima nade, ima nade... Sve tri su stvarno bas lepo obucene, isfrizirane, i nije toliko do toga sta nose koliko svoje i samouverene izgledaju u tome, to je ono sto mi se dopada najvise, me gusta mucho :) :tick: Svaki outfit mi je lep na svoj nacin i totalnu i samo sebe vidim u tome, bez da ista plus ili minus, taman je sve, mladalacki, s ukusom, ma magnifique :tick:

Poslednja izmena:
Ljudi, ja sam potpuno demode. Volim kad je zena obucena zenstveno i umereno i primereno svojim godinama.

Ja volim da sam ja tako obučena, a mnogo se radujem kada se neko drugi oblači 'nenormalno', bogotovo ovi belosvetski ludaci. Znam kako treba da izglada klasika, pa mi je zabvnije kad je luđe...

Jedino imam problem sa ovim 'primereno svojim godinama' : ) Ja mislim da nama koji nemamo decu može da skine desetak modnih godina s vrata - jer ni ne živim primereno svojim godinama, nije fer da moram da izgledam sredovečno.

Back