Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Jao, koji promasaji. Ne znam sta je gore...Na ovoj zadnjoj slici je primer sta znaci pogresna poza i duzina suknje. Noge su joj ispale debeljuskaste i kratke, sto ocigledno nisu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Posle petog elementa je usla u neku kiborg fazu, vise je licila na musko, a onda se porodila pa shvatila da je zenstvena i ima obline, pa odjednom sevaju bataci u nekim krpicama koje vise otkrivaju nego pokrivaju, kao ova haljina... kosa uvek neuredna... bzvzBas mi nije jasna fascinacija Milom Jovovic... osim sto je "nasa" i sto ima one lepe oke... nista mi drugo ne privlaci paznju.Posle petog elementa je usla u neku kiborg fazu, vise je licila na musko, a onda se porodila pa shvatila da je zenstvena i ima obline, pa odjednom sevaju bataci u nekim krpicama koje vise otkrivaju nego pokrivaju, kao ova haljina... kosa uvek neuredna... bzvz
Ovo je prvi put da vidim Saru da je omanula.
Haljina sama po sebi nije neinteresantna, mada nekako morbidna.
Nekoj drugoj ženi bi možda i bolje stajala...
Najproblematičnijim mi se čini to što je na slici Sarin grudni koš došao nekako skraćen. Visok koliko i glava.
Tri izdanja Mile Jovović
![]()
![]()
![]()

, dopadaju mi se dzemper i sal
, bas deluje lezerno, opusteno i udobno obucena, prijatna svakodnevna odeca.
"I'm Fergie - Ferg and me love you long time..."
Na premijeri filma "New Year's Eve" (na prvoj slici with Ludacris).
![]()
![]()

Milin modni izrazaj uopste ne prija mom oku.
Minka ima odlicne cizme i oversized dzemper.
Fergi, u nameri da bude ekstravagantna, odlutala je u kemp.
Sta mislite o stilu Tejlor Tomasi Hil?
Modna urednica casopisa Mari Kler, uvek na meti fotografa Tomija Tona i Skota Sumana u vreme nedelja mode.
Postala je fascinacija mnogima.
Drustvo, da cujem vas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatak fotografija u spojleru, da ne opterecujem stranicu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja pokusavam biti samo objektivan...meni se svidja isto ova kombinacija koju je cizmica ostavio, osim cipela koje izgledaju bizarno i imaju nepotrebno visoku platformu. noge su joj katstrofa, ne bi bilo lose da malo trenira te izgovore od misica koji su se tako tuzno prilepili za kosti....uzas na sta lice.
Modna urednica casopisa Mari Kler, uvek na meti fotografa Tomija Tona i Skota Sumana u vreme nedelja mode.
Drustvo, da cujem vas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Meni je najbliza Vanjina kombinacija, isto bih se obukla. Jeftovic je obucen bas kako volim da muskarac bude obucen.ko je vanja?i meni su svi odlicni

Ljudi, ja sam potpuno demode. Volim kad je zena obucena zenstveno i umereno i primereno svojim godinama. Recimo ova crvenokosa na slikama gde izgleda normalno sve je vec vidjeno, a gde je pustila masti na volju izgleda kao da je pobegla iz ludare, negde kao napaljena studentkinja...u sustini kao carevo novo odelo. Dodala bih da nije toliko zgodna da iznese sve kombinacije, sa golim ledjima, bez brusa grudi su joj do pupka
Jedino sto mi se svidja je sako odnosno blejzer, mada mi se ne svidja to sa podignutim rukavima a la Zdravko Colic.
Kako joj dobro stoji ova frizura i stajling, zena je rodjena u pogreno vreme
![]()
za ziri, Beogradjanke i jedan glumac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Milin modni izrazaj uopste ne prija mom oku.
Minka ima odlicne cizme i oversized dzemper.
Fergi, u nameri da bude ekstravagantna, odlutala je u kemp.
Drustvo, da cujem vas.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ostatak fotografija u spojleru, da ne opterecujem stranicu.

Ljudi, ja sam potpuno demode. Volim kad je zena obucena zenstveno i umereno i primereno svojim godinama. Recimo ova crvenokosa na slikama gde izgleda normalno sve je vec vidjeno, a gde je pustila masti na volju izgleda kao da je pobegla iz ludare, negde kao napaljena studentkinja...u sustini kao carevo novo odelo. Dodala bih da nije toliko zgodna da iznese sve kombinacije, sa golim ledjima, bez brusa grudi su joj do pupka
Jedino sto mi se svidja je sako odnosno blejzer, mada mi se ne svidja to sa podignutim rukavima a la Zdravko Colic.
Kako joj dobro stoji ova frizura i stajling, zena je rodjena u pogreno vreme
![]()
za ziri, Beogradjanke i jedan glumac
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Svaki outfit mi je lep na svoj nacin i totalnu i samo sebe vidim u tome, bez da ista plus ili minus, taman je sve, mladalacki, s ukusom, ma magnifique 
Jupi, blago meni
Ona je (sudeci po nakitu) hodajuca reklama za Accessorize, believe me, I know 
Ljudi, ja sam potpuno demode. Volim kad je zena obucena zenstveno i umereno i primereno svojim godinama.